PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 423 tys. ocen
7,6 10 1 422793
6,7 72 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Czy ktoś wie, co on ma robić w "Hobbicie"? Będzie jakaś retrospekcja o zakładaniu Numenoru, czy jak? Przecież on w czasie trwania książki już od wieków nie żył.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Żałosne.

jukatos

hahaha

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Z czego rżysz.

jukatos

Z ciebie. A teraz żegnam.

ocenił(a) film na 8
jukatos

Mógłby być pan tak miły i jeśli już się wypowiadać w tym temacie, to o Elrosie, a nie o religii w sposób lekceważący? Z góry dziękuję.

ocenił(a) film na 8
Georgiana_1

Jako osoba miła i uprzejma Szanowną Panią przepraszam. Więcej już to się nie powtórzy. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 5
Georgiana_1

A czemu? Proszę Cię nie pisz mi nic o religii, ja już mam dość fanatyków, którzy za religie zabiją. Dosyć!

ocenił(a) film na 10
jukatos

Tak ale wiesz ze amerykanie to w większości idioci?? Uważają się za najmądrzejszych na świecie i wszyscy sie z nich śmieją więc jak piszesz o badaniach przeprowadzonych w USA to uważam to za żart. Poza tym jako ze jesteś ateistą to masz ograniczony pogląd na świat, więc nie ma się czym chwalić.
A najważniejsze jest to że wypisujesz jakieś pierdoły na temat nie związany z tym, który jest tu najważniejszy "o Elrosie jak byś nie wiedział"

ocenił(a) film na 8
8Bezimienny8

USA to aktualnie najbardziej innowacyjny kraj na świecie i elitę naukową ma na najwyższym poziomie, a to badanie jest przeprowadzone na niej.
Oczywiście zgoda, że większość amerykanów to idioci, ale oni nie muszą być mądrzejsi, gdyż takie zajmują w społeczeństwie miejsce.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

żal mi Boga zatem skoro jesteś wierzący..to Bóg kazał Ci nie szanować innych...jesteś okrutnym idiotą...

ocenił(a) film na 8
mareczekp2

Popieram Pana Marka.

ocenił(a) film na 10
jukatos

Co sądzicie o połączeniu świata śródziemia i scen z dirty dancing albo Rocky 3 ?

ps. Spielberg to tępa dzida