STOP 3 CZĘŚCI!!!!! NIE KARMIĆ TROLII!!!!!!!!!DISNEY OGŁUPIAŁ!!!!!!ŻAL.PL!!!!!PRECZ Z TYM GŁUPIM FILMEM!!!!!!!CO YO MA BYĆ??????WSZYSTKO TAKIE SŁODKIE...FUUUUUUUUUJ!!!!!!!!ALE GNIOT Z TEJ TRYLOGI!!!!!!
dokładnie. chociaz jak tego nie oglądamy, to co nam to przeszkadza? muszą być filmy na różnych poziomach (nie można się spodziewać, że 6 letnie dziecko będzie ogladało jakieś poważne, na wyzszym poziomie filmy), inaczej świat by nie funkcjonował. tylko czemu wydaje to walt disney? ten, na którego bajkach (swietnych bajkach) się wychowałam? są filmy bardziej i mniej udane. ten jak dla mnie jest kompletnym zerem. nic na to nie poradzimy. tylko współczuję tym ludziom, którym za parę lat bedzie głupio, że tak za tym szaleli. kilka miesięcy temu był went, bloom, teraz jest zac... ciekawe co będzie po nich. aż sie boje, bo jest coraz gorzej.
A dzisiaj w szkole moje koleżanki rozmawiały o Zaczku Sraczku, Vanessie Sranessie, Hajsikalu Siusikalu Miusikalu :( Ale się podniecały ;( A na mnie znowu patrzyły krzywym okiem...bleeee!
a u mnie jak tydzień temu się okazało że na francuskim (ja chodzę na szczęście na niemiecki) będzie hsm (po francusku oczywiście) to taki był pisk... normalnie myślałam że mi wywierci dziurę w głowie. na szczęście w naszej klasie jest jeszcze jedna dziewczyna (moja przyjaciółka:)), która razem ze mną kpi z tego filmu. i już oczywiście zaczyna się od nowa: ejjj... przegrasz mi hsm po francusku na płytttę??? plisssssssska... no ale to nie moja sprawa. ja się martwię czy wytrzymam do premiery Sweeneya. jeszcze 18 dni. całe 18 dni...
Sweeney Todd?
świetny film! ogólnie Tim Burton znów pokazał klasę - uwielbiam jego filmy!
Nie mam nic do HSM, z aktorów lubię tylko Ashley Tisdale i Lucasa Graabel'a, czasami obejrzę, nie podniecam się ale lubię ;)
A moje koleżanki z klasy na rosyjskim oglądały ten film (ja na szczęście też chodzę tak jak ty na niemiecki)
czego im zazdrościsz??? przecież POTC oglądałaś pewno ze sto razy. a u nas (tzn. w kinie w krośnie) premiery Sweeneya nie będzie 22 lutego. krzyk, ból i łzy (nie dramatyzuję, ale taki opis podsyca atmosferę:). ważne jest jednak to, że wogóle będzie. chociaż jedna radość w moim smutnym życiu ;D mimo że mam mocne nerwy to zastanawiam się, czy będzie tak straszny, jak mówią. np. mój kumpel (który już to oglądał)śmieje się ze mnie że będę się bała wyjść z kina. jeszcze się ździwi...
o matko skoro tak Wam przeszkadza, ze film jest popularny i lubiany i bedzie kolejan czesc to nie rozumiem po, co w ogole zawracacie sobie dupe(ze tak pozwole sobie powiedziec) i wchdozice na to i wypisujecie takie glupoty, ja na Waszym miejscy dala bym se w koncu spokoj x// nie lubicie to po, co w ogole sie tym intereseujecie, myslalm, ze jak tkos czegos nie lubi to nie wchodzi na strony o tym itp. dzwne x// ...
