No i nasze przypuszczenia że trailer pojawi się przy premierze "na skraju jutra" nie wypalił myślicie
że w takim bądź razie kiedy się pojawi?
Doba bo może niefortunnie dobrałam słowa, poglądy każdy z nas ma jakie ma, jednak gdy chodzi o poważne sprawy ... ba, historyczne to wypadałoby je lepiej ubierać w zdania a nie traktować tak lekkim językiem bo to od razu nabiera negatywnych barw. Co prawda nie zgadzam się z prezentowanymi poglądami (zwłaszcza tym w jakiej formie są prezentowane) ale cóż mamy 25 lat wolności :) w tym wolności słowa, przekonań itd.
Powinieneś poczytać o gospodarce i sytuacji ekonomicznej Brazylii, a nie ślepo wierzyć w to co obejrzysz w tv.
Brazylia biedna jak my, ha ha ha ha ha ha
Slumsów może i jest dużo, ale są też bogate miejsca. I jest to bardzo charakterystyczny kraj. Ma swoją kulturę, której pewnie niejeden kraj zazdrości.
dodam jeszcze Mikołaj Krawczyk zdradził Anetę Zając z taką wywłoką i przy tym dużo tracąc bo Aneta osiągnęła bardzo wiele wygrała Taniec z Gwiazdami a ten pewnie z tą swoją lalą to kryje się po kątach i wcale nie współczuję dla mnie tacy ludzie mogli by stąd zniknąć i nigdy nie wracać ciekawe ile tych skandali jeszcze będzie
oj sorry dla Hiszpania 1-5 Holandia sorry chyba mi się pomieszało żle napisałem chile teraz prowadzą w każdym bądż razie skandali jest dużo
O ile się w ogóle pojawi ... Katastrofa jakaś ja sobie tu włosy wyrywam kiedy go wreszcie puszczą a tu nic. Mam nadzieje że niedługo :D
tak czy siak zgadzam się z kamilem za póżno jak na wypuszczenie trailera ale zobaczymy co się ziści .
Dzisiaj na tumbr znalazłam sporo wieści, że trailer do B5A ukaże się we wtorek 17 czerwca. Pierwszy trailer do Smauga wyszedł 11 czerwca właśnie we wtorek. Może ta data wypali :)
Kurcze, jestem tu nowa i nie do końca wiem co i jak działa... Wklejam ci przykładowy link a tu mi komunikat wyskakuje że zewnętrznych linków nie mośna dodawać czy cuś i mam go usunąć. Jak więc to zrobić? Np. thorrinoakenshield z tumbrla takie coś podał.
Dzięki, ale jak te cholerne linki wstawiać, jestem zielona. Zwykłe wklej nie działa bo odrzucić każą
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Linki,2444011
Tu masz napisane. Wklejać linki może każdy. Wydać nie umiejętnie wklejają co się czasem zdarza każdemu.
Ale inne funkcje np wysyłanie prywatnych wiadomości do innych, itd są możliwe dopiero gdy ma się punkty.
Nie ważne ile konto ma dni. A jej już wcale nie jest takie nowe. 3 miesiące. Po tym czasie znikają już limity wypowiedzi.
Koniec tematu.
No to dziwne, bo ja zaobserwowałem inne zjawisko. Poza tym ja normalnie wklejam linki i są. Mniejsza o to.
W 2012 roku wprowadzono blokadę dla bardzo młodych kont żeby zapobiec trollowaniu i spamowaniu innymi stronami. Ale jej konto już nie jest noworodkiem. Nie powinna mieć problemów. A jak coś wystarczy nabić punkty. I zbierać łby
Dzięki ale nie działa. Kamil podał link o który mi chodziło. Wielu też obstawia ten dzień, w sumie to nie wiem skąd ta pewność... czekamy i czekamy :(
Dałam i nie działa. No trudno, niech inni się w to bawią... Ha,ha, fakt do grudnia mają czas, tylko że wtedy już niektórym się odechce ;)
Ja tak obstawiam, bo mi się sniło :))) Serio. 17 czerwca. Ale może być też 20 w piątek przy premierze filmu.
Data dobra jak każda inna... ;) W zasadzie to żadnej pewności nie ma kiedy się trailer lub inne informacje o 3 części filmu pojawią.