5,8 52 tys. ocen
5,8 10 1 52138
5,1 15 krytyków
Hercules
powrót do forum filmu Hercules

na co warto się bardziej się wybrać czy na herculesa czy na ewolucje małp

potrzebuję odpowiedzi do 17 bo dzisiaj zamierzam się wybrać do kina z których tych filmów :)

będę wdzięczny bardzo za porady

mrPARADOKS

Oba filmy są na równym poziomie (wg. mnie) Idz na Herculesa, jeśli masz imaca w mieście to konieczniecznie do niego

hedlio

imac? To jakaś nowa kanapka czy coś od apple?

użytkownik usunięty
nevler

http://applemobile.pl/wp-content/uploads/2014/04/Ikona8.jpg

:D coś mu się popier*****

użytkownik usunięty

Herkules jest...zabawny:-) można sie podczas filmu zrelaksowac bo wiele tam do ryzgryzienia nie ma:D

Skoro już widziałeś to powiedz jak film ma się do mitologii? Skupia się bardziej na 12 pracach Herkulesa czy są one tylko w retrospekcjach? Z tego co widziałem w zwiastunie to mamy pokazane prace z Lwem, Dzikiem, Hydrą i Cerberem. Jak są pokazane? Jest coś jeszcze?

ocenił(a) film na 7
nevler

Tych prac tam właściwie nie ma. Są wspominane, jest kilka flashbacków (i chyba wszystkie trafiły do zwiastunów - hydra to kilka machnięć mieczem, dzik to jeden cios maczugą, a lew to może 30-sekundowa szamotanina), a potem i tak padają sugestie że rzeczone prace to jedna wielka ściema.

nevler

imax -_-

hedlio

Zdecydowanie Hercules! Jest akcja, jest humor, dużo się dzieje, są SUPER efkety 3 d.

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

Ja polecam Ewolucje... Herkulesa nie widziałem ale wystarczy spojrzec na imdb by sprawdzic co ludzia sie podoba: Malpy mają ponad 50 tys ocen i srednia ponad 8, która trzyma się az od premiery filmu.

ocenił(a) film na 6
mrPARADOKS

Zdecydowanie na malpy... film bardziej mroczny i wciagajacy, hercules - taka glupiutka przygodowka, nie trzymajaca sie mitologii...

Bambim

dzięki za porady w moim kinie ewolucję grają w mniejszej sali takiej kameralnej a herculesa w dużej jednak

hercules i małpy mają różne pozytywy zachęcające do obejrzenia ale po zliczonych głosach i recenzjach bardziej małpy wydają się lepszym jakościowo filmem wniosek cezar górą :)

mrPARADOKS

wielkośc sali wyznaczkiem na co pojsc o.O

ocenił(a) film na 7
mrPARADOKS

Jak dla mnie ciut lepsza jest Ewolucja Planety Małp ale na Herculesie też powinieneś się dobrze bawić! :-) Małpy 8/10, Hercules 7/10.

ocenił(a) film na 7
Teddy_6

Ja widziałem tylko Ewolucje Małp dla mnie film jest znakomity a co Herkulesa nie widziałem ,