No i nasze przypuszczenia że trailer pojawi się przy premierze "na skraju jutra" nie wypalił myślicie
że w takim bądź razie kiedy się pojawi?
Z soboty na niedziele za 15 minut 1 w nocy, czyli wtedy, kiedy będzie sneak peek i mają być informacje o Hobbicie i może jakies niespodzianki :D
Tylko jeden szczegół właśnie wiele osób jest podobnego zdania ja akurat myślę z końcem miesiąca a początkiem lipca obstawiam 27 czerwiec -11 lipiec skoro the one ring powiadomił że trailer wkrótce to tak właśnie będzie
Nie. Napisali, ze trailer będzie lada dzień. A lada dzień to nie lipiec. Tym bardziej, że w sobotę sneak peek.
Lada dzień będziemy mieć 26 czerwiec a jesli nie to następne lada dzień będą urodziny mojej babci cóź zobaczymy może masz racje :)
Lada dzień.... bo przybliżony okres czasu... Powiem ci tyle dla niektórych " zaraz" to czasem 5 godzin. Więc "lada dzień" o niczym nie przesądza. Powiedz mi ile już dni minęło od tego waszego "LADA DZIEŃ"
Zgadzam się w stu procentach. Na przykład dla Niekrytego Krytyka "już wkrótce" to prawie 2 lata.
Słuchaj, dla mnie to ty możesz sobie nie wierzyć i obejrzec ten zwiastun nawet w październiku 4 miesiące po premierze. Twoja sprawa i strata.
Z zwiastunami jest różnie. W tamtym roku zwistun THG:CF był w kwietniu, a teraz THG:M1 i nadal nie ma zwiastuna. Choć coraz bardziej przypuszczam że zwiastun pokażą THG:M1 na Comic Conie...
No właśnie! 27 czerwca to koniec roku szkolnego! Tego dnia z okazji rozpoczęcia wakacji, jest nocny maraton władcy pierścieni, może tam zobaczymy ten trailer??
Tylko na the one ring już powiadomili że zwiastun wkrótce też uważam że zwiastun pojawi się z końcem miesiąca a początkiem nowego czyli lipca obstawiam 27-11 lipiec
Tylko przeczytaj jeszcze raz a odkryjesz że napisałem koniec miesiąca chyba wiadomo o jaki miesiąc chodzi tak czerwiec
Nie przejmuj się nim, napisałeś to prawidłowo. Każdy logicznie myślący człowiek wie że na początku podaje się datę początkową a potem końcową. Więc to oczywiste że 27 odnosi sie do miesiąca czerwca. Ten gość chyba tylko sprzeczek tu szuka.
a czy ja się przejmuję nie nie przejmuję się a po za tym to ostanie słowo nie było potrzebne bo ty w tej chwili tym komentarzem go sprowokowałeś co wskazuje na to że będą wobec ciebie pewne podejrzenia.
A ja jednak coraz bardziej jestem przekonany, że zwiastun ukaże się przy okazji imprezy Comic Con. Choć wiadomo... lepiej się w ogóle nie nastawiać.
Skąd macie przekonanie, że nawet jak trailer się ukarze na Comic Con to pokarzą go nam? :) Rok temu na Comic Con pokazano trailer odcinka na 50lecie mojego ulubionego serialu. (Wielkie wydarzenie) Niemniej jednak trailer nie ujrzał światła dziennego przez kolejne pół roku. Nawet nie było lipnego nagrania z kamerki. Zero. Wcale nie byłabym taka pewna, że jak na Comic Con go puszczą to i my go dostaniemy. Tym bardziej jak film jest nieskończony a oni cały czas coś poprawiają. hmm...
Wiem akurat Ty jesteś tutaj największym sceptykiem tzn. masz największy dystans :), ale reszta już tutaj tak rozmawia jakby to było pewne :). Mi też się wydaje, że raczej jakiś trailer tam pokarzą, ale czy za chwile i my go zobaczymy to już nie byłbym taka pewna.
Wiem, wiem :) na cale szczęście wiem też jak działają plotki i przeróżne portale. Dopóki filmu nie zobaczę to na 100% nie uwierzę. :)
Awantury powstają tylko wtedy gdy ktoś próbuje drugą stronę na siłę przekonać, że się myli. Nikogo nie powinno interesować w co ktoś wierzy. Niech sobie wierzy. Jeżeli przedstawiłaś swoje zdanie i to nie trafia do tego kogoś to odpuść, nawet jeśli po Twojej stronie jest logika.
Problem w tym, że niektórzy naprawdę uważają się za zbawców świata :D A później ktos ma pretensje o to w co wierzysz.
Czy chodzi ci o zadane tutaj pytania odnośnie naszych przewidywań do trzeciej części? To zabawa. Ludzie starają się nadać jakiś sens lub coś wysnuć z urywków z filmów, gestów postaci, plotek na temat produkcji. Ale to przecież nie do końca na poważnie. Tak mnie się w każdym razie wydaje.
W końcu będzie co ma być, a sceny czy gesty które według niektórych coś znaczą, mogą być zupełnie przypadkowe i bez znaczenia dla twórców filmu. :)
Czytałam kiedyś, że fani "Sherlocka" doszukują się ukrytego znaczenia w każdej scenie, scenerii czy dekoracji pokoju :)
Nie nie o to chodzi. :D Chodziło mi o to, że nawet poprzez takie proste gdybania jak "Kiedy będzie zwiastun" już była nie jedna afera no bo przecież lada dzień to lada dzień.. nic konkretnego na razie nie ma a większość już wywołuje wojny. Gdybać sobie można oczywiście ale czasem to podąża w złą stroną przekrzykiwania się
Ja również mam nadzieję, że pokażą jakiś trailer czy ten sneek peek na ComicCon i coś z tego będzie dostępne w sieci czy oficjalnie wyemitowane w najbliższym czasie. Pomarzyć zawsze można :)
Może bierze się to z zapowiedzi oficjalnej pokazania tej zajawki na powyższej imprezie i innych wpisów
Ale po co chowac trailer w ukryciu? Musza go do neta wpuścić, żeby ludzie się bardziej zainteresowali. REKLAMA
Nie mam zielonego pojęcia jaki jest w tym cel. Złośliwość? Pół roku my fani mieliśmy ciszę. Wrzucono tylko jakiś opis. Ktoś kto był na Comic Conie opisał to co widział. Czyli jak się domyślasz nie było to nic szczególnego. Wątpię aby z Hobbitem tak długo czekali, ale wcale nie jestem przekonana, że trailer pojawi się od razu następnego dnia. A reklama pół roku wcześniej chyba nie jest, aż taka ważna. Pół roku to dużo czasu, zainteresowanie może szybko opaść zwłaszcza jak się komuś to już "przeje".
A teraz to mają inne sposoby na reklamę. Nazywa się SKANDAL ;]