PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Cogituje nad tymi horkruksami i zastanawiam się, czym jest ostatni horkruks Czarnego Lorda. Wiadomo że:
1. Voldi spłodził 7 horkruksów:
a) Dziennik Toma Riddle'a - zniszczony
b) Pierścień Gaunta- zniszczony
c) czarka Huffllpuff
d) medalion Slytherina
e) wąż Nagini
f) Voldemort jest jednym z tych horkruksów
g) ?????
pozostaje pytanie czym jest ten ostatni horkruks? bo mi wydaje się, ze tym horkruksem może być blizna Harry'ego, albo sam Harry. Co wy na to? Jakie wy macie pomysły?

Martha

Ja też uważam, że Rowling nas czymś zaskoczy ;D i dobrze bo książka nie będzie nudna ;) a ja uważam, że Harry nie bedzie horkruksem... choć niewiem ... może.. ale wolałabym żeby nie :D

Martha

Ale myślicie.pomysły z kosmosu. pomyślcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!Voldemort chce zabić Harrego? - PRAWDA
Voldemord ukrywa swoje horkruksy żeby ich nikt nie znalazł? - PRAWDA
WNIOSEK : Gdyby Harry Był Horkruksem Voldemorta to Voldemort musiałby go chronić a nie zabijać no nie?????????czekam na komcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!PapaTKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Martha

Ale myślicie.pomysły z kosmosu. pomyślcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!Voldemort chce zabić Harrego? - PRAWDA
WNIOSEK : Gdyby Harry Był Horkruksem Voldemorta to Voldemort musiałby go chronić a nie zabijać no nie?????????czekam na komcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!PapaTKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Martha

marcinek130

Mam takie troche dziwne podejrzenie, że Voldemord przyszedł wtedy do domu Potterów żeby zabić Harry'ego I żeby po jego śmierci móc zrobić horsusa. Więc jeśli się mu nie udało go zabić, to może jest ich tylko 6? ale to samo mógł zrobić już po smierci Jamesa i Lily ... nie wiem.

marcinek130

Mam takie troche dziwne podejrzenie, że Voldemord przyszedł wtedy do domu Potterów żeby zabić Harry'ego I żeby po jego śmierci móc zrobić horsusa. Więc jeśli się mu nie udało go zabić, to może jest ich tylko 6? ale to samo mógł zrobić już po smierci Jamesa i Lily ... nie wiem.

Kermit_zaba

Myślę, że gdyby J.K.Rowling to poczytała to by się nieżle uśmiała... HEHE :D:D

Kermit_zaba