Coś czuję że ten film będzie porażką, Forda w roli Hana Solo zastąpił by tylko klon Forda, A poza tym, co takiego ciekawego w tym filmie by było? Był przemytnikiem i tyle i znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, powinni zrobić trylogię o starej republice, nawet nie na podstawie gier czy książek, niech nawet coś wymyślą swojego.
Gwiezdne Wojny to nie tylko Jedi i Sith , jesli by tak było były by uboższe .O Jedi mieliśmy praktycznie wszystkie prequele mało ? A Han Solo jest bardzo ważną postacią w Star Wars więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi . Pomijając już fakt że jest w całej klasycznej Trylogii to do tego odegrał dość kluczowe role w wojnie domowej gdyby nie on Luke został by zestrzelony przez Vadera i Yavin IV przestałby istnieć wraz z cała Rebelia a i do zniszczenia drugiej Gwiazdy śmierci walnie się przyczynił wyłączając pole ochronne .Więc o co chodzi ? A film o Hanie bardzo dobry .
Zacznę od początku może ty zrozumiesz chodziło mi o to że disney według mnie mógł zrobić film o jedi i sitch coś co ukazało by początek ich konfliktu i różnice w ideologi na dużo wcześniej przed anakinem i solo czy też luke był by to krok do przodu coś nowego w uniwersum po drugie masz rację co do tego że solo był ważna postacią bez niego SW nie było by tym czym jest ale czas na powiew świeżości i odcięcie się od postaci np.solo.na rzecz zupełnie nowych bohaterów.w żaden sposób nie powiązanych z obecnymi. Negowałem sens powstania filmu a nie sam film
Widziałem "Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi". Adam Driver gra już tam lepiej, ale do ideału jeszcze trochę brakuje. Co do trylogii Hana Solo to wszystko zależy od tego ile zarobi film po premierze, ale o to bym się nie martwił.
Ale uważam że widać w nim potencjał - Dla Disneya jest to ważne aby aktor nie wypalił się w tej roli po jednym filmie .
ja pojutrze pod wieczór sie przekonam czy ten młody co gra solo ,bedzie lepszy niż Adam Direw .
zobacz Machu sie wypiera tego konta i twierdzi że ja jestem chory a on zdrowy .
Z nim nie ma co pisać dalej ... . Trzeba go zgłosić do szefostwa portalu , niech mu zablokują konto .
Wiem to . Ale mam wrażenie że ten film sprawi że TFA i tlj będą zaorane i sie schowają .
Olej tego trolla Machu . On tylko czeka by ktoś mu na odpowiadał na jego prowokacje . Znudzi sie gdy przekona sie że nie bedzie odzewu na jego posty , wtedy sie wyloguje i przestanie wypisywać swój płacz masowy .
On nawet nie wie że każdy aktor ma swój styl grania - Myśli że Alden Ehrenreich będzie usilnie starał się kopiować Forda :) .
I to jest jego problem i to poważny . Próbowaliśmy z nim rozmawiać nie wskóraliśmy nic . Najgłupsze w jego rozumowaniu jest to że każdy z tego forum go popiera
A kogo ma kopiować skoro wciela się w postać hana może muminka żeby goku.był zadowolony
Co nie znaczy że ma kopiować STYL GRANIA Forda - Specjalnie napisałem dużymi literami, bo ewidentnie widać że nie rozumiesz że to indywidualne umiejętności (jak głos, mimika, styl poruszania się) danego aktora .
Tak ale ; do niego to i tak nie dobrze że ,następca forda ma swój styl a nie swego poprzednika .
No i stało się, nowa część GW spotkała ze średnim zainteresowaniem fanów. Filmu ma słabe wyniki w pierwszych dniach od premiery, zarobił tylko 83 mln dolarów. Porównując „Przebudzenie Mocy” zarobiło 248 milionów, „Łotr 1” 155 milionów a „Ostatni Jedi” 220 milionów. Spadające zainteresowanie GW może wpłynąć na dalsze plany Disneya. Słabe wyniki mogą być spowodowane przesyceniem rynku GW (film za filmem) lub po prostu przez Alden Ehrenreich, którego wierni fani cyklu nie akceptują jako Hana Solo.
