Po obejrzeniu tego zwiastuna http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-34783
Mam małą nadzieję, że coś wyjdzie z Kili + Tauriel :) No pasują do siebie idealnie !
Po przeanalizowaniu twojego profilu. Dochodzę do wniosku, że jesteś jakimś starszym kolesiem który dostał bana na poprzednie konto i teraz odgrywa rolę gimnazjalistki żeby admini nie wykryli multikonta. Chcesz to sobie szczekaj do woli.
Ty dupku !!!!!!!!!!!! TY IDIOTO !!!!!!!!!!!!!! Jak śmiesz ?!?!?!?!?!? Wynocha z tego tematu i z mojego profilu !!!!!!!1
Tak jak sądziłam. Cóż mam nosa do takich spraw. Detektyw Sentia na tropie
Ładnie zgrywasz idiotką. Nie powiem, naprawdę ładnie
Biorąc pod uwagę fakt iż ma jednego znajomego który ma konto założone przez X lat.... a ostatni moment logowania jest tym samym dniem powstania konta zizulek. Można się domyśleć iż konta są powiązane ze sobą. A więc obstawiam.... Ban 1 konta ew... komuś się nudziło i postanowił poudawać kogoś innego. Z doświadczenia wiem, że postacie nastolatek które loffciają wszystko co się rusza bardzo często udają dorośli faceci.
Tym samym uważam iż zizulek jest mężczyzną który w sposób naprawdę umiejętny karykaturuje nastolatki.
No cóż, imponujące .... aż do tego stopnia nie interesuję się kontami na filmwebie ale przyznać muszę, że (trafną/ czy też nie) - analiza ciekawa.
Jak już kiedyś wspominałam. Pisało się to tu to tam.Oczywiście 100%pewności nie mam. A w tym wszystkim upewnia mnie fakt wzmożonej aktywności po zniesieniu limitów. I głupie odzywki i próby zwrócenia na siebie uwagi. Młodzież dzisiaj już tak nie mówi poza tym.
No proszę, proszę ciekawe :)
Podsumowując :) Jak długo obstawiasz, że pociągniesz z nią ten temat z pyskówkami? Przyznam się - to denerwujące i poniekąd należy się tekst na "oddanie" ale nie przeciągajmy tego w nieskończoność już wystarczy nam pyskówek na tym forum ostatnio ;P Nie pije do ciebie, aby cie pouczać czy coś, ale po prostu ty z nią piszesz więc sama wiesz ile to potrwa. Czy nie szybciej byłoby temat zablokować....
Ja w sumie to już się będę zbierać bo jutro mam kolokwium, ale mogłabym tak długo z nim gadać.
Zablokować temat? Chyba wszyscy znamy osobę która mogłaby to zrobić w 5minut :D POWER (fff), ale wtedy dopiero zizulek pokazał by swoje znerwicowane oblicze :D
Dobranoc
Ah .... no tak niech moc będzie z nim! ;D masakra, w takim razie również dobranoc.
Ja się nie kłócę... Ja tylko wygłaszam moje hipotezy i to w dodatku słuszne. Gdyby użytkownik nie chciał to nie odpisywał by na teksty piosenek.
Zamknij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'-(
Odwal się ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy się ode mnie odwalcie !
Ja jestem dziewczyną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz coś z mózgiem czy po prostu jesteś idiotą ?
Super ! Fajnie że poprawiłeś/poprawiłaś ( nie chcę już zrobić błędu ) już się poprawie ;/
Problem w tym, że ja jestem kobietą i moja intuicja podpowiada mi, że się nie mylę. Tak pięknie histeryzujesz, że to nie prawdopodobne by mogła istnieć tak znerwicowana nastolatka jak ty.
W tym wieku? Nie doczekasz starości. Niech zgadnę. Żona ci nie daje spokoju? Dzieci sprawiają problemy wychowawcze? Szef cię nie docenia?Mój biedaku to dlatego odreagowujesz w internecie. Wszystko jasne..
Wiesz co jesteś. ............................ już nie chce pisac .. jak masz coś z głową to nie mój problem !!!!!!!!!!!!!!!!! idź do psychologa, pomoże ci !!!!
To nie ja drę się na forum i udaję gimnazjalistkę tylko ty więc, wydaje mi się że to tobie przydała by sie pomoc specjalisty.
Ja idę spać... jak chcesz to jutro cię wysłucham... No chyba że POWER ZABLOKUJE fff temat
Misiaczek nie będzie się rzucał bo właśnie jej ojciec (ja) przeczytał o czym pisze jego córka (zizulek13).
Więc drogi Sherlocku (sentia) obiecuję, że nie będzie już wymiany uprzejmości z Tobą w tym ani żadnym innym temacie.
Przepraszam jeśli Zuzia kogoś obraziła.
PS/ Mam tu konto od xx lat a piszę 1 posta.
No dobra zróbmy tak :w tej chwili obowiązuje między wami rozejm,nie kłócicie się,nie drażnicie się nawzajem,jeśli na nowo zacznie się boruta,zacznę zgłaszać posty do moderacji.Więc jak będzie zgoda ,czy nie? :)
BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM I WSZYSTKICH PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO :(
JEST MI BARDZO PRZYKRO ŻE ..... TAK TO PANI MÓWIŁAM .....
Spoko ,nic się nie stało to taki rutynowy dzień na tym forum.Pozdrawiam zpycialec ;) PS Nie przejmuj się docinkami Sentii tu praktycznie każdemu się kiedyś oberwało od kogoś.:)
Spokojnie nikt cię tu nie chce skrzywdzić,nie musisz się tak złościć ,tylko spokój jest teraz właściwy .:)
CO? Czemu mam być spycialcem,nie podpinaj mnie pod tego debila,tylko dlatego ,że mam podobny nick!