PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95746}

Harry Potter i Czara Ognia

Harry Potter and the Goblet of Fire
2005
7,6 420 tys. ocen
7,6 10 1 420113
6,9 68 krytyków
Harry Potter i Czara Ognia
powrót do forum filmu Harry Potter i Czara Ognia

Wg. mnie tak jak napisano powyżej Harry zginie.Jeśli ktoś przeczytał 6 cześć to wie o Horcruxie.I jak można się domyślić Harry ma ostatni z nich na czole.A skoro jest to kawałek duszy "sami wiecie kogo" to musi on zginąć aby "sami wiecie kto" zginal.No ale kto wie może zrobią Harremu operacje plastyczną

fazzi

Ja czytałam :) i wiesz że dopiero teraz jakoś dzięki Tobie połączyłam fakty :) co do duszy Voldzia :) ale jednak myślę, że skoro Harrego uratowała wcześniej miłość i ofiara matki więc może i teraz Rowling wymyśli coś równie intrygującego aby uchronić Harrego. Chociaż jesli podążając za Twoim trybem myślenia to samo przez się mówi, że chłopak zginie. Ale ostatnio Joanne mówiła, że zastanawia się nad kontynuacją losów Harrego po 7 części. Nio więc skoro kontynuacje to chyba nie uśmiercałaby głównego bohatera. Ale może to tylko chwyt reklamowy. Jak uważasz fazzi?? Pozdrawiam :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Madelinka

Ja tylko tak przypuszczam. I uważam,że gdyby Rowling uśmierciła Harrego to byłaby przesada.Do tej pory i tak dużo osób poniosło śmierć.
I czym byłby ""Harry Potter"" bez Harrego pottera.To byłaby paranoja to tak jakby frodo zginał w "władcy pierścieni".

fazzi

Dokładnie sie z wami zgadzam ale możliwe że zginie przeciez niektórzy bohaterowie giną ale niechciał bym tego

ocenił(a) film na 8
fazzi

Bardzo ciekawe spojrzenie na temat Horcruxsow i samej blizny Harrego. Brawo, sam na to nie wpadlem ale tak sie zastanawiam czy w sumie jest to mozliwe choc z trzeciej strony przepowiednia jest znana. Powiem tak: juz nic mnie nie zdziwi nawet smierc Harrego, w ktorej jesli by do niej doszlo nie widzialbym nic zlego. To by byla taka piekna mickiewiczowska smierc: Harry cierpialby za miliony :). A dlaczego bym sie nie zdziwil? Z powodu smierci pewnej osoby w HP6 i wydaje mi sie ze to o jedna smierc za daleko...

ocenił(a) film na 9
SkajWalker

no i miałeś rację:)

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

jak wszyscy czytali-harry nie zginie -kawalek Voldzia tak-i wszyscy beda szczesliwi
nie no zartuje
szkoda mi tak wielu bohaterow ktorzy zgineli-bo nalezeli do mojej elity

fazzi

Harry zginie ale powróci.
Myślę że sami zobaczycie jak to będzie.