Bedze na HBO z lektorem proszę aby ktoś zgrał go na dysk i wrzucił na jakiś serwer
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... żal mi takich ludzi jak Ty... Nie dość, że piraci to jeszcze nie umie szukać piratów. Dziecko/Panie ogarnij kur** dupsko i nie pisz tutaj tego typu postów. TO NIE JEST P2P albo M2M... TO NIE SA NAWET WAREZY. Wstyd... Hańba i wstyd
to chociaż naucz się szukać ofiaro losu... www.google.pl za trudne? czy może za wolne łącze aby pokazało wyniki? www.ebay.pl? Żal mi takich ludzi jak Ty, nie dlatego, że ściągają, ale dlatego, że nie potrafią poszukać informacji które chcą mieć podane na tacy... Wpisz sobie nie wiem:
free Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay links
albo
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay rpidshare
i szukaj a nie filmweb:
'PROSZE O POMOC!! NIE UMIEM SZUKAĆ!! JESTEM CIOTĄ! POOOOOMOCYYYY!'
nie to miejsce...
micpop3 Ty idioto :/. Tego nigdzie nie ma w wersji dvdrip z polskim lektorem... :|. Okazujesz się tępym pajacem który sam nie zajrzał na www.google.pl a każesz komuś innemu szukać. Nie ma tego na dvd, nie ma tego z lektorem. Jest tylko w wersji angielskiej.
To prawda, nie ma z lektorem... ale?
Harold And Kumar Escape From Guantanamo Bay 2008 UNRATED DVDRip XviD-DiAMOND Napisy_PL
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) UNRATED EDITION DVDRip aXXo + NAPISY PL
O dwóch takich co poszli w miasto 2 / Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)
Harold & Kumar escape from Guantanamo bay + Idealnie dopasowane napisy:)
O dwóch takich co poszli w miasto 2 / Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)
[AVI] [DVDRip] [Napisy PL]
To były tylko nazwy z 4 albo z 5 topiców ze ostatniej strony z 30 stron. więc proszę Ciebie... Kto nie umie szukać?
Jak szukałeś 'Harold i Kumar' to się nie dziw...
micpop3 ty jesteś taki tępy?? Wyraźnie ktoś napisał chyba ze chodzi o ten film z lektorem a nie z napisami. To ze z napisami jest to każdy na pewno wie więc nie zgrywaj na cwaniaka. Żal mi Cię bo piszesz nie na temat
nie lobię filmów z napisami szczególnie komedi ps jak bym nie umiał czytać to bym to napisał:)jestem leniwy
A czytanie napisów męczy, jest jakąś czynnością wymagającą oderwania umysły od filmu? I czy nie lepiej słyszeć co mówią aktorzy, jak mówią, z jaką intonacją?
Jak ktoś chce to znajdzie z wersją z lektorem z HBO ;-)
Osobiście spotkałem się z tą wersją już w internecie gdzieś ;)