PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250121
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Tylko jedna nominacja za dźwięk...
I tak w tej kategorii nie wygra...

ocenił(a) film na 8

dobrze, to w takim razie adaptacje... pierwsze trzy były jeszcze w miarę, le reszta to tragedia

użytkownik usunięty
tolerancja91

zgadzam się choć ja uważam że pierwsze trzy części są świetne

Harry Potter i Kamień Filozoficzny oceniam 9/10

Harry Potter i Komnata Tajemnic 10/10

Harry Potter i Więzień Azkabanu 10/10

Harry Potter i Czara Ognia też 10/10 bo jeszcze jest dość wierna, dużo odstępstw było , ale już na spore odstępstwa, nie umiałem przymknąć oka jeśli chodzi o zakon feniksa i książę półkrwi.

Zakon Feniksa jeszcze za końcówkę ok jakoś moim zdaniem się broni, ale Książę półkrwi, jestem wściekły że pominięto tak ważne wspomnienia o Tomie Ridlle na podstawie który Harry szukał Insygniów, przez co obie Insygnie straciły sens a szczególnie pierwsza z nich, ale jednak uważam z sentymentu że ostatnie części nie są najgorsze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
spycialec

Oj. Jakoś to przeżyję :P

ocenił(a) film na 8
spycialec

Na kolejny trolling w twoim wykonaniu? Nie, dziękujemy.

użytkownik usunięty
spycialec

jesteś nienormalny, to się nazywa uzależnienie od internetu, powinieneś się leczyć.

użytkownik usunięty
spycialec

tylko na to cię, stać.

ocenił(a) film na 8
spycialec

trollingiem jest ocenianie Odysei Kosmicznej na wiecej niż 1 i mówienie że Zemsta Sithów nie dorównuje starej trylogii. Chociaż nie to nie trolling to po prostu słaby gust i debilizm

ocenił(a) film na 8
spycialec

żal mi cie znafco nie znasz zasad poprawnej pisowni i tylko się ośmieszasz trollu.

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Oceniłeś "Odyseję..." na 1? :D

ocenił(a) film na 8
LukeuszLFC

Nie. Nie chce mi się gadać z tym trollem, więc bawię się, przerabiając jego posty ;p

ocenił(a) film na 6
spycialec

Spycialec ty trollu nie atakuj ludzi dla szczęścia w życiu. Odbiło ci. Mówienie o słabym guście da się przełknąć ale że lubienie filmów to debilizm.

sentia

I bardzo dobrze. Zwyczajnie nie zasługuje. Poza beznadziejnymi efektami i na odwal się połączonym scenariuszem to tam nic nie ma.

ocenił(a) film na 8
sentia

Trudno, się mówi, trzeba żyć dalej.

sentia

Jajca jak berety... :D Dziwne ze Hobbit nie dostal nominacji za najlepszy film animowany... w sumie to moglby dostac nominacje w tej aktegorii ;)

A na powaznie... kostiumy i charakteryzacja to jakas kpina. Bylem pewien ze nominacje Hobbit zdobedzie. Akademia jest stronnicza jak widac.
Ciesza mnie nominacje dla Snajpera i Gry tajemnic bo oba filmy sa naprawde udane.
Nasza Ida nie ma szans na nagrode. Juz Zlote Globy pokazaly kto sie liczy w walce o statuetke. Poza tym... "Ida" jest naprawde przecietna...

MrBaggins

Ja jednak mam małą nadzieję na sukces "Idy". nie zapominajmy też o Joannie i Naszej Klątwie :D

ocenił(a) film na 4
MrBaggins

Ida przegra z istotnym tematycznie rosyjskim filmem. Tak jak w wypadku globów. Acz nie świadczy to o tym, że jest gorsza.

Dealric

Lewiatana jeszcze nie widzialem wiec nie wiem co jest gorsze. Ida natomiast to dla mnie taka dosc srednia produkcja. Po tych "ochach i "achach" jakie pojawily sie wokol niej liczylem na cos wiecej.

ocenił(a) film na 1
MrBaggins

"Dziwne ze Hobbit nie dostal nominacji za najlepszy film animowany... w sumie to moglby dostac nominacje w tej aktegorii."

Ciężko, nie będąc dzieckiem, się z tym nie zgodzić.

ocenił(a) film na 1
sentia

To tylko udowadnia, jaki to słaby i przeciętny film. Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości.

ocenił(a) film na 6
sentia

Akademia powinna dać hobbitowi nominacje za efekty specjalne zamiast x-men.

sentia

Może mi ktoś wytłumaczyć czym się różni dźwięk od montażu dźwięku?