bardzo dobry i orginalny film do połowy! jak by podzielić Hancocka na 2 części to pierwsza jest super orginalna i jedyna w swoim rodzaju pełna akcji i humoru.
2 część to już Dramat-Triller całkiem inna troszkę nudnawa i przypominająca inne filmy? ale film i tak nam się bardzo podobał i 1 część zasługuję na 10/10 a druga 7/10 bardzo dobra gra aktorska dobre zdjęcia i efekty specjalne no i super muzyka.
polecamy film naprawdę czeba zobaczyć to najbardziej orginalny film ostatniej dekady
Zgadzam się co do podziału filmu na dwie części. Z tym tylko, że ta druga połowa wydała mi się już zupełnie nieznośna. Jak dla mnie to film się skończył po "Good job, good job".
No jeśli ktoś wybrał się na to żeby się tylko pośmiać, to rzeczywiście mógł być nie do końca usatysfakcjonowany. Na mnie film zrobił ogromne wrażenie, a spodziewałam sie jednej wielkiej chały. Na początku leżałam praktycznie pod fotelem ze śmiechu, ale myślę że ten STOP w trakcie filmu był potrzebny. Takie zejście z tonu nadało filmowi oryginalności. Podobała mi się siła spojrzeń, gestów i gra ciszą, bo to nie zawsze wychodzi w filmach... Will Smith mnie rozwalił. Zwykle kojarzę go ze średniego gatunku komedii, jak robi z siebie idiotę czy coś... W tym filmie zagrał zupełnie inaczej. Dodatkowo super efekty, muzyka, nieoczekiwane zwroty akcji... Zakończenie...cóż...można było się spodziewać czegoś hmmm...innego, aczkolwiek strawiłam w całości. Dla mnie bomba 9/10
nic dodać nic ująć a tak naprawdę to ten film zasługuję na 10/10 bo jest jedyny w swoim rodzaju orginalny i bardzo dobrze zrobiony. jak tylko wyjdzie na DVD to odrazu go kupuję. ten film jest poprostu piękny
Jedynym minusem jak dla mnie (mnie przeszkadzają czasami naprawdę mało istotne szczegóły) była Charlize w obsadzie. Jakoś tak mam wewnętrznie na NIE. Kojarzy mi sie za bardzo z Hollywoodem, może nawet niesłusznie. Co prawda poradziła sobie naprawdę dobrze w swojej roli, ale myślę że gdyby był to ktoś inny...hmm...mniej blond i mniej wymuskany, to efekt mógłby być cikawszy.
tak wiem, jestem dziwna.
Ale tak tak. prawda. Piękny film. ot co!
pojechaliśmy z kolegom do multikina i wymyśliłem to choćmy na HANCOCK i nie żałuję film piękny. a konkuręcja była duża
już niemogę doczekać się premiery na DVD ten film warto mieć w swojej kolekcji
U mnie 10/10 - fajny, a przede wszystkim jest to film o superbohaterze ukazanym w całkiem inny sposób niż wszystkie inne filmy o podobnej tematyce, które udało mi się oglądnąć. Doskonały początek, dobry środek równie doskonałe zakończenie. Dla mnie każda minuta filmu była wprost rewelacyjna. Od początku przyciąga i zaciekawia, a co najważniejsze nie traci na niczym nawet na samym końcu (moim skromnym zdaniem).
Oj, mam nadzieję że się pojawi druga część ;]