Mi osobiście film sie podobał... ponieważ zupełnie odbiega od tego monotonnego obrazu super bohaterów... nie twierdze (żeby było jasne) że inne filmy o super bohaterach typu "Spiderman" "Batman" itp. są złe... bo sam oglądam i lubię :) ale po prostu Hancock jest ciekawym dla oka i ducha filmem i to mi sie podoba :P pozdro :)
Podsumowując, film Ci się podoba, bo jest orginalny :d ale zamotałeś ;)no i oczywście zdjęcia oraz soundtracki na piątkę. Mi także film przypadł dosyć do gustu, ale pierwsza połowa o wiele bardziej mi sie podobała. Hancock niby zmienił się na lepsze, ale... Dobry bohater nie wzbudza już takiego zainteresowania ^^ No i to, że po tym, jak rozstali się z Mary... Dalej ratuje świat, takie nierealne, który facet by się tak poświęcił po stracie ukochanej:p?
heh... dokładnie :D moje myśli sie rozbiegły i nie mogłem tego poskładać do kupy więc możliwe że zamotałem ;) aaaa jeśli chodzi o twoje ostatnie pytanie... to odpowiedz brzmi... JA :D hehe ;)
Nie no, RISPECT Xd bardzo heroiczne to z Twojej strony:P no cóż, oczywiście Ci nie życzę żebyś kiedykolwiek się znalazał w takiej sytuacji... ^^ choć jeśli posiadasz super moce jest to niestety możliwe ;)
heh... super moce... ale niestety mogę jedynie o takiej mocy pomarzyć :D chociaż gdybym był w takiej sytuacji to byłoby z tym ciężko... jednak dla dobra mojej ukochanej tak bym właśnie zrobił :) ^^ :D
Widać, dobry z Ciebie człowiek...:P Nie cierpisz na "syndrom" Anakina Skywalkera. Ale osobiście pasowałbyś mi na Cyklopa z "X menow":D Brakuje Ci tylko czerwonych oksów @.@ ;)