5,8 52 tys. ocen
5,8 10 1 52138
5,1 15 krytyków
Hercules
powrót do forum filmu Hercules

No właśnie. Po jednej stronie mamy Kevina Sorbo, który w mojej pamięci zapisał się jako heros dzieciństwa. i myślę, że w dużej mierze to działa na jego korzyść. Wspomnień tak łatwo się nie zniszczy, poza tym był to świetny serial przygodowy. Ogólnie, trudno wyobrazić sobie lepszego aktora na Herkulesa.
Po drugiej stronie zaś mamy Skałę, Dwaynea Johnsona, który tak naprawdę Herkulesem jest w prawdziwym życiu :P I z początku sceptycznie podchodziłem do niego w tej roli jednak po trajlerach widzę, że zapowiada się... NIESAMOWICIE! Jest to Herkules na miarę naszych czasów i oczekiwań. Z ciała - zdecydowanie heros, a na dodatek jest elegancko okraszony humorem. Spodziewam się efektownego kina ale i lekkiego, takiego, które puszcza oko do widza :) A przekonamy się już jutro :)

michallut11

jakies 2 tygodnie temu specjalnie znalazłem swoje płyty dvd z Soboro i obejrzałem je sobie w wolnym czasie ... i w pewnym momencie się załamałem że coś takiego kiedyś lubiłem. Hercules definitywnie potrzebuje liftingu

PiotrCichockiPL

Bo ja wiem... Nadal uważam Kevina za kozackiego Herkulesa. Ale jak wiadomo zawsze się znajdzie większy kozak. I Dwayne Johnson jest takim kozakiem. Amen

michallut11

to była 20 lat temu, dajcie już spokój. Jutro idę na Dwayna.

michallut11

mam identyczne zdanie jak Ty na ten temat tylko zebym się nie rozczarował...;/ Jak obejrzysz to daj znac jak wrazenia bo ja dopiero za miesiąc pojde do kina.