http://www.hobbitfilm.it/2014/09/11/lo-hobbit-la-battaglia-delle-cinque-armate-n uove-immagini-dal-calendario-2015/
Przestań w kółko powtarzać po innych. Jest to słabe. Żebyś jeszcze coś mądrego papugował to bym zrozumiała, ale głupotę i chamstwo? Tego nie zrozumiem.
Wiesz, teraz w końcu poszedł do 1 gim. więc próbuje się wyżyc, bo na nim się wyżywają.
Lolmiki, mój jelonku, na mnie to nie działa. Bye.
Sam(a) widzisz on znów prowokuje! Wcześniej kiedy napisałem że mi się zdjęcia nie podobają to nazwał mnie trollem. Czy już nie można napisać na filmwebie swojej opinii? Dla mnie są słabe bo są przesadzone! Moja opinia moja sprawa! Masz racje nie powinienem nazywać go fanatykiem ale ja już mam dość jego zaczepek! Zauważ że na jego nową prowokację nie odpowiedziałem!
Może mu się nie podobać. Jednak mu się nie podoba wszystko, więc nie wiem jaki jest sens jego siedzenia tutaj.
To nie jest tak że mi się wszystko nie podoba ale materiałów do 3 części hobbita nie ma wiele. A te które są nie mają za grosz oryginalności, są strasznie wtórne i jakby zrobione w 5 minut. Sorry, ale ja nie mam zamiaru zachwycać się byle czym. Mam nadzieję że pokażą w końcu coś co mnie zachwyci albo chociaż zaciekawi bo dotychczasowe materiały są nudne i niestety bardzo do siebie podobne.
Ja tylko napisałem że zdjęcia mi się nie podobają. Ty zaatakowałeś mnie i wyzwałeś od trolli. To ty zacząłeś!
Już się tak nie rozczulaj i nie uzalaj nad sobą. Jestes zwykłym prowokatorem powtarzającym po innych, bez ambicji i własnego zdania.
Wyrazić opinię każdy ma prawo po to jest forum. Niestety w twoim przypadku zawsze jest ona negatywna. Niestety przesiadując na forum filmu, którego się nie lubi i ciągle wyrażać swoje niezadowolenie, łatwo przekroczyć granicę, za którą jest trolling i prowokacja. Nie dziw się zatem, że jesteś przez innych odbierany w taki a nie inny sposób. Do tego notorycznie obrażasz a na to przyzwolenia nie ma nikt.
Na swoją opinię każdy pracuje sam. Ty na swoją pracujesz od Pustkowia Smauga. Pretensje możesz mieć wyłącznie do siebie.
Zbierasz konsekwencje swojego zachowania. Już ci raz powiedziałam dlaczego ludzie cie odbierają jako prowokatora i trolla. Niestety nie masz prawa robić z siebie ofiary.
Ejejej ogar ludzie po prostu zdjęcia np. z Opowieści z Narnii mogą nam wydawać się słabe a Tobie cudowne. Tak samo jest z filmem,który my uwielbiamy a tobie się nawet podoba więc....?
A tutaj jeszcze kolejne tylko nie wiem czy to jest prawdziwe czy fan art...https://www.facebook.com/FaniHobbitaIWladcyPierscieni/photos/a.63591336310 2901.1073741826.635907649770139/898789710148597/?type=1
I znowu nie działa. Strona na Fb Lord of The Bricks i tam powinno być zdj. białej rady na tle oka saurona.
To jest fanowski plakat! wyraźnie napisane że, jest zrobiony przez stronę i na samym dole zdjęcia, masz ich logo ;) ale fajne
Z Thranduliem moim zdaniem njlepsze, ale nie ma co tu gdybać skoro to zdjęcia z jakiegoś kalendarza. Jescze to ostatnie fajne, tylko się zastanawiam po co tam Tauriel na środku wsadzili ;)