5,8 52 tys. ocen
5,8 10 1 52138
5,1 15 krytyków
Hercules
powrót do forum filmu Hercules

Pytam, bo nie wiem czy się fatygować i pójść do kina...

pliseq

serio? chcesz zaufac innym? A jak zdania będa podzielone? :-)

ocenił(a) film na 9
pliseq

Np jeżeli interesuje cię moja opinia tak zachowywałem się po wyjściu z kina https://www.youtube.com/watch?v=PxYQQoYfMtQ :] A jeżeli jesteś fanem i Mitów greckich i The Rock'a(w niektórych miejscach film przypomina lekko Króla Skorpiona ) no to film jest dla ciebie.

ocenił(a) film na 9
pliseq

byłam nie najlepiej nastawiona, ale warto !

ocenił(a) film na 9
sweetgirl_fw

Po seansie polecam komiks na którym film się wzorował "Hercules The Thracian Wars" (niestety w wersji eng ale dla niektórych to nie problem :) .Warto zobaczyć co zostało zmienione , komiks jest o wiele brutalniejszy.

ocenił(a) film na 9
kefirhero

złe pokolenie - nie czytam komiksów, filmy Marvela uwielbiam ale komiksu nie tknę :/

użytkownik usunięty
pliseq

jeśli chcesz się rozerwać nie wysilając się zbyt wiele, to możesz iść, to nie jest jakieś wielkie kino, ale dobrze zrobiony film z dość wartką akcją, mi się podobał

ocenił(a) film na 8

To jest film dla kogoś kto lubi mordo-bicie

ocenił(a) film na 8
pliseq

bardzo dobry film naprawdę, poszłam na niego nastawiając się tylko na mordobicie, a tu pozytywne zaskoczenie :)
(ps bez paniki, mordobicie też jest)

ocenił(a) film na 4
pliseq

Wszystko zależy czego oczekujesz od filmu. Jest to przede wszystkim film o prostej fabule mający umilić czas z dużą dawką akcji w tym przede wszystkim walki. Od siebie polecam.

ocenił(a) film na 7
pablo2049

Fakt. Fajny pomysł z pokazaniem ":jak powstał mit Heraklesa" :)
Dużo nawalanki, o dziwo praktycznie bez seksu (jeno odrobina golizny we wspomnieniach Heraklesa), fajny humor (głównie zasługa McShane'a, szczególnie tekst rzucony przy okazji lecącej w niego płonącej włóczni, którą Herakles łapie i odrzuca we wroga, a od której miał wedle przepowiedni zginąć bohater grany przez McShane'a :D :)))
Aż szkoda, że jeden z "drużyny H" zginął.

ocenił(a) film na 5
pliseq

gorszy od zmierzchu tytanów, gniesu tytanów, conana, nawet tego pajaca Johna Cartera. Dla mnie najgorzej wydane 30 zł w tym roku. sceny w zwiastunie pokazują cały film

pliseq

Byłem dzisiaj w kinie na tym filmie w 3D.Dla mnie film jest spoko,jakaś w końcu inna historia Herkulesa a co do scen to nie ma co narzekać,Moim zdaniem wart obejrzenia w kinie chyba że komuś szkoda te pare zł to niech czeka na kinówke(wtedy napewno bedzie zadowolony z efektów hehe)POLECAM!!!