Te aktualne wiadomości i tak nie są dowodem . A jeśli to prawda to wina leży w zwolennikach forda , jeżeli chcesz wierzyć w te informacje to twoja sprawa .
Co to wogóle za argument w stylu '' Alden Ehrenreich, którego wierni fani cyklu nie akceptują jako Hana Solo.'' ??? . Trudno im jest sie pogodzić z realiami czy jak ?? . Jak chcą to niech oglądają do woli epizody 4-6 . Znaleźli sie krytycy od siedmiu boleści ...
''No i stało się, nowa część GW spotkała ze średnim zainteresowaniem fanów.''
Piszesz to tak jakby było to już istotne i oficjalne postanowienie . . Dla mnie liczy sie tylko ma opinia i nikomu nic do tego .
Płacz o brak forda .. Szkoda słów na te dziecinadę
Doceniam rolę jaką stworzył Harrison Ford, ale też nie rozumiem tych ''wiernych fanów'' jeżeli nie akcentują Aldena - To właśnie niech oglądają tylko epizody 4-6 i po sprawię, a jeżeli chcą się wypwiadac to powinni chociaż obejrzę film a są tacy co z góry go skreślają .
Podobnie jak ty też tych wiernych fanów nie rozumiem jeżeli nie akceptują Aldena i niech oglądają tylko epizody 4- 6 . Machu filmweb jest jednym z tych co skreślił ten film . I tu racja że ci wierni fani to powinni wpierw film obejrzeć a nie oglądając go już skreślili .
Może zabrzmi to dziwnie ale ; Ja jestem z tego filmu o solo bardzo zadowolony . Według mnie jest on lekarstwem na TFA i TLJ
Jeżeli chodzi spin-offy to dla mnie bardzo dobry jest ''Łotr 1'' - Czuje się klimat GW a jednoczesne opowiada historię z innej perspektywy, niestety ''Han Solo'' dla mnie niczego nowego nie wnosi .
cóż ty nie dostrzegasz nic nowego w tym filmie i ok .
Ja zauważyłem nowe rzeczy
1 wyszło na Jaw że przed leią Han miał inną dziewczynę
2 Okazało sie że Han miał inną szefową niż Jabba
3 Wyszło na jaw jak zaczęła sie jako przygoda jak zaczął bycie przemytnikiem
4 planety które odwiedzał były nowe
5 I po latach ujawniło sie jak Han został właścicielem Sokoła Milenium
6 Wyszło na jaw jak Han poznał kudłacza
7 pokazano jak sie zaciągał do imperium galaktycznego
8 Młody han bardzo przeżył gdy jego ukochana nie mogła z nim uciec
9 I ujawniono jak wzniecił rebelie
10 akcja na pociągu była dobra
11 Ujawniono jak han poznał lando
12 gangsterskie towarzystwo
Tylko co to naprawdę dawało dla samej fabuły - Dla mnie niewiele i efekcie niestety wyszedł średniaczek z niepotrzebnymi postaciami zwłaszcza kobiecymi .
1. wyszło na Jaw że przed leią Han miał inną dziewczynę. 6 Wyszło na jaw jak Han poznał kudłacza - Dwa podpunkty które kompletnie dla mnie są zbyteczne, reszta znośna ale nie zmienia to mojego zdania że to zwykły blockbuster o którym zaraz się zapomni a nie żadne arcydzieło .
jak wolisz to twoja sprawa jak patrzysz na ten film . Mi sie podobał na tyle że dałem 10
ok rozumiem . Jak tylko ten film wyjdzie na DVD ja kupuje . I zmienię kolejność oglądania gwiezdnej sagi , film o solo będę oglądał przed łotr 1 . A pózniej łotr 1 potem starsza trylogia