... mi tam się ten film podoba, nic wyrafinowanego ale dobrze się ogląda, temat ciekawy jak na film - po prostu rozrywka. P.S. Widzieliście polską flagę na końcu?
Ja w sumie byłem nawet mile zaskoczony, bo spodziewałem się czegoś znacznie gorszego. Całkiem spoko film 7/10 można dać
Mi sie film bardzo podobal.Na początek troche smiechu a na koniec troche dramatu.
to nie byla flaga Polski... wygladala na flage polskiej marynarki ale co niby miala tam robic flaga marynarki?
Moim zdaniem to jest flaga Polski. Flaga państwowa (z godłem) i tylko taka reprezentuje kraj poza jego granicami, tak samo właśnie jak marynarka, statki handlowe czy pasażerskie za banderę mogą mieć tylko taką flagę. Widziałeś kiedyś żeby jakiś statek albo ambasada miały zwykłą b-cz flagę? Równie dobrze mogłaby to być flaga podwórkowego klubu futbolowego nie wiem, np. z Sudanu, łapiesz?
nie wiem jakie flagi wiszą na polskich ambasadach ale tu nie bylo zadnej ambasady a o ile sie nie myle to Flaga Polski jest tylko i wylacznie bialo-czerwona wiec na wszelkich instytucjach poza granicami Polski powinna wisiec oficjalna flaga Polski a nie jakas udziwniona...
zasiegnalem inforamcji i oficjalna flaga Polski jest "zwykla" natomiast "flaga z godlem" jest rownorzedna ale wykorzystują ja tylko wybrane podmioty...
wiec nie pisz takich glupot ze oficjalna jest "tylko z godlem"
Film jest super. Moment, kiedy Will z Charlize latają, ciskając w siebie [chyba] piorunami, jest genialny. ;D Racja, filmy o superbohaterach sa przewidywalne, ale ten jest całkiem inny.
Gdzie ta polska flaga jest?
Jest beznadziejny... a "inny" jest tylko na początku, dalej lecą schetmaty...
cos co przypomina flage marynarki jest zaraz przed literami - wisi z innymi flagami nad wejsciem do budynku po prawej stronie kiedy kamera lata miedzy ulicami...
W tym filmie kompletnie nie ma zadnego schematu :)
No oprocz happy endu, ktory w rzeczywistosci i tak nie jest happy endem
Nie jest beznadziejny. No ale każdy ma inny gust ;)
A flagi nadal nie widze. No ale popatrze "po za to, co widać" :)
no jak nie widzisz... przed literami koncowymi jak kamera lata miedzy budynkami to na prawo jest najazd na wejscie do jakiegos budynku i wiszą nad nim 4 czy 5 flag , w srodku jest cos co przypomina polską...
masz ... specjalnie dla ciebie...
http://images50.fotosik.pl/102/851d09e80eb200ce.jpg