Film jest żałosny! Przerażający,z tym,ze to przerażenie przeradza sie w niesmak i obrzydzenie!To typowy przykład infantylnego horroru,dla osób o niewielkich wymaganiach! Zrobiony za kupe kasy,nie jest wart nawet jednego centa! Wszystkie części do bani! Nie polecam nikomu!
Fabuła filmu banalna i głupia,na poziomie japońskiej mangi,tyle,że dla dorosłych!
Nie przesadzaj że ten film jest aż tak drastyczny, bo jeżeli tak uważasz to nie oglądaj więcej horrorów - widocznie nie są to filmy dla Ciebie tak jak nie dla każdego jest Almodovar, Picasso czy Warhol.
Naprawdę drastyczne horrory to np. Cannibal Holocaust który faktycznie nie kazdy może wysiedzieć do końca.
A co do filmu to rozumiem że może się nie podobać ale nie obrażaj tych którzy go lubią bo tym sposobem wystawiasz sobie świadectwo... dodam że niepochlebne.
Druga sprawa to jaką kupę kasy masz na myśli, bo z tego co wiem budżet tego filmu wynosił kilkaset tysięcy dolarów więc nie wiem czego się spodziewałaś gwiazd z Hollywood ??? Efektów z Gwiezdnych Wojen ???
A co do mangi - jeżeli uważasz że jest ona infantylna i głupia to naprawdę Ci współczuję. Manga to rodzaj masowej sztuki, mającej miliony fanów na świecie których obrażasz. Za kogo TY się uważasz aby oceniać innych po tym co oglądają. Jesteś jakimś autorytetem???
Dobre sobie.
Jeżeli coś jest żałosne to jedynie Twoje nikogo nie obchodzące burczenie pod nosem.
Inteligentnie zmieszana z błotem durna istota. Trzeba mieć naprawde nie poukładane zeby pisać przy filmie z oceną 8.2 i ponad dwustoma głosami "nie polecam nikomu". Ja ciebie polecam cofnąc do zerówki:]
Do założyciela tematu: Haha, żałosny to Ty jesteś człowieku. Obrzydzenie i niesmak to pewnie czuło sie gdy przychodziłeś na świat imbecylu.Nara.
I tutaj wyszłą twoja gówniana małą wiedza, drogi Fuck.Zrobiony za kupe kasy? tus ie grubo mylisz ciulu, budżet filmu był niewielki.
Biedny, głupi biedak. Nie ma żadnych przyjaciół, bo nie chcą się z nim zadawać. Jak widzę to jesteś na tyle mądry, że umiesz pisać nowe tematy. Masz żałosny nick i avatar jeśli wiesz co to jest. Ciekawe czy w ogóle widziałeś ten film czy po prostu przeczytałeś opis hehe.
Kurwa zamknij się z tymi dziećmi neostrady bo to już naprawdę zaczyna mnie wp....lać. Na każdym forum to samo (lol) :)
Założyciel tematu to kretyn jakich mało, który może, Jasonie K., film oglądał, ale przespał początek a resztę przewinął ?( nie wiem, w świecie imbecyli dzieją się bardzo dziwne rzeczy...:))
założyciel tematu nieźle przykozaczył... ach przyznałeś/aś ze przerazajacy... czyli taki zly nie jest skoro przeraza - przeciez o to wlasnie chodzi w horrorach, czyz nie ? kupe kasy? budżet mial niewysoki czym przyznales ze ekipa od efektów dobrze sie spisala... fabuła moze genialna nie jest, ale przeciez chodzi o caloksztalt filmu nie o sama fabule... a przyrownujac ja do "japonskiej mangi" sypnales/aś kolejny komplement... sadzac po tym co napisales/aś to np z takiego GITS'a niewiele bys wyniosl/wyniosla... pzdr
btw. dziwne ze Polak przelicza na centy nie na złotówki...
wiem ze troche nie w tepo ale najpierw przeczytalem post, a potem spojrzalem na date, pzdr ;)
A ja mam wrażenie że tu roi sie od dzieciaków, które dostały w prezencie na urodziny stałe łącze i kozaczą teraz na forum. Ludzie, wasz poziom jest zatrważający (nie wszystkich). Gość przedstawił swoje zdanie, ma do tego prawo. Ja się z nim nie zgadzam w zupełnosci, jestem fanem Hellraisera, ale nie wyzywam go zaraz od debili, idiotów etc. Gdyby sam taki poziom sobą reprezentował, było by inaczej, ale on słowem nikogo z was nie obraził więc się zastanówcie nad sobą.