PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118564}
6,5 65 tys. ocen
6,5 10 1 65345
5,9 29 krytyków
Happy Feet: Tupot małych stóp
powrót do forum filmu Happy Feet: Tupot małych stóp

Mój brat ( 7 lat) chciałby na niego iśĆ, ale nie wiem, czy powinien.
Czy są jakieś niecenzuralne teksty? (takie mogą byc nawet w takich filmach)
Czy są jakies zabawne teksty dla siedmio letniego chłopca?
~.sArusiA.~

the_panda

Boshe...no przeciez to film dla dzieci!!! to dlaczego brata nie chcesz zabrać na niego...porażka.

the_panda

nie widze przeciwsazan mimo ze piosenki sa spiewane orginalnym jezyku dziciaki na sali swietnie sie bawily niektore nawet tanczyly razem z pingwinkami dzieci bardzo potrafia sie wczuc w taki film szkoda ze raczej przeslanie glowne o ekologi i odmienosci glownie zostalo skierowane do starszego widza

ocenił(a) film na 9
Raditz

Polecam bajke. Ja się uśmiałem, cały czas sobie nuciłem po wyjściu z kina piosenki z tego filmu, a i w głowie coś po tym filmie zostaje. O wiele lepszy od wpuszczonego w kanał...

ocenił(a) film na 6
the_panda

Są tam pewne sceny, które dla starszego troche widza mogą sie wydawac troche...nieprzyzwoite(?) ale myśle że dzieci 7 letnie nie zauważą nawet:D Spoko spoko-fajna bajeczka.

the_panda

jest kilka aluzji, ale dzieci tego akurat nie lapia. Ja bylam z trojka szesciolatkow i dwojka mi sie poplakala, jako ze jest kilka scen atakow " groznych zwierzat", wiekie pyski z zebami, poscigi, ucieczki, karkolomne zjazdy i wzmacniajaca napiecie muzyka, a ze mamy multi-kino z jakimis tam dts i inne dolby, to dzieci czesto zaslanialy uszu. Zalezy od wrazliwosci twojego brata. Zarty sa tez raczej dla starszych, moje rozesmialy sie glosno akurat 2 razy. Bardziej dla tych, ktorzy lapia aluzje do popu. Ja osobiscie smialam sie duzo wiecej od nich:)

ocenił(a) film na 10
Bankawstanka

Jeja, ale głupie pytanie, ludzie mnie dobijają.