tak. bardzo przeszkadza mi ten film. a głównie to, że wydaje go Walt Disney. jest popularny i lubiany - to fakt i nie przeszkadza mi to. co mi do tego. ale przez kogo jest lubiany? jeżeli u nas w szkole ktoś to lubi, to już mogę o nim wiele powiedzieć. wystarczy popatrzeć na opisy gg: "jaki On jest boSsSki i koFfFany..." i na forum zaca czy hsm(pisownia oryginalna). wchodze na to forum żeby powiedzieć STOP temu debilnemu filmowi. i napisz mi jeszcze jakąś głupote, którą tutaj napisałam. ja piszę szczerą prawdę. zapytaj jakiegoś znawcy filmu i napisz, co powiedział o tym filmie. wtedy pogadamy. ja nadal będę uważała ten film za gniot. dno, dno, dno... i będę wchodziła na to forum
to, ze Tobie sie ten film nie podoba to Twoja sprawa, al czemu od razu mowsz, ze osoby, ktore lubia ten film sa glupie(znaczy tak nie powiedzialas, ale cos w tym stylu) no ja lubie ten film, ale wcale nie usatwiam opisow koffany zacus cz cos ja tez ie lubie takeigo pisma x// po prostu film zabawny i fajny mozna sobie go obejrzec, wiadomo, ze nie nalzey do najlepszych filmow i w ogole, bo to jest film po postu, przy ktorym mozna sie zabawic, posmiac itp. Wchodz sobie na forum skoro nie msz nic lepszego do roboty, dziwi mnie tylko zachowanie takich ludzi, ktorzy traca czas na rzeczy, ktore ic kompletnie nie intersuja a tym bardzie ich nie trawia x// ja nie kaze Ci nagle pokocham hsm i Zaca dobra jak se chcesz to se pisz i tak wele tym nie zmienisz xdd
pozdrawim i milego krytykowania filmu xpp
se chce i se bede pisac. zal.pl... dlaczego uważam, że osoby lubiące hsm są takie, jakie są? bo mam z nimi styczność na codzień. nie mam nic lepszego do roboty? - to wyobraź sobie że mam. codziennie mam po 8 lekcji i o 16 jestem w domu, po czym muszę dalej zapieprzać z nauką. w mojej szkole ciężko jest mieć pasek na świadectwie więc się człowiek musi nieźle oharować. "film przy którym można się zabawić, pośmiać" - tak... łzy ciekły mi ciurkiem po twarzy. naprawdę. dowcip na wysokim poziomie. zabawny że ahhhh. "ja nie każę Ci nagle pokochm hsm i Zaca" - ale robisz wszystko w tym kierunku....
takk... poznańskie disco polo jest bardziej inteligentne od tego filmu. z tego co piszesz wychodzi na to, że to Ty nie masz co robić. lepiej idź się pouczyć. a i jeszcze jedno to widać że jesteś na poziomie niższym niż wieczorynki
o matko tylko to potraficie wyzywac innych. Wcale nie robie wszystkiego, zebys polubila, tylko rozpisujesz sie na forah o filmie, ktory Cie kompletnie nie obchodzi, a co do smiechu i zabawy t mialam na mysli, ze film jest lekki i milo sie go oglada. Nie chce sie klocic z byle powodu, wcale nie naleze do tych osob ktore poza Zaciem czy Vanesa swiata nie widza, film mi sie podobal i tyle. Lubie ogladac madre i dobre filmy ale lekkie i zabawne tez mozna czasem zobaczyc. Nie dojdziemy do porozumienia, bo Ty filmu nie cierpisz i cokolwiek napsize odwrocisz przeciwko mnie. Dobrze, nie lub go sobie, wchdoz na fora, pisz co chcesz, ale nie mow o nie zle, bo nawet mnie nie znasz. Nie jest wariatka, ktora pisze "och slitasny zAcUs koFFanY..." wrecz nie cieprie jak ktos tak pisze blee xdd
nie nazwałam Cię wariatką. mówię tylko co myślę o tym filmie. robię wlaśnie to, co można robić na forach. co to może być? wyrażanie własniego zdania i wymiana zdań. jeżeli sie poczulaś obrażona to przepraszam. i jak dla mnie film nie jest lekki i przyjemny. ciężko mi go strawić. tyle co myslę na ten temat. a i jeszcze nie jest do końca prawdą, że film mnie nie obchodzi. bardzo mnie obchodzi. mam go dość i dążę do zaprzestania jego produkcji. to samo uważam o POTC (mimo że ich bardzo lubię). nie chcę 4 części, gdyż uważam, że 3 była najsłabsza z całej trylogii i obawaiam się o następna. dokładniej chodzi mi o to, żeby nie popsuli tego filmu niepotrzebną kontynuacją.
