Witam, oglądałem w domu trailer chyba z 5 razy a potem film w kinie i czuję się oszukany, w kinie kilka rzeczy mi nie pasowało ale po filmie musiałem się upewnić w domu oglądając jeszcze raz trailer, oto rzeczy które z zachwytem oglądałem w trailerze a których w filmie nie było, proszę tylko abyście się dołączyli do tematu bo jestem ciekaw czy tylko u mnie na seansie tak było czy wy też tak mieliście:
1: Kiedy Megara wychodzi z basenu widać jej zacny tyłek a w filmie pokazany był tylko moment kiedy zrzuca z siebie tę czerwoną szatę i widać było tylko plecy ;/
2: Kiedy w trailerze mówią o posłańcach Hadesa w momencie kiedy ten pierwszy wychodzi z ziemi wyraźnie widać że oczy palą mu się na czerwono (jak u demona) a w filmie była to zwykła zasadzka i gościu owszem wychodzi z ziemi (pułapka) ale ma normalne oczy i ogólnie w filmie nic nie mówili o posłannikach Hadesa tylko że trafili w zasadzkę
3: Kiedy Kotys pod koniec filmu łapie Herkulesa za szyję liną ta w trailerze się paliła ( płonący bicz) a w filmie była to zwykła lina ;/
4: Nie wspomnę już walkach z mitologicznymi bestiami (12 prac Herculesa) bo myślałem że wyjdę z kina na samym początku filmu gdy okazało się że to wszystko co widziałem w trailerze obejrzę na samym początku filmu i to jeszcze w formie opowiadań Jolaosa, masakra ;/ liczyłem na wspaniałe walki z bestiami a dostałem gówno podane na brudnym talerzu które musiałem przełknąć ;(
Jestem ciekaw czy można odzyskać kasę za bilety bo czuję się oszukany ;/ a wy ? mieliście tak samo ? może ktoś z was też zauważył jakieś różnice ? czy jednak tylko ja trafiłem na tak oszukany seans ??