Czy ktoś wie, co on ma robić w "Hobbicie"? Będzie jakaś retrospekcja o zakładaniu Numenoru, czy jak? Przecież on w czasie trwania książki już od wieków nie żył.
Tak wiem. To kompletnie inna postać nie związana z Numenorem. Będzie jednym z bohaterów w Esgaroth. Tylko tak samo się nazywa.
Dla mnie ciekawsze jest co tam robi legolas, lub Frodo - Legolas może być w pałacu jako żołnierz, ale Frodo ?? on jeszcze wtedy na świecie nie był, bo akcja dzieje sie około 100 lat przed LoTR, prawda ?? Może będzie to czymś w stylu retrospekcji całej wyprawy, lub Frodo usiędzie do książki, co myślicie ??
oh, nie widziałem bo nie chciałem sobie psuć nastroju, ale skoro to ma mi wyjaśnić to przepraszam za błąd
ale pomijając mój błąd, myślicie że będzie ukazane co robił Gandalf poza wyprawą ?? w sensie gdy znikał ??
ekhem.... książke kolego przeczytałem i przepraszam że nie chce sobie psuć obejrzenia filmu, po prostu gdy oglądam zwiastuny i filmy z planu, jakoś tak znika zainteresowanie filmem ( już raz tak miałem ). Skąd niby mogłeś wiedzieć że książki nie przeczytałem ?? Jak to wydedukowałeś
Przepraszam co ? Po prostu ja czekam na Hobbita by dowiedzieć się jak wyjdzie, bo moim zdaniem LoTR w porównaniu do książki nie wyszedł najlepiej. Tyle
Tylko? Jesli uważa, że Lotr zasługuje na 7 to w porządku. Jeśli ktoś uważa, że zasługuje na 6, 4, 3 w porządku, bo to jego zdanie.
Dał 7 bo tak uważał. Dziwne jest to, że jak ktoś da 7 to oznacza, że podobnego filmu nie może oczekiwać. Jednak jesteś skończonym idiotą.
Skąd osoba która nie czytała książki wiedziałaby, że Gandalf zniknął z wyprawy w trakcie książki? Zastanów się, zanim coś napiszesz.
No niewiem mogła tak po prostu wiedziec albo zagrac w grę ja tez nie czytałem zmierzchu ani nie ogladałem a wiem o czym jest proste i logiczne.
Chwilę później napisałeś "wygladaszn na takiego co pierwszy raz o Hobbicie słyszy". Jeśliby zagrał w grę, albo jak to ująłeś "po prostu wiedział" to by oznaczało, że już kiedyś słyszał o Hobbicie. Proste i logiczne.
widzę, że już ponad rok temu zatruwałeś ludziom dupę swoim kretynizmem :D
uprzedzając twoje oskarżenie nie szukałem ciebie ale Elrosa... niestety ty jestes wszedzie i wszedzie cie cisna i wszedzie brak ci argumentow wiec rzucasz stalym, zalosnym tekstem
jestem tu dluzej, nie ogladasz videoblogow, dowidzenia :D co za tepak -.-
Kretynie jak na razie tylko ty zaśmiecasz, ostrzegałęm Cię żebyś przestał trollować,zaśmiecać i obrażać.
Andrzejku drogi zauważ że nam przeszkadzasz więc bądź tak miły odrób lekcje oglądani wieczorynkę i idź spatusiać bo szkoła na ciebie cieka drobie dziecko.
Tobie nikt nie każe ich pisać więc nie graj mądrego bo się ośmieszysz a wtrącenie siew czyjeś rozmowy szczególnie kłótnie jest nie grzeczne i miło mi że tu jesteś ale idź już stąd bo stajesz się uciążliwy bez obrazy.
czytając wasze "wypowiedzi" można łatwo dojść do wniosku, że andrej to jedyny myślący w tym gronie, po cholerę włazisz w dupę kamilowi ?
"dorosli chcą porozmawiać" ??? nie rozśmieszaj mnie dzieciaczku i nie lecz kompleksów wieczorynkami... matko co za ludzie opanowali to forum, płakać się chce... nie wiem czy z żalu czy ze śmiechu
I ty skończony idioto będziesz mi bredził, że nie obrażasz ludzi???? Zwykły cham z Ciebie, wyjazd stąd!
O ile dobrze pamiętam to w książce jest że wtedy gdy ich opuścił czyli przed Mroczną Puszczą to był na zebraniu Białej Rady a w filmie to jest połączone z pobytem u Erlonda. Tak że trudno powiedzieć co będzie potem.
Cóż, miałem to na teście, ale tutaj zaokrągliłem, ponieważ nie pamiętałem dokładnej liczby. ( Przepraszam za błąd )
nie chciało mi się czytać do końca postu więc sory jak sobie to wyjaśniliście ale mówisz że niechcesz sobie psuć efektu a wypytujesz co będzie....
A mi się wydaje ze 80 lat bo przeciez jak Bilbo odpływał w 3 części to miał ponad 120 chyba jakoś 128
Tak słuszna uwaga w końcu zanim Frodo wyruszył na swoja wyprawę siedział w sire prze ok.15 lat dokładnie nie pamiętam