Po obejrzeniu tego zwiastuna http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-34783
Mam małą nadzieję, że coś wyjdzie z Kili + Tauriel :) No pasują do siebie idealnie !
No właśnie sam chciałbym wiedzieć..... ale widząc takie tematy nic dobrego z was nie wyrosło......
Powodem są nie tylko te bajki które oglądasz ale i szrot zmierzch. Błagam Kraina lodu 4/10 a pigwiny z madagaskaru 10/10! Nie mam pytań istąd niedziwota twój bez sensu temat. Tauriel precz z Śródziemia.
Jestem od niedawna na Filmweb i jestem przerażona. Wchodzenie komuś w profil i wyrzucanie na forum jak i co ocenił i na tej podstawie ocenianie osoby? Szok. Przyglądałam się trochę waszym rozmowom. Ciągle się kłócicie i jeśli ktoś ma odmienne zdanie to wyzywacie go…. To wy macie chyba naście lat bo nie potraficie zaakceptować , że ktoś może mieć inne zdanie od was. Mi też podoba się wątek Kili i Tauriel i mam gdzieś co sobie o tym myślisz i nie oglądałam Zmierzchu i naście lat też już dawno nie mam. Nie wszystkim podoba się to co Tobie. Powinieneś to uszanować i nie komentować w ten sposób.
Wnioskuje że jesteś dziewczyną. Spoko niech ci się podoba nic mi do tego ale zakładanie 100 tematu o wątku który jest kompletnie bez sensu żarty o spodniach itp w Hobbicie są żałosne. Temat o tauriel i kilim był wałkowany, i już mówiliśmy sporo osób uważa że ten wątek to dno. Zresztą to już 41 temat o trailerze facepalm...... a co do forum Hobbita to jeszcze wielu rzeczy tu nie widziałaś bo właśnie w październiku była rocznica wojny na forum Hobbita.
Obiektywnie Lotr>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Hobbit taka prawda
Widzisz, może osoby, które kochają ten watek boja się zabrać głos na tym forum bo zaraz zaatakujecie jakimś przykrym komentarzem. Ja pokochałam ten film jak żaden inny od bardzo dawna. Kocham wszystkich bohaterów i wszystkie wątki. Po co się spierać trzeba się nim cieszyć.
Kamilek nie nastawiaj ludzi przeciwko sobie bo na tym forum opinię prowokatora i trolla to masz ty :)
To tylko w twoim świecie chyba :) To że ktoś skrytykuje Hobbita bo takie ma zdanie to dla ciebie już jest trolowanie i prowokacja? Jesteś prowokatorem wszystkich kłótni odnośnie Hobbita,głownie dlatego że nie akceptujesz krytyki na jego temat.Nie nastawiaj innych przeciwko sobie,nie rób im sieczki z mózgu,i nie uchodź mi tu teraz za szlachetnego i pomocnego bo opinię na tym forum to ty już masz i się ona nie zmieni...
Masz jakieś stare info i wypominasz mi coś, co miało miejsce rok temu. Ogranij się. Patrz lepiej na siebie i pilnuj własnego nosa. W tej chwili na forum jest bajzel bo bez przerwy prowokujecie. W ogóle po co odpowiadacie na moje posty, które nie są skierowane w waszą stronę, hę? Pilnujcie własnych nosów.
No bo nie wydaje mi się byś zmądrzał.Stare info,ale taka łatka do ciebie przylgnęła i tego nie zmienisz.Mam nadzieję że mnie za tego multi coś tam nie uważasz...
Nie, nie uważam. Dlaczego miałbym uważać cię za multikonto? Uwazam tylko tych, którzy nimi są. A na tym forum jest kilka takich osób.
To dobrze.I dodam że nie moja wina że przylgnęła do ciebie łatka trolla i prowokatora.To że wcześniej się tak zachowywałeś,nie znaczy że teraz przestaną cię za takiego uważać.Sam sobie wyrobiłeś opinię.
Ale co mnie to obchodzi, co? Skoro dołączyłes do bandy trollów tego forum. Prawdziwych trollów. Bo patrz lepiej ja ty i twoja banda sie zachowujecie, a jak ja. To wy stajecie sie trollami. Ba! Już nimi jesteście.
W jaki sposób jestem trollem? :D Po prostu widzę jak ty się wypowiadasz.Dziwne że tylko ty uważasz że nie jesteś trollem.Każdy już wyrobił sobie opinię na twój temat.Najlepszą obroną jest atak,wiem ale w twoim przypadku na nic się to zda.
