PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

KILI I TAURIEL

ocenił(a) film na 9

Po obejrzeniu tego zwiastuna http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-34783
Mam małą nadzieję, że coś wyjdzie z Kili + Tauriel :) No pasują do siebie idealnie !

ocenił(a) film na 9
sentia

Nie radzę ci zaczynac ...............................................

zizulek13

Heh... oho do mnie też będziesz pyskować?

ocenił(a) film na 9
sentia

Tak oczywiście ;) Więc nie zaczynaj

zizulek13

Po przeanalizowaniu twojego profilu. Dochodzę do wniosku, że jesteś jakimś starszym kolesiem który dostał bana na poprzednie konto i teraz odgrywa rolę gimnazjalistki żeby admini nie wykryli multikonta. Chcesz to sobie szczekaj do woli.

ocenił(a) film na 9
sentia

Ty dupku !!!!!!!!!!!! TY IDIOTO !!!!!!!!!!!!!! Jak śmiesz ?!?!?!?!?!? Wynocha z tego tematu i z mojego profilu !!!!!!!1

zizulek13

Tak jak sądziłam. Cóż mam nosa do takich spraw. Detektyw Sentia na tropie
Ładnie zgrywasz idiotką. Nie powiem, naprawdę ładnie

ocenił(a) film na 6
sentia

to w końcu chłopak czy dziewczyna ;p?

calays

Biorąc pod uwagę fakt iż ma jednego znajomego który ma konto założone przez X lat.... a ostatni moment logowania jest tym samym dniem powstania konta zizulek. Można się domyśleć iż konta są powiązane ze sobą. A więc obstawiam.... Ban 1 konta ew... komuś się nudziło i postanowił poudawać kogoś innego. Z doświadczenia wiem, że postacie nastolatek które loffciają wszystko co się rusza bardzo często udają dorośli faceci.

Tym samym uważam iż zizulek jest mężczyzną który w sposób naprawdę umiejętny karykaturuje nastolatki.

ocenił(a) film na 9
sentia

A może to przypadek co ?!?!?!? Może to ktoś z rodziny ?!?!?!?!

zizulek13

Nie sądzę.

ocenił(a) film na 6
sentia

No cóż, imponujące .... aż do tego stopnia nie interesuję się kontami na filmwebie ale przyznać muszę, że (trafną/ czy też nie) - analiza ciekawa.

calays

Jak już kiedyś wspominałam. Pisało się to tu to tam.Oczywiście 100%pewności nie mam. A w tym wszystkim upewnia mnie fakt wzmożonej aktywności po zniesieniu limitów. I głupie odzywki i próby zwrócenia na siebie uwagi. Młodzież dzisiaj już tak nie mówi poza tym.

ocenił(a) film na 6
sentia

No proszę, proszę ciekawe :)

Podsumowując :) Jak długo obstawiasz, że pociągniesz z nią ten temat z pyskówkami? Przyznam się - to denerwujące i poniekąd należy się tekst na "oddanie" ale nie przeciągajmy tego w nieskończoność już wystarczy nam pyskówek na tym forum ostatnio ;P Nie pije do ciebie, aby cie pouczać czy coś, ale po prostu ty z nią piszesz więc sama wiesz ile to potrwa. Czy nie szybciej byłoby temat zablokować....

calays

Ja w sumie to już się będę zbierać bo jutro mam kolokwium, ale mogłabym tak długo z nim gadać.

Zablokować temat? Chyba wszyscy znamy osobę która mogłaby to zrobić w 5minut :D POWER (fff), ale wtedy dopiero zizulek pokazał by swoje znerwicowane oblicze :D

Dobranoc

ocenił(a) film na 6
sentia

Ah .... no tak niech moc będzie z nim! ;D masakra, w takim razie również dobranoc.

ocenił(a) film na 9
sentia

Nie tylko ze mną się kłócisz ;-)

piskorX

Ja się nie kłócę... Ja tylko wygłaszam moje hipotezy i to w dodatku słuszne. Gdyby użytkownik nie chciał to nie odpisywał by na teksty piosenek.

ocenił(a) film na 9
sentia

Zamknij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'-(

zizulek13

Rycz mała rycz..... Płacz maleńka płacz....Tararara

ocenił(a) film na 9
sentia

Odwal się ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy się ode mnie odwalcie !

zizulek13

Oj jaki jesteś biedny i nieszczęśliwy. Czyżbym cię zdemaskowała? Jestem w tym dobra.

