PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

Mi osobiście film sie podobał... ponieważ zupełnie odbiega od tego monotonnego obrazu super bohaterów... nie twierdze (żeby było jasne) że inne filmy o super bohaterach typu "Spiderman" "Batman" itp. są złe... bo sam oglądam i lubię :) ale po prostu Hancock jest ciekawym dla oka i ducha filmem i to mi sie podoba :P pozdro :)

ocenił(a) film na 7
raulblanco07

Podsumowując, film Ci się podoba, bo jest orginalny :d ale zamotałeś ;)no i oczywście zdjęcia oraz soundtracki na piątkę. Mi także film przypadł dosyć do gustu, ale pierwsza połowa o wiele bardziej mi sie podobała. Hancock niby zmienił się na lepsze, ale... Dobry bohater nie wzbudza już takiego zainteresowania ^^ No i to, że po tym, jak rozstali się z Mary... Dalej ratuje świat, takie nierealne, który facet by się tak poświęcił po stracie ukochanej:p?

ocenił(a) film na 7
chibi

heh... dokładnie :D moje myśli sie rozbiegły i nie mogłem tego poskładać do kupy więc możliwe że zamotałem ;) aaaa jeśli chodzi o twoje ostatnie pytanie... to odpowiedz brzmi... JA :D hehe ;)

ocenił(a) film na 7
raulblanco07

Nie no, RISPECT Xd bardzo heroiczne to z Twojej strony:P no cóż, oczywiście Ci nie życzę żebyś kiedykolwiek się znalazał w takiej sytuacji... ^^ choć jeśli posiadasz super moce jest to niestety możliwe ;)

ocenił(a) film na 7
chibi

heh... super moce... ale niestety mogę jedynie o takiej mocy pomarzyć :D chociaż gdybym był w takiej sytuacji to byłoby z tym ciężko... jednak dla dobra mojej ukochanej tak bym właśnie zrobił :) ^^ :D

ocenił(a) film na 7
raulblanco07

Widać, dobry z Ciebie człowiek...:P Nie cierpisz na "syndrom" Anakina Skywalkera. Ale osobiście pasowałbyś mi na Cyklopa z "X menow":D Brakuje Ci tylko czerwonych oksów @.@ ;)

ocenił(a) film na 7
chibi

Do złych raczej nie na leże... szkoda Anakina no ale cóż :D chociaż kto wie co by zrobiła ze mną żądza władzy :D hmm... moge być i Cyklopem... a oksy jakoś sie załatwi heh ;)