PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://www.hobbitfilm.it/2014/09/11/lo-hobbit-la-battaglia-delle-cinque-armate-n uove-immagini-dal-calendario-2015/

ocenił(a) film na 6
Thranduil231

To są bardziej zdjęcia samych postaci a jeżeli filmu...

ocenił(a) film na 7
segl55

Czy ja napisałem coś o filmie?

ocenił(a) film na 6
Thranduil231

Nie, aczkolwiek spodziewałem się zdjęć z filmu, nie ważne...

użytkownik usunięty
segl55

Tez właśnie myślałem ze z filmu ;/.

Trzeba czekac do pazdziernika na zwiastun...

ocenił(a) film na 6

Do samego października już nie wiele :)

segl55

To sa z filmu. Nie jakies tam przeróbki czy arty.

ocenił(a) film na 9
Thranduil231

Świetnie się prezentuje i widać, że kolekcja zdjęć z B5A coraz bardziej się powiększa ;)

ocenił(a) film na 7
Treasure659

No i prawidłowo :)

Thranduil231

WSPANIAŁE :D Thranduil oraz ostatnie zdjęcie najlepsze :) Czekam na Galadrielę :)

kamilxxx09

No dokładnie widać coś z Galadrielą ruszyło czuje że będzie z nią jakiś fajny plakat chciałbym :)

Gandalf_Szary_2

Powinno być jej wiecej niz w 3 części, podobnie jak Sarumana. Tak wnioskuję.

kamilxxx09

Będzie ich więcej na 100%. Ja najbardziej czekam na Galadrielę. Jedno jest pewne będzie epicko

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Jak najmniej Galadrieli. Jak najwięcej Sarumana, Thorina, Bilba i Elronda.

ocenił(a) film na 4
Kjcdudbjsdv

Czemu? Nie lubisz Galadrieli? Ja nie lubię Sarumana ;/

ocenił(a) film na 10
Belief

Ja Sarumana nawet lubie. Za Galadrielą nie przepadam ponieważ nie lubie elfów. Są wyjątki, ale Galadriela na pewno do nich nie należy.

ocenił(a) film na 4
Kjcdudbjsdv

Jak można nie lubić elfów? :) Ok rozumiem, że każdy ma swój gust, ale one są takie fascynujące :).

Belief

Ja też nie lubię elfów, a w szczególności Galadrieli :) Można dlatego, że jej uroda w ogóle mi się nie podoba :)

ocenił(a) film na 4
Imitation

Jak można nie lubić elfów?! :) Ok rozumiem, że można nie lubić danej postaci, ale całej rasy i to takiej rasy? Z ciekawości, co Ci w nich nie pasuje?

Belief

Nie potrafię tego wyjaśnić, może dlatego, że są trochę zniewieściałe :) Zdecydowanie bardziej lubię krasnoludy (Thorin to moja ulubiona postać w całym Śródziemiu) :)

ocenił(a) film na 4
Imitation

Zniewieściałe - obawiałam się, że to padnie jako argument :). Obawiam się jednak, że one są zniewieściałe trochę przez Jacksona. Jakoś nie wyobrażam sobie np. Feanora jako zniewieściałego :). W ogóle te elfy z Silmarillionu są bardziej szorstkie. Ok dzięki za odpowiedź :)

Belief

Nie ma sprawy :) A Ty co sądzisz o postaci Thorina? Według mnie jest świetna (chociaż jego najlepsze momenty będą dopiero w 3 części) :)

ocenił(a) film na 4
Imitation

Ja znowu Thorina nie lubię :). Ale nie lubiłam go też w książce więc to nie jest wina filmu. Ta postać zwyczajnie mi nie leży. Natomiast uważam, że w filmie jest dobrze przedstawiony i podoba mi się jak go wykreowali. I bardzo czekam w 3 części na to jak mu odbije :)

Belief

Ja tak samo :) A uważasz, że jest przystojny? :)

ocenił(a) film na 4
Imitation

Ha ha ha :D Richard Armitage jest przystojny :), ale akurat w długich włosach mu niezbyt dobrze.

ocenił(a) film na 4
Belief

Ja nigdy nie przepadałem za elfami. Zawsze są takie "och" i "ach". We wszystkim lepsze od innych, nieśmiertelne, piękne, mądre, mogą się doskonalić w różnych dziedzinach przez setki lat, itp. Może to zazdrość?

