Ktoś wie gdzie można kupić bo chce przypomnieć sobie a moja się zgubiła?
w empiku jest idzie zamówić pytałem się dziś po za tym myślę że jeszcze w jakiś antykwariatach się znajdzie tylko trzeba szukać przeważnie ludzie dają do antykwariatu książki
no cóż a jednak ale można też spytać kuzynostwo mój kuzyn chyba ma wszystkie książki i Tolkiena jak i Harry Potter
No ja tez mam małą biblioteczkę. Samych fantasy/ sf mam około 120 jak dobrze licze. Do tego jeszcze trochę encyklopedii... ze 160 będzie łącznie :D
nie wiem tak se :) bez ciebie było by nudno tu na forum :) jak bez Beleif calays majeranek baronek i tych jeszcze parę innych :)
nie ma sprawy :)
bez bartoszyc8 sentii to forum też by nie istniało nudno by było mimo że jednak się kłócimy to pozostajemy wierni filmom dla których tu jesteśmy jest takie powiedzenie
"nie ważne jak upadniesz ważne żebyś umiał wstać"
i jak widać forum Hobbita powoli wstaje i wychodzi na prosto mam nadzieję
heh żeby wszyscy mieli tu takie poczucie humoru i strakchlirners też się potrafił dostosować ale dobra trochę zaspamiłem chyba temat oj :( mam nadzieję że założyciel się nie wnerwi już zwrócił uwagę mi oczywiście grzecznie że szkoda tematu na takie farmazony :)
Nic nie będzie na ciebie a no cóż chyba mogłaś mnie źle zrozumieć , znów interpunkcja mi sie kłania czy tak ?
Acha no może źle to sformułowałem więc , faktycznie źle mi to wyszło . Tak więc mi chodziło o to że choć między nami wszystkimi tutaj były czasem sprzeczki , to jednak umiemy dojść do porozumienia . I nikt nie chce sentia żeby ktoś stąd odchodził bo , nudno by tu było na forum . Tak więc po prostu się wzajemnie szanujmy :) a będzie wesoło czasem z takich kłótni , idzie się pośmiać czy też za żartować z tego , sentia a ty mi się nie załamuj mówiąc że , "znowu będzie na mnie" możesz zawsze się wypowiedzieć a jeśli ktoś na przykład wyśmieje twoje zdanie nie odpowiadaj tej osobie , bo wtedy zatwierdziłaś byś tej osobie zdanie czyli że ona ma rację a nie ta osoba . Powiem to na przykładzie takim że , jakaś osoba twierdzi że kłamie ta osoba w pewnej kwesti ta osoba uparcie broni się mówią że ona ma racje i im bardziej próbuje ktoś udowodnić że tak nie jest , to zatwierdza tej osobie tylko tyle że tak jest .
Ps.sorry za rozpisanie się tylko sentia nie załamuj mi się tak bo , serce mi się kraje więc głowa do góry :) eh chyba zamieniam się w calays , mam nadzieję że jednak pozytywnie pozdrawiam :)
Po prostu gdybym napisała dosłownie i nie ocenzurowanie to co tu sie teraz dzieje to by znowu byla afera więc wolę to przemilczeć. I kto tu mówi o "załamywaniu się"... o takie pierdoły? Daj spokój. Są o wiele wiele gorsze rzeczy niż awantura na forum. To jest całkowicie nieistotne.
No właśnie :) tylko jak widzisz że na tym świecie istnieje ktoś taki jak wiedźma na bosaka , to trudno się nie załamać że taki człowiek może siedzieć o bok ciebie w kinie :)
Nie przeżywaj. Marny troll. Bo od razu daje się poznać. Dobry troll to taki który rzuca hasło i sprawia że inni odwalają całą robotę za niego. Ewentualnie tak usilnie stara się przekonać do swoich racji, że od razu widac że jest podstawiony i tworzy długie telaty tylko po to żeby zobaczyc reakcje. Uzasadnia i wyjaśnie upiera się przy stanowisku. A dopiero póżniej leci spam.
Wiedźma to słaby zawodnik. Znam lepszych niektórzy już śp [*] inni nadal tu są.
No tu się też zgodzę ale w swoim czasie te osoby zostaną dopadnięte , wcześniej czy później a że jeszcze tu są to dla tego że życie realne , jest ważniejsze od forum zdaję się że mam rację ?
Wątpię. Ich sie nie da pozbyć... Co najwyżej sami rezygnują bo są nudzą... to taka recydywa. Nie do wytępienia.
Nie , ale czasem chce się tu wyluzować po ciężkim codziennym życiu , i parę osób na tym forum mi w tym pomagają oprócz wiedźmy na bosaka to zło wcielone