http://www.hobbitfilm.it/2014/09/11/lo-hobbit-la-battaglia-delle-cinque-armate-n uove-immagini-dal-calendario-2015/
Tez właśnie myślałem ze z filmu ;/.
Trzeba czekac do pazdziernika na zwiastun...
Świetnie się prezentuje i widać, że kolekcja zdjęć z B5A coraz bardziej się powiększa ;)
Ja Sarumana nawet lubie. Za Galadrielą nie przepadam ponieważ nie lubie elfów. Są wyjątki, ale Galadriela na pewno do nich nie należy.
Jak można nie lubić elfów? :) Ok rozumiem, że każdy ma swój gust, ale one są takie fascynujące :).
Ja też nie lubię elfów, a w szczególności Galadrieli :) Można dlatego, że jej uroda w ogóle mi się nie podoba :)
Jak można nie lubić elfów?! :) Ok rozumiem, że można nie lubić danej postaci, ale całej rasy i to takiej rasy? Z ciekawości, co Ci w nich nie pasuje?
Nie potrafię tego wyjaśnić, może dlatego, że są trochę zniewieściałe :) Zdecydowanie bardziej lubię krasnoludy (Thorin to moja ulubiona postać w całym Śródziemiu) :)
Zniewieściałe - obawiałam się, że to padnie jako argument :). Obawiam się jednak, że one są zniewieściałe trochę przez Jacksona. Jakoś nie wyobrażam sobie np. Feanora jako zniewieściałego :). W ogóle te elfy z Silmarillionu są bardziej szorstkie. Ok dzięki za odpowiedź :)
Nie ma sprawy :) A Ty co sądzisz o postaci Thorina? Według mnie jest świetna (chociaż jego najlepsze momenty będą dopiero w 3 części) :)
Ja znowu Thorina nie lubię :). Ale nie lubiłam go też w książce więc to nie jest wina filmu. Ta postać zwyczajnie mi nie leży. Natomiast uważam, że w filmie jest dobrze przedstawiony i podoba mi się jak go wykreowali. I bardzo czekam w 3 części na to jak mu odbije :)
Ha ha ha :D Richard Armitage jest przystojny :), ale akurat w długich włosach mu niezbyt dobrze.
Ja nigdy nie przepadałem za elfami. Zawsze są takie "och" i "ach". We wszystkim lepsze od innych, nieśmiertelne, piękne, mądre, mogą się doskonalić w różnych dziedzinach przez setki lat, itp. Może to zazdrość?
hmm "lepsze od innych", "nieśmiertelne", "piękne", "mądre", "mogą się doskonalić w różnych dziedzinach przez setki lat" kochany tak to ujmując to musi być zazdrość :P Innej opcji nie ma :D
Zaraz a czytałeś Władce Pierścieni bo jeśli nie to rzeczywiście Galadriela nie jest tak pozytywna jak w książce Galadriela w książce jest mega pozytywna
Zdecydowanie bardziej wolę krasnoludy i ludzi. O wiele lepiej czułbym się w ich towarzystwie niż przy tych śmiertelnie poważnych elfach. Oczywiście są wyjątki (Thranduil).
Elfy nie są śmiertelnie poważne :) Poczytaj Hobbita jak się bawiły :). Ale chyba wiem o co chodzi. Wydają się strasznie niedostępne i wyniosłe.
Co ty? Gdy tylko Galadriela się pojawia to przewijam. Saruman i Elrond 1000x lepsi. Oczywiście postać ta jest bardzo dobrze zagrana, ale nie przepadam za nią.
Galadriela, Gandalf, Gwaihir, Elrond, Aragorn, Thorin - the best oby jak najwięcej
To są zdjęcia do kalendarza ale i tak świetne choć późno ruszyły zdjęcia do kalendarza w tamtym roku ruszyły w lipcu z tego co się orientuje.
Oczywiście ostatnie zdjęcie najlepsze nareszcie Galadriela czekam na Galadrielę na więcej plakatów z nią a Thranduil też ok
Nie jest to przypadkiem alter ego KamilSloik? Chociaż co za różnica... teraz próbuje się zaklimatyzować by mu znowu konta nie zbanowano.
Oprócz konta "Denisstradowski45" miał on jeszcze profil "LobeliaSakvil" czy coś w tym stylu. Ten człowiek może nie jest zły dla społeczeństwa, lecz to taki typowy spamer :)
Naprawdę twoja jajecznica była tak epicka jak te zdjęcia???? Masz talent do gotowania.
Wiem. Szkoda że zapomniałem zrobić jej zdjęcia, na pewno nieźle by się wkomponowała w tą galerię :/