Dobrze, atakujcie sobie. Nie zdziw się jak ja przejde do ataku, a wtedy znów będzie wojna pełną para tak jak przed kilkoma-kilkunastoma miesiącami. Prosze bardzo. Skoro tak wam tego brakuje... Do roboty jak wam się nudzi, a nie na kogoś najeżdżacie. Predzej to wam zbanują konta niż mnie.
Nam tego nie brakuje,tylko przestań udawać szlachetnego i mówić że dasz nazwy użytkowników na priv jak sam masz piękną opinię wyrobioną.Jak możesz tak mówić skoro sam jesteś uważany za największego trolla i prowokatora na tym forum?
Jakiego Władcy?? Co brałeś? :D Za dużo Hobbita i Władcy? :D Jak nie udajesz? Przecież ty masz opinię jaką masz a udajesz kogoś innego.Nie ośmieszaj się...
Już? Skończyłeś? Bo tylko spamisz i spamisz. Nie zasmiecaj forum bzdurami. Jak chcesz sie pokłócić nie wiem o co to zapraszam na priv.
Tylko że to nie są bzdury dziecko drogie tylko prawda.Każdy widzi twoje prowokacyjne zachowania,a ty odwracasz kota ogonem.Przylgnęła do ciebie łątka i nic już tego nie zmieni :)
Zresztą do ciebie nic nie dociera.Nie rozumiesz że wszyscy cię uważają za trolla i prowokatora? Taką masz opinię,i to że teraz jesteś w miarę spokojny nic nie zmieni.Do tego się nie liczysz z niczyim zdaniem.Nie ma sensu ci tego tłumaczyć bo ty masz swój świat.
Hahah patrz teraz zaprasza cię na dyskusje na priv... cóż widać nie chce się już bardziej publicznie ośmieszać
kamilxxx09 który "ostrzega" Cię przed tzw. multikonciarzami sam jest największą przyczyną burdelu na forum Hobbita i to on najczęściej atakował. Nie martw się jest tu tylko jeden gość przy któym ludziom pouszczają nerwy. Oczywiście, że możesz sobie lubić wątki jakie tylkoi chcesz, masz do tego pełne prawo. Pozdrawiam :)
Akurat Pingwiny z Madagaskaru to świetny serial. Chyba wszystkich śmieszy komiczność serialu.
A tak z innej beczki :)
http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/564052-Tauriel+antyfanka+Tolkien a
To takie można by powiedzieć dobra rada za nim założysz głupi temat o tym kto do siebie pasuje kto nie. Chyba postradałaś zmysły elf i krasnolud no błagam....
Jasne, bo dokładnie znamy fizjologię istot, które nie istnieją. A elf i człowiek mógł? Na to samo wyjdzie. Pokręciła ci się fikcja z rzeczywistością co nieco...
Problem z tym wątkiem jest taki, że koniecznie musieli wepchnąć wątek "romansowy", bo tak im hollywoodzki schemat każe. W LoTR była Arwena i Aragorn, tutaj jedynie Thorin i Bilbo...
Dobra ok jak co zapomnij o tym poście mnie Peter Jackson tak wnerwił tym wątkiem że ogólnie mam nerwy na takie tematy :)
Tak z innej beczki może co ci się oprócz tego wątku podobało mnie naprzykład w Hobbicie wątek z Białą Radą jest moim ulubionym ah ta Galadriela :) czekam najbardziej na wątek Białej Rady w Dol Guldur. Na Galadrielę szczególnie :) i na Sarumana Leave Sauron to me :) najlepsza kwestia
Jeszcze raz przepraszam :)
Nie ma za co ;) Ale to wchodzenie na moje oceny a potem wstawianie je na forum nie było miłe :( Sory po prostu jestem wrażliwa
A po kij wpychali wątek miłosny na siłę? Wątek rodem ze Zmierzchu wyszedł.Trójkącik miłosny Kili,Legolas i Tauriel
Mi to bardziej wygląda na zauroczenie, podziw dla kogoś, kto jest istotą nierealną nieosiągalną, doskonałą.
Oni ngdy tego nie zrouzimieją. Przeciez tu chodzi też o to co bedzie w 3 czesci - spór miedzy rasami. Kili i Tauriel są jednostkami wykraczajacymi poza ten spór.
Ty nawet trollu nie umiesz zrozumieć, że Jackson nie miał jak nakręcić wszystkiego z WP. Tak prostej rzeczy nie umiesz zrozumieć najgłupszy z trolli.