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

hmm "lepsze od innych", "nieśmiertelne", "piękne", "mądre", "mogą się doskonalić w różnych dziedzinach przez setki lat" kochany tak to ujmując to musi być zazdrość :P Innej opcji nie ma :D

ocenił(a) film na 10
Imitation

Zaraz a czytałeś Władce Pierścieni bo jeśli nie to rzeczywiście Galadriela nie jest tak pozytywna jak w książce Galadriela w książce jest mega pozytywna

ocenił(a) film na 10
Belief

Zdecydowanie bardziej wolę krasnoludy i ludzi. O wiele lepiej czułbym się w ich towarzystwie niż przy tych śmiertelnie poważnych elfach. Oczywiście są wyjątki (Thranduil).

ocenił(a) film na 4
Kjcdudbjsdv

Elfy nie są śmiertelnie poważne :) Poczytaj Hobbita jak się bawiły :). Ale chyba wiem o co chodzi. Wydają się strasznie niedostępne i wyniosłe.

ocenił(a) film na 10
Belief

W Hobbicie elfy są trochę inaczej przedstawione niż w WP.

Kjcdudbjsdv

Jak najwięcej właśnie. To najlepsza postać.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Co ty? Gdy tylko Galadriela się pojawia to przewijam. Saruman i Elrond 1000x lepsi. Oczywiście postać ta jest bardzo dobrze zagrana, ale nie przepadam za nią.

Kjcdudbjsdv

Dziwne. Jak można jej nie lubić...

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Można :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Galadriela, Gandalf, Gwaihir, Elrond, Aragorn, Thorin - the best oby jak najwięcej

Thranduil231

To są zdjęcia do kalendarza ale i tak świetne choć późno ruszyły zdjęcia do kalendarza w tamtym roku ruszyły w lipcu z tego co się orientuje.

Oczywiście ostatnie zdjęcie najlepsze nareszcie Galadriela czekam na Galadrielę na więcej plakatów z nią a Thranduil też ok

użytkownik usunięty
Gandalf_Szary_2

Denis powrócił?

użytkownik usunięty

Nie jest to przypadkiem alter ego KamilSloik? Chociaż co za różnica... teraz próbuje się zaklimatyzować by mu znowu konta nie zbanowano.

użytkownik usunięty

Oprócz konta "Denisstradowski45" miał on jeszcze profil "LobeliaSakvil" czy coś w tym stylu. Ten człowiek może nie jest zły dla społeczeństwa, lecz to taki typowy spamer :)

Odezwał isę ten co nie spamuje. Już tak nikogo nie obrzucajcie błotem, bo nikt swięty nie jest.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Najważniejsze jest rozmawianie z sensem. Spam to bzdury.

To nie spamuj, bardzo proszę.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jeżeli rozmawiam z sensem to nie spamuję. I nie mam zamiaru spamować ;p

I dobrze.

ocenił(a) film na 4
Thranduil231

Epickie jak moja jajecznica którą sobie usmażyłem na śniadanie.

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

Troll

Anthrax91

Nie wiem, po co tutaj przesiadujesz. Naprawde.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Naprawdę twoja jajecznica była tak epicka jak te zdjęcia???? Masz talent do gotowania.

ocenił(a) film na 4
Kjcdudbjsdv

Wiem. Szkoda że zapomniałem zrobić jej zdjęcia, na pewno nieźle by się wkomponowała w tą galerię :/

Thranduil231

Jedynie ostatnie zdjęcie jest epickie. Reszta prezentuje słaby poziom.