A co mnie to obchodzi? Ale skoro tak cie to boli powinieneś zastanowić się nad swoim zachowaniem co jest powodem takich reakcji. Do mnie odzywa się ładnie.
straightlines też? Dlatego masz jego multikonto czyli JBridgesa w znajomych? Ehh szkoda gadać... Samo to o czymś świadczy.
Być może ja nie jestem z straightlinesem BFF, i raczej nie będę... ale ocenianie ludzi po tym, że mają kogoś w znajomych to o czymś świadczy jest naprawdę, podkreślam -> SŁABE. Gdyby on teraz nie wiem, doznał olśnienia i był wobec mnie ok, i chciał poprowadzić - zakończyć temat analiz który razem stworzyliśmy, powiedziałabym OK. Czy to źle o mnie świadczy? Litości.... Ja w tym momencie mam kamila w znajomych a bynajmniej po jego ostatnim cyrku nie odnoszę się z nim w kwestiach przyjaźni na całe życie. Czy to teraz o mnie źle świadczy ? Naprawdę jeżeli szukasz podtekstu na argumenty to szukaj ich lepiej bo w tym momencie tylko sam pod sobą dołki kopiesz.
Napisałaś o sobie i co Ty byś zrobiła, ale nie wszyscy są tacy sami. To Twój punkt widzenia. Dla mnie w tym momencie to jest tragikomedia.
ok, skoro uprzejmie nie da się pojąć to mogę też w mniej uprzejmy sposób...
Wort ( nie trudno odgadnąć) oraz inni użytkownicy raczej nie są pozytywnie do ciebie nastawieni (w skrócie-nie lubią), a jednak nie są na tyle bezczelni i chamscy aby wytykać Belief w komentarzach jaka to ona nie jest... bo ma ciebie - użytkownika bartoszcyc8 w znajomych. "Ehh szkoda gadać... Samo to o czymś świadczy."
Nie musisz już mnie do niego porównywać. Ostatnio to zrobiłaś. Mało ci ognia w tym konflikcie? Nie chcę się z tobą kłócić...
bartoszcyc8 w odpowiedzi na post: wort801 | 7 minut temu
Nie, nie ty nigdy nie zaczynasz...
A kto mi w temacie sentii odpisał żeby tylko prowokować ??? tak bardzo chcesz żeby jej temat zablokowali ?? oby ciebie ten los spotkał ....
No tak dał popis w moim temacia "Oskary" po czym poszła blokada na temat.
W Oskarach II były normalne rozmowy ponieważ poprosilam użytkowników alby nie odpisywali na posty bart.... i był spokój.. Temat z niewiadomych mi powodów poszedł pod blokadę a mod który to zrobił nie raczy się wytłumaczyć. Temat Oskary III został zablokowany po 6 minutach od powstania mimo że nie było w nim żadnego wpisu. A Oskary IV został SŁUSZNIE zablokowany bo nie miał nic wspólnego z tematem. A teraz jest temat Hobbit a Oskary part V :D
Ha ha ha dobre :) Zatem życzę wytrwałości. Widze że zawitał tutaj jakiś nowy moderator.
Ale jaki on jest szybki!
Tutaj już wykasował wpisy ze słowem "idiota" i jakiś jeszcze, w którym nie pamiętam co było
Ale ja widzę, że on blokuje normalne wpisy. Teraz widzę zablokowanego Andruila wpis w którym pisał o właściwościach elfów u Tolkiena. Ej no bez przesady. Co on z rozpędu daje bloki?
No właśnie nie pamiętam, co takiego było w tym wpisie Andurila, może też jakieś jedno słowo nieodpowiednie? W każdym razie się zdziwiłam
e tam nowy.. Oro się przyznał że to on zablokował temat "Oskary IV" i o to pretensji nie mam... Ale ten co mi zablokował Oskary II powinien mieć choć trochę odwagi się przyznac i uzasadnić swoją decyzję. A ja doskonale wiem kto to zrobił. I czekam, aż ten mod zdobędzie się na odwagę.
Dobrze, że wróciłaś, bo już mnie prawie "obwiniali" o zaginięcia osób z forum ;D hahah
Jak to Ciebie? Za co? Akurat jesteś ostatnią osobą z mojego grona, która mogłaby mi coś zrobić :D. No i wort :)
Bo jesteś miły :). Na tyle chamstwa ile czasem leci od prymitywów w Twoją stronę zawsze trzymasz poziom. :) Poza tym zawsze mi pomagasz z filmami SF. :)
Widocznie moje zachowanie było podejrzane, ja was wszystkich tutaj zbanuję, usunę wam konta ;D
Eh, przykro mi wróżbita z ciebie nie będzie- choruje sobie..wiec z energia tak średnio ;P