ocenił(a) film na 9
sentia

Ja jestem dziewczyną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz coś z mózgiem czy po prostu jesteś idiotą ?

zizulek13

To też kobieta :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Co ?!?!?!

zizulek13

Jajeczko miśku...

ocenił(a) film na 9
sentia

Po cie zaraz.........

zizulek13

Tak <3 Słucham cię mój ty misiaczku

zizulek13

Zamiast idiotą powinnaś napisać idiotką :) sentia jest kobietą :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Super ! Fajnie że poprawiłeś/poprawiłaś ( nie chcę już zrobić błędu ) już się poprawie ;/

zizulek13

Problem w tym, że ja jestem kobietą i moja intuicja podpowiada mi, że się nie mylę. Tak pięknie histeryzujesz, że to nie prawdopodobne by mogła istnieć tak znerwicowana nastolatka jak ty.

ocenił(a) film na 9
sentia

A jednak !!!!!!!!!!!!!!!! Wyobraź sobie że się dużo stresuję

zizulek13

W tym wieku? Nie doczekasz starości. Niech zgadnę. Żona ci nie daje spokoju? Dzieci sprawiają problemy wychowawcze? Szef cię nie docenia?Mój biedaku to dlatego odreagowujesz w internecie. Wszystko jasne..

ocenił(a) film na 9
sentia

Wiesz co jesteś. ............................ już nie chce pisac .. jak masz coś z głową to nie mój problem !!!!!!!!!!!!!!!!! idź do psychologa, pomoże ci !!!!

zizulek13

To nie ja drę się na forum i udaję gimnazjalistkę tylko ty więc, wydaje mi się że to tobie przydała by sie pomoc specjalisty.
Ja idę spać... jak chcesz to jutro cię wysłucham... No chyba że POWER ZABLOKUJE fff temat

ocenił(a) film na 9
sentia

Ja też idę spać żeby jutro nie zaspac. moze w tym czasie sie ogarniesz !

zizulek13

Nie zapomnij wziąć leków na noc. Bo jutro znowu się będziesz misiaczku rzucał:*

sentia

Misiaczek nie będzie się rzucał bo właśnie jej ojciec (ja) przeczytał o czym pisze jego córka (zizulek13).
Więc drogi Sherlocku (sentia) obiecuję, że nie będzie już wymiany uprzejmości z Tobą w tym ani żadnym innym temacie.
Przepraszam jeśli Zuzia kogoś obraziła.
PS/ Mam tu konto od xx lat a piszę 1 posta.

ocenił(a) film na 9
sentia

ohh jeezz co z wami ? czy na tym forum może być spokój!! Koniec tych wojen!

ocenił(a) film na 9
zpycialec

Powiedz sentii żeby się OGARNĘŁA i jak nie wie to niech sie nie wcinaa !

ocenił(a) film na 9
zizulek13

No dobra zróbmy tak :w tej chwili obowiązuje między wami rozejm,nie kłócicie się,nie drażnicie się nawzajem,jeśli na nowo zacznie się boruta,zacznę zgłaszać posty do moderacji.Więc jak będzie zgoda ,czy nie? :)

zpycialec

Dobranoc :*

ocenił(a) film na 9
sentia

Dobranoc :)

ocenił(a) film na 9
sentia

BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM I WSZYSTKICH PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO :(
JEST MI BARDZO PRZYKRO ŻE ..... TAK TO PANI MÓWIŁAM .....

ocenił(a) film na 9
zizulek13

Spoko ,nic się nie stało to taki rutynowy dzień na tym forum.Pozdrawiam zpycialec ;) PS Nie przejmuj się docinkami Sentii tu praktycznie każdemu się kiedyś oberwało od kogoś.:)

ocenił(a) film na 9
zizulek13

Spokojnie nikt cię tu nie chce skrzywdzić,nie musisz się tak złościć ,tylko spokój jest teraz właściwy .:)

zpycialec

Lecę po popcorn :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Coś czuje że prawdziwa boruta jest tuż tuż :(

ocenił(a) film na 7
zpycialec

Jaki sens jest być multikontem spycialca?

ocenił(a) film na 9
thorin3

CO? Czemu mam być spycialcem,nie podpinaj mnie pod tego debila,tylko dlatego ,że mam podobny nick!

ocenił(a) film na 7
zpycialec

A profilówka także...