PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249869
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

o jakie armie chodzi ? jaka jest ta piąta ?

LukeuszLFC

Gorszy, bo nie potrafisz wygrać ze mną dyskusji jak z kamilem? Dobre. :D

bartoszcyc8

<ziew> znowu to samo, zmień taśmę. Finito

Belief

Przyszła pierwszy dzień i zauważyła hahah

bartoszcyc8

Nie trudno zauważyć. Żadna w tym zasługa moich umiejętności. Podziękuj sobie.

Belief

No dziwne, że prawie codziennie jak cię nie było byłem wyzywany przez Lukeusza.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bartoszcyc8

A co mnie to obchodzi? Ale skoro tak cie to boli powinieneś zastanowić się nad swoim zachowaniem co jest powodem takich reakcji. Do mnie odzywa się ładnie.

Belief

my lady :)

Belief

straightlines też? Dlatego masz jego multikonto czyli JBridgesa w znajomych? Ehh szkoda gadać... Samo to o czymś świadczy.

bartoszcyc8

Mam też ciebie w znajomych.

Belief

tsssss zgaszony :D

LukeuszLFC

Ciebie tylko stać na coś takiego. Powinno być ci wstyd wojowniku forum.

bartoszcyc8

Być może ja nie jestem z straightlinesem BFF, i raczej nie będę... ale ocenianie ludzi po tym, że mają kogoś w znajomych to o czymś świadczy jest naprawdę, podkreślam -> SŁABE. Gdyby on teraz nie wiem, doznał olśnienia i był wobec mnie ok, i chciał poprowadzić - zakończyć temat analiz który razem stworzyliśmy, powiedziałabym OK. Czy to źle o mnie świadczy? Litości.... Ja w tym momencie mam kamila w znajomych a bynajmniej po jego ostatnim cyrku nie odnoszę się z nim w kwestiach przyjaźni na całe życie. Czy to teraz o mnie źle świadczy ? Naprawdę jeżeli szukasz podtekstu na argumenty to szukaj ich lepiej bo w tym momencie tylko sam pod sobą dołki kopiesz.

calays

Napisałaś o sobie i co Ty byś zrobiła, ale nie wszyscy są tacy sami. To Twój punkt widzenia. Dla mnie w tym momencie to jest tragikomedia.

bartoszcyc8

ok, skoro uprzejmie nie da się pojąć to mogę też w mniej uprzejmy sposób...

Wort ( nie trudno odgadnąć) oraz inni użytkownicy raczej nie są pozytywnie do ciebie nastawieni (w skrócie-nie lubią), a jednak nie są na tyle bezczelni i chamscy aby wytykać Belief w komentarzach jaka to ona nie jest... bo ma ciebie - użytkownika bartoszcyc8 w znajomych. "Ehh szkoda gadać... Samo to o czymś świadczy."

calays

Nie musisz już mnie do niego porównywać. Ostatnio to zrobiłaś. Mało ci ognia w tym konflikcie? Nie chcę się z tobą kłócić...

wort801

Hahah człowieku branie udziału w kłótni nie równa się ich powodowaniu. Zacznij wreszcie myśleć...

bartoszcyc8

Skończyłem z tobą rozmowę ....

wort801

Raczej uciekłeś od rozmowy, bo się pogrążasz.

wort801

Nie kończ 5 razy. Skończ raz a dobrze. Na bełkotanie się nie odpowiada.

bartoszcyc8

bartoszcyc8 w odpowiedzi na post: wort801 | 7 minut temu
Nie, nie ty nigdy nie zaczynasz...
A kto mi w temacie sentii odpisał żeby tylko prowokować ??? tak bardzo chcesz żeby jej temat zablokowali ?? oby ciebie ten los spotkał ....

Belief

No tak dał popis w moim temacia "Oskary" po czym poszła blokada na temat.
W Oskarach II były normalne rozmowy ponieważ poprosilam użytkowników alby nie odpisywali na posty bart.... i był spokój.. Temat z niewiadomych mi powodów poszedł pod blokadę a mod który to zrobił nie raczy się wytłumaczyć. Temat Oskary III został zablokowany po 6 minutach od powstania mimo że nie było w nim żadnego wpisu. A Oskary IV został SŁUSZNIE zablokowany bo nie miał nic wspólnego z tematem. A teraz jest temat Hobbit a Oskary part V :D

sentia

Ha ha ha dobre :) Zatem życzę wytrwałości. Widze że zawitał tutaj jakiś nowy moderator.

Belief

Ale jaki on jest szybki!
Tutaj już wykasował wpisy ze słowem "idiota" i jakiś jeszcze, w którym nie pamiętam co było

Nerwen_AG

Ale ja widzę, że on blokuje normalne wpisy. Teraz widzę zablokowanego Andruila wpis w którym pisał o właściwościach elfów u Tolkiena. Ej no bez przesady. Co on z rozpędu daje bloki?

Belief

Jak bruce wszechmogący :)

Belief

No właśnie nie pamiętam, co takiego było w tym wpisie Andurila, może też jakieś jedno słowo nieodpowiednie? W każdym razie się zdziwiłam

Belief

e tam nowy.. Oro się przyznał że to on zablokował temat "Oskary IV" i o to pretensji nie mam... Ale ten co mi zablokował Oskary II powinien mieć choć trochę odwagi się przyznac i uzasadnić swoją decyzję. A ja doskonale wiem kto to zrobił. I czekam, aż ten mod zdobędzie się na odwagę.

Belief

wszystko jest pod kontrolą :)

LukeuszLFC

Nie twoją.

Belief

Dobrze, że wróciłaś, bo już mnie prawie "obwiniali" o zaginięcia osób z forum ;D hahah

calays

Jak to Ciebie? Za co? Akurat jesteś ostatnią osobą z mojego grona, która mogłaby mi coś zrobić :D. No i wort :)

Belief

Zawsze o mnie milę napiszesz :)

wort801

Bo jesteś miły :). Na tyle chamstwa ile czasem leci od prymitywów w Twoją stronę zawsze trzymasz poziom. :) Poza tym zawsze mi pomagasz z filmami SF. :)

Belief

:) :) też czasami coś mi się urwie na forum :) ale spoko :)

Belief

Widocznie moje zachowanie było podejrzane, ja was wszystkich tutaj zbanuję, usunę wam konta ;D

calays

Coś dzisiaj jesteś pełna energii :) za dużo witamin jesz ;) :)

wort801

Hahah :D a na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że jestem pełna energii???

calays

A zgaduje :) :)

wort801

Eh, przykro mi wróżbita z ciebie nie będzie- choruje sobie..wiec z energia tak średnio ;P

calays

Wiec zdrówka życzę :) ehh nie trafiłem :(

wort801

Dziękować

calays

Zdrowia :)

thorin3

Również dziękować!