5,8 52 tys. ocen
5,8 10 1 52138
5,1 15 krytyków
Hercules
powrót do forum filmu Hercules

Film jest mega :) Jest akcja, jest spoko fabuła i szczypta humoru. Naprawdę przyzwoita rozrywka!

ocenił(a) film na 4
dk2012

A dużą rolę ma w nim Irina Shayk?

ocenił(a) film na 5
Mr_Apokalips

Praktycznie wcale jej nie ma, przewija się jakieś 30 sekund łącznie.

Nazgrel

Cześć. Skoro już widziałeś to powiedz jak film ma się do mitologii? Skupia się bardziej na 12 pracach Herkulesa czy są one tylko w retrospekcjach? Z tego co widziałem w zwiastunie to mamy pokazane prace z Lwem, Dzikiem, Hydrą i Cerberem. Jak są pokazane? Jest coś jeszcze? Dzięki za odp.

nevler

konwencja jest taka, zeby urealnić mit. Herki jest juz legendą, pomaga mu utrzymać i szerzyć ten stan Jolaos ;) Sceny z lwem itd są super, ale to ylko wstep niezbyt długi ;) Creber jest kilka razy - ale jest jego demonem z przesłzosci tak naprawdę... Hydra - okazuje się, ze to byli przebrani ludzie. Nie wieadomo jak to jest z tą jego boskością, ale sensem jest to, że ludize potrzebują bohaterów, niewazne czy opowiesci są prawdziwe czy nie do końca. Mitologia zamienia się tu w fakty. Ale jest wesoło i widowiskowo ;)

dk2012

Wow, to mnie zaskoczyłaś. Jeśli tak naprawdę jest, to bardzo ciekawie to rozwiązali. PS. Ładna focia :-)

Nazgrel

A rzeczywiście jest taki krótki?

remik23

No wlasnie, ja dziś tez chciałam isc, ale sia waham jeszcze.

ocenił(a) film na 3
anitaKawenska

Strata kasy byłem i żałuję :C