Widziałam tą grę na innym forum...i postanowiłam zrobić podobna tutaj...;)
A więc wymyślamy własną historię HP. Czyli...jedna osoba piszę zdanie, lub kilka słów, a druga osoba to dokańcza w następnej odpowiedzi.
Ja zacznę:
Pewnego dna Harry,Ron i Hermiona postanowili...
i nie zauważył że Luna poprosiła go tańca. Obrażona Luna postanowiła pokazać mu co stracił i...
...;)...
...i rzuciła Zaklęcie Oczarowania na Malfoya. Dracon wpatrzony w Lunę jak w obraz spytał, czy uczyni mu ten zaszczyt i zatańczy z nim, na co Luna odpowiedziała, że bardzo chętnie i zerknęła wymownie na Harry'ego. Ten jednak nawet tego nie zauważył, bo do Trzech Mioteł właśnie weszła...
piękna kobieta. Harry od razu do niej podszedł i swoim zniewalającym uśmieszkiem powiedział:
- Hej ślicznotko. Jestem Harry, a ty? - kobieta się trochę zmieszała, ale szybko odpowiedziała
- Przecież to ja, Sybilla Trelawney. Byłam w spa i trochę mnie tam zmienili
- Też byłem w spa i trochę... mi zmienili, mam twardego i oblanego czekoladową polewą jak kit kat chuncky
...może miałabyś ochotę się gdzieś ze mną wybrać?" Sybilla nieco zmieszana odpowiedziała, że raczej nie, bo nie jest zainteresowana takimi młodzikami (nawiasem mówiąc z daleka było widać, że zerka pożądliwie na Snape'a). Harry przyuważył jej spojrzenie w kierunku Seva, więc postanowił zniszczyć konkurencję w bardzo bolesny sposób, mianowicie...
podszedł do Snape'a i ugryzł go w duży palec u nogi. Biedny Severus tak sie przestraszył,że spadł z krzesła.
Harry mysląc ,że osiągnął swój cel upokarzając Snape'a jeszcze raz zagadał do Sybilly...
...;)...
...jednak trochę się rozczarował, bo Sybilla wielce zmartwiona podbiegła do Snape'a chcąc pełnić rolę Magicznego Pogotowia Ratunkowego. O dziwo Snape zgodził się na jej pomoc, chyba to spa jednak nieźle ją odmieniło. Harry obraził się i postanowił znaleźć inny obiekt, na który mógłby skierować pożądliwe spojrzenie. Tymczasem na imprezę dotarli Ron i Hermiona, nieźle podchmieleni...
Ron ubrany bł w różowa sukienke i miał chustę na głowie. Natomiast Hermiona...
...;)...
...miała na sobie bluzkę z przysłowiowym dekoltem "do pępka", dziwnie przekrzywioną mini i białe kozaczki. Do tego je włosy wyglądały, jakby wpadła w środek huraganu. Zataczając się, podchodzili do stolika Ginny (która nie wiadomo skąd się tam wzięła), śpiewając....
Atak Klonów big cyca
Harry szukał wytrwale swego obiektu zainteresowań, aż wpadł na Lune Lovegood jedzącą wydzielinę z cipy Lucjusza Malfoya.
- Mmmm... Dobre
Harry zaproponował podwójny wieczór z kolacją ( wydzieliną z cipy Lucka Malfoya ), ale...
w tej samej doapdli ja Fred i George pobudzeni musami swierusami o smaku KOKO`sa;) i zaciagneli ja do Lochu gdzie juz czekala Pansy Parkinson w swoim latexowym kostiumie z maska smierciozercy na glowie strzelajac...na ich widok z bicza ..
Harry sie strasznie speszył i schował się za Hermionę. Wtedy napatoczył sie Draco...Gdy Pansy go zobaczyła od razu sie na niego rzuciła. Biedny Draco nie miał jak uciec i...
...;)...
....wtedy wpadł na nich Dumbledore i ogłosił: "Turniej Tamgochi!" Wszyscy dzielnie stawali w tej konkurencji, jednak liderem okazał/-a się....
remus lupin 322-krotny mistrz świata w tej konkurencji.
Kurwa! - krzyknał Hagrid, właśnie jego sraczka dała znać i...
...pobiegł pędem do toalety, gdzie okazało się, że zabrakło papieru toaletowego. Hagrid uznał, że problem rozwiąże jego różdżka ukryta w parasolu, jednak zapomniał oczywiście, że nie jest w pełni wykwalifikowanym czarodziejem i że mogą z tego wyjść różne "kwiatki". Zaklęcie spowodowało...
---
ej, ludu, trochę kultury, bez wulgaryzmów;)