Ale ja nie zabraniam Ci miec wlasnego zdania, bo kazdy ma inny gust do filmow i Tobie mogl sie nie spodobac. Nie masz za co przepraszac xdd "dążę do zaprzestania jego produkcji." zycze powodzenia, ale to chyba bys musiala z rezyserami porozmawiac ^.^ no coz, po prostu nie lubisz go to nie obejrzysz i juz mysle, ze powinno wystarczyc, no bo po co masz sie meczyc, skoror 2 popzedie czesci Ci sie nie podobaly xpp
A co do POTC to 3 czesc mam na kompie ale jakos jeszcze nie chcialo mi sie jej ogladac bo wlanse slyszalalm, ze najgorsza, ale w koncu musze ja zobaczyc, bo 2 poprzednie byly swietne zwlaszcza z Johnnym xp
E tam! Mi się PzK3 podobało! ;) Ale 4 cz. też nie chcę...Trylogia to Trylogia! A grupie rosyjskiej zazdrościłam, że oglądali PzK3 bo my w tym samym czasie mieliśmy klasówkę z anglika :(
POPIERAM!!!! Stop HSM!! Ile można oglądać sztuczne panienki w różowych sukienakch i tego całego Efrona z warstwą podkładu na twarzy... blee..
nie napisałam, że mi się 3 częśc nie podobała, tylko że jest najsłabsza z calej trylogii. długa i troche nudnawa w niektórych momentach. ciekawe są np. walki/bitwy i mnóstwo Jacków.
o jaaa... współczuję. oni oglądali film a Wy pisaliście klasówkę? masakra. jakby to był jakiś inny film(np. hsm) to spoko. ale POTC w sali obok, w tym samym czasie co klasówka? zero skupienia. a ja dziś poprawiłam spr. z anglika z 4 na 4:/ ale zawsze mogło być gorzej, więc co tam.
i zgadzam się z Nouvelle. dość wytapetowanego Zaca i sweEeEtaśŚśnych panienek. chociaż jak kto lubi... wedle uznania. jeżeli ktoś woli hsm od innego filmu to jego wybór. ma do tego prawo
wiesz, tak jakby kazdy aktor ma podklad na twarzy w czasie krecenia fimu ^.^
to tyle xpp
hmm..no coz..skad taka pewnosc? masz jakis dowod, oprocz wlansych przypuszcen, ktore wysnulas, bo po prostu go nie lubisz, a nawet jeli sobie uzywa to nie moze? jego sprawa, malo mnie obchodzi czy se nakada podklad czy nie, choc jk nie wiedzialam na zadnym jego prywatnym zdjeciu blyszczyku zy podkladu...chyba ze sesje ale to inna sprawa,raczej sie nie stroi tylko ubiera w luzne ciuchya tym bardziej nie widze zadnego blyszczyka, skorto Ty to zaobserwowaals to gratuluje spostrzegawczosci, byc moze ja sie mam tak dobrego wzroku xdd
tak, mam dowód.
http://www.kozaczek.pl/index.php
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=5536
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6217
już nie mówiąc o tej na maxa "obrobionej" sesji
http://justjared.buzznet.com/2008/01/14/zac-efron-details-january-2008/
jak chce to niech SE nakłada. mnie to nie obchodzi. to w końcu jego twarz.
ja też nie dostrzegłam żadnego błyszczyka, gdyż się tym nie zajmuję. wogóle to lata, zwisa i powiewa mi ten Zac. wiem o tym głównie od moich koleżanek (ich ulubiony temat).
akurat na zdjeciach nie zauwazylam, zeby mial puder..no ale..z reszta moze se dbac o swoj wyglad mnie to tam malo interesuje,a co do tego kozaczka to wiesz, takim polskim plotkom to wierzyc tez do konca nie mozna , moze to i prawda, a moze nie, nikt do konca tego nie wie xdd
"wogóle to lata, zwisa i powiewa mi ten Zac."- w sumie to chyba nie, bo gdyby tak bylo nie wypowiadalabys sie na forach o nim i hsm xdd
nie wypowiadam się na jego forum, tylko na forum hsm. zeszłyśmy na temat Zaca więc aktualnie o nim dyskutuję. nie było to moim zamiarem, gdy zaczęłam odwiedzać ten temat. mam nadzieję, że zaprzestaną produkcji tego filmu po trzeciej części. a co do kozaczka - racja. zazwyczaj kłamie. gorszy jest tylko pudelek. ale już słyszałam tyle opinii na temat Zaca, że wydaje mi się to być jednak prawdą.
