PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://www.hobbitfilm.it/2014/09/11/lo-hobbit-la-battaglia-delle-cinque-armate-n uove-immagini-dal-calendario-2015/

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Kjcdudbjsdv

I po co podbijasz ten temat?

ocenił(a) film na 6
sentia

Nudzi mu się albo chce żeby temat nie spadł w dół (?) :) ty swoje też podbijałaś więc wiesz .... ;P

calays

Podbijałam ale czymś bardziej ambitniejszym niż "up" np nowym zdjęciem ciekawego cosplaya albo kolejną rzeczą którą widzowie nie chcą zobaczyc na ekranie. Poza tym podbijałam swoje a nie cudze..

ocenił(a) film na 6
sentia

A co jeśli on chciał taki temat mieć ale już ktoś założył? Głupie by było zakładanie znów tego samego tematu nie? A czym "ambitnym" ty chcesz podbijać?

calays

Nie zrozumiałaś chyba... Skoro juz podbija temat np o Cosplay to dlatego, że nalazłam cos ciekawego z nim związane. Np zdjęcie jakiegos super dopracowanego stroju.
No wybacz... podbijanie słowem "up" jest śmieszne.. Bo można by ten temat podbić inaczej np jakimś nowym zdjeciem kiedy się pojawią, żeby nie tworzyc kolejnego tematu o zdjęciach

ocenił(a) film na 6
sentia

O ile dobrze kojarzę to chyba jednak raz czy dwa "up" pojawiło się z twojej strony więc skoro ty i inni tego używacie do podbijania to chyba "up" wystarczy a jak ktoś chce niech coś inne napisze aby podtrzymać temat.

calays

Ty kojarzysz a ja nie... wiec ten temat uważam za zamknięty

ocenił(a) film na 6
sentia

Dobra poświęciłam 3 min. swego życia "booosz" mnie nawet zaintrygowałaś czy moja pamięć jest wadliwa czy też nie. Jak się okazało moja pamięć ma się całkiem dobrze.

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Pustkowie+Smauga-2013-469867/discussion/Ka% C5%BCdy+mo%C5%BCe+by%C4%87+Hobbitem+czyli+......,2281298

calays

ok niech ci bedzie

widać moja jest wadliwa. Zadowolona? Mam nadzieję że "boosz" jest zadowolona

ocenił(a) film na 6
sentia

Zatem "up"-ujmy sobie wszyscy ;)

calays

To upaj sobie może na ciekawych tematach w których nikt się nie wypowiada? A nie w tematach gdzie jak widać dyskusja już się wyczerpała. I jedynymi osobami które się w nim udzielają jesteśmy my dwie i do tego piszemy nie na temat.

ocenił(a) film na 6
sentia

O co ci teraz chodzi? wysłałam komentarz i "buźkę" aby podsumować tę rozmowę z dystansem "pół żartem-pół serio" a ty teraz tak piszesz ? A dlaczego uważasz, że ten temat się wyczerpał ? Może ktoś jeszcze "coś" napisze dziś,/jutro? Nie raz, nie dwa ludzie komentują z "opóźnieniem" a nie na bieżąco jak inni.

ocenił(a) film na 7
calays

Calays dobrze mówi! Polać jej :D

ocenił(a) film na 10
sentia

Żeby opadł kolejny prowokacyjny.

Kjcdudbjsdv

Niby który prowokacyjny?

ocenił(a) film na 10
sentia

Temat pt. pseudo-petetyczne gówno.

Kjcdudbjsdv

A co cię on obchodzi? Przecież nikt nie każde ci się w nim wypowiadać.

ocenił(a) film na 10
sentia

Nie, ale zaraz ktoś by się tam wypowiedział i znowu powstałaby kolejna kłótnia. Widać za długo na forum był spokój.

Kjcdudbjsdv

Jak maja ochotę to niech się kłócą... Kłotnie oczyszczają atmosferę. I wprowadzają to forum w stan uśpienia... A ze spokoj był przez 2 tygodni to wyczuwam że niedługo następi wybuch supernowej energii

ocenił(a) film na 10
sentia

Niestety...

ocenił(a) film na 7
sentia

Bo lubi -,-