No coz, moze i jest prawda, nie bedziemy sie chyba teraz klocic o to, czy ma od puder czy nie, bo to malo istotne xdd odniosl duzy sukces w ciagu krotkeigo czasu, wiec byc moze ten sukces zarocil mu w glowie, co zdaza sie wielu gwiazdom, nie naleze do dziewczyn, ktore poza Zaciem swiata nie widza i gdy tylko ktos powie, ze Zac jest jakis tam to sie rzucaja na niego wszystkie razem i wyzywaja...xdd Ty masz nadzieje, ze zaprzestana a ja mam nadzieje, ze 3 czesc bedzie rownie fajna jak 1 i 2 xpp choc nie wydaje mi sie, aby 4 czesc(jesli mieiby krecic) bylaby taka fajna, bo co za duzo to niezdrowo xpp ^.^
a według mnie wszystkie części są beznadziejne. szkoda tylko, że tacy ludzie jak on odnoszą sukces w krótkim czasie, bo mają jakieś wpływy lub poprostu szczęście. a ludzie z dużym talentem kończą szkołe i lądują "na bruku", bo miesce zabierają im podrzędni serialowi aktorzy (aktorzyny)lub takie właśnie beztalenica. według mnie obecnie jest coraz mniej dobrych aktorów. a polskie kino to już wogóle kompletn dno. kilka dobrych filmów i nic więcej
Wiesz, gdyby byl beztalenciem to nie wygralby castingu xdd owszem wiem, ze teraz niektorzy odnosza sukces a tak naparwde sa ebznadziejnie, ale przeciez on gra dobrze. nie porownuje go oczywscie do wspanialych aktorow, ale gdyby zle gral to nie wystepowalby juz w 3 czesci. Tobie film mogl sie nie podobac oczywscie, masz prawo ^^
a co do kina polskiego- zgadzam sie- kompletne d n o xdd
o szit! :/ jaka była dzisiaj wojna w szkole! Od ciot, idiotów i głupków mnie wyzywali, że HSM nie lubię! No na szczęście jedna, którą najbardziej lubię mnie przeprosiła, że tak na mnie naskoczyła...
Ja tych ludzi nie rozumię...naprawdę...ja przecież powiedziałam, że uważam ten film za gówno ale nie uważam ich za debili dlatego że HSM lubią bo każdy ma inne gusta...a one mnie od szmat wyzywają bo tylko szmata może nie lubieć HSM...one pokazały tutaj swoją kulturę i tolerancję...przecież ja tak samo mogę powiedzieć, że to one są szmatami bo HSM lubią...ale ja się ich głupotą nie przejmuję, mam gdzieś co o mnie myślą...
skoro to co napisalas jest prawda(choc dziwne to troche xdd) to one naparwde sa jakeis dziwne x//wlasnie takich nie lubie, ze jak ktos filmu nie lubi to go od razu wyzywajja bo nie jest "slitaSna FanKa KoFfaNego Zaciusiaa" x// one to tez jakeis dziwne sa x// bo kzdy moze wyrazic wlasne zdanie, no chyba, ze sam sobie srwi z innych i wyzywa ich xdd
mnie nie wyzywają. ja lubię POTC, one hsm i jest git. ja lubie rock, one pop i też jest extra. ale się dziwnie patrzą. mi to też lata, co o mnie myślą inni. skończę szkołę i mało kto będzie o mnie pamiętał. i tak szczerze mówiąc to mi byłoby głupio (na ich miejscu, gdybym już przejrzała na oczy) że lubilam taki shit (tzn. hsm).
az nie chce mi sie wierzyc, ze jakeis nastolatki sie tak zachowuja przez jakis film x/ ale coz, moze tak jest xdd u mnie bynamniej sie z takim czyms nie spotkalam xdd w koncu im przejdzie, bo t tylko film i niedlugo wejdzie jakis nowy i bedzie szal wlasnie na ten nowy xdd
No i właśnie o to chodzi! Każdy lubi to co mu się podoba a inni powinni to akceptować a nie wyzywać od debili itd. One lubią HSM ja lubię PzK, one lubią pop, metal ja lubię muzykę filmową, i jest git. A najgorzej mnie wkurza jak zaczną gadać o Zacku, że jest boski, przystojny a inni aktorzy nie mają z nim szans i mu powinni co najwyrzej buty szorować. Normalnie żal.pl
Ayashi niestety muszę cię rozczarować...naprawdę one się tak zachowują...ale z jednym masz rację...one są jak ja to mówię: sezonowe...jest sezon na jakiś film one już gadają o tym filmie a jak jest sezon na inny film to już tamten mają gdzieś i zakochują się w innym. Pewnie po 2 miesiącach premiery HSM3 zapomną o nim i już nie będą gadały o tym filmie tylko wezmą się za inny, który będzie w kinach.
Żal...jak się jest fanem filmu to się jest a nie, że jak już będzie po premierze to po 2-3 miesiącach o filmie zapominają...:/
no wlasnie, w ogole nie wiem po co tyle szumu wokol HSM skoro to tylko film, fajny bo fajny, ale niedlugo po prostu o nim zapomnimy..xdd rozumiem, ze ktos lubi danego aktora, ale zeby miec obsesje na jego punkcie..to tez juz denerwujace zaczyna byc..wiem, bo mam kolezanke, ktora kiedys (ale juz jej przeszlo xdd) szalala za jednym piosenkarzem i ciagle o nim gadala xdd przeszlo jej, przejdzie tez i innym xpp Ty lubisz to, ja lubie tamto i powinysmy to zaakceptowac a nie sie wyzywac, mozna wymienic zdania na ten temat, ale bez jakis wulgaryzmow xpp ^^
tak.... przykład z mojego życia: słuchałam wielu badziewi (I,II,III klasa podstawówki) ale teraz już się (na szczęście) "odnalazłam" po mniej lub bardziej udanych wyborach w dziedzinie muzyki i słucham takich zespołów jak: Black Sabbath, Led Zappelin, The Offspring, Nirvana, AC/DC, Queen, Depp Purple, Abba, Deftones, Pink Floyd, RHCP, Rammstein, Aerosmith, Manson (to raczej nie jest zespół:)), INXS, The Doors, The Rasmus, Guns 'N Roses, Iron Maiden i jeszcze inne. tak samo będzie z nimi. zobaczysz, będzie im głupio, że tak się tym zachwycały a Ty będziesz tryumfować. założę się!!! więc się nie martw, będzie dobrze. a zac zejdzie na drugi plan, jak zrobią "nowy hsm" (najpierw był dicaprio, potem bloom, następnie miller, teraz zac, a po nim...???)
Ja się ich pytam czy faktycznie są one PRAWDZIWYMI fankami. A one na to, że tak....taaaa! jasne! Mówię im założe się, że po 2-3 miesiącach premiery HSM3 zapomną o tym filmie i będą się podniecały innym. A one na to że w życiu! Zawsze ten film będzie na pierwszym miejscu! Taa jasne! Tak zawsze gadały przy każdym filmie i co? Zapominały o nim i tyle! HA HA!
Ja pamiętam jak w tamtym roku w maju była premiera PzK3 i one ah! oh! Po wakacjach już o tym filmie ani słowa! Już się podniecały HSM! No faktycznie wielkie i prawdziwe fanki były PzK...nie ma co!
"najpierw był dicaprio, potem bloom, następnie miller, teraz zac, a po nim...??" - wolę nie wiedzieć!! Wiem tylko jedno: jest coraz gorzej!! :/
kazdy z nich byl przystojnym chlopcem z niebieskimi oczami...ale tak bywa, ze dziewczyny (niektore) kochaa sie w takich wlansie i niedlugo wejdzie jakis znow super hit i bedzie nowy "Zac Efron" xpp
a mi sie podobają tylko bruneci (ewntualnie szatyni) o zielonych lub ciemnych oczach. czytalam, że blondynkom podobają się bruneci, brunetkom blondyni, brunetom blondynki i blondynom brunetki (przeciwieństwa się przyciągają;D). zazwyczaj tak jest. a wracając do "fanek" zaca, hsm - wyrosną z tego. za parę lat będzie spokój z piskiem na widok plakatu zaca w bravo. zobaczysz.
blondynka??? :D ja też jestem blondynką (przez co mam nieco gorszą opinię od innich dziewczyn, bo wiadomo, jak blondynka, to głupia i pusta, nie??? ale się nie martwię, bo naturalnych blondynek jest coraz mniej a za jakiś czas wogóle ich nie będzie. zostaną tylko blond farby do włosów)
taa znam to choc blondynka nie jestem xdd
raczej brazowy, jasny braz xdd
no i nie wiem po co naturalne blondynki farbuja sobie jeszcze wlosy na blond albo rozjasniaja xpp
ja mam platynowy blond, wszyscy mi go zazdroszczą i mówią, że to bardzo piękny kolor a jednocześnie się śmieją. ale myślę, że gdybym zafarbowała włosy na inny kolor to wyglądałabym jeszcze gorzej. więc narazie zostanę z blond czupryną. a tak wogóle to nie zamierzam nigdy farbować włosów. potem sa odrosty, trzeba często farbować, niszczą się,... najbardziej smieszy mnie, jak ktoś mówi, że blondynki są głupie, czy cos w tym stylu a sam postanawia zafarbować się na blond. gdzie w tym jakas logika?
wiesz to, ze blondynki sa glupie to taki stereotyp i teraz kazdy to powtarza, samemu pewnie nie biorac tego na serio xdd
no z tym farbowaniem tez problem, ja na razie tez nie zamierzam xdd ale moze kiedys cos zrobie xD