PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327669
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Która laska wam się bardziej podoba? Według mnie obydwie są bardzo ładne, ale chyba mimo
wszystko wolę Arwen(ę) (;

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Arwen

ocenił(a) film na 7
Lonelier

Tauriela

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lonelier

Arwena

ocenił(a) film na 9
Lonelier

Tauriel.

Lonelier

Tauriel:)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Tauriel

Lonelier

Szczerze? To ani ta ani tamta. Jednak jeśli musiałabym wybrać to Tauriel.

Lonelier

Arwena.

Tak jak podoba mi się Evangeline Lilly, tak w postaci Tauriel ani trochę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Gremba

...

ocenił(a) film na 9
sarev0k

Heh, pytanie jest bardzo ciężkie do odpowiedzenia, także, jeśli mogę (a co nie mogę!), to pozwolę wybrać sobie obie :)
Natomiast co do zdania "Tak jak podoba mi się Evangeline Lilly, tak w postaci Tauriel ani trochę." to czytając je nie mogłem sobie odmówić i nie napisać tego samego, tylko jakby trochę innego: tak jak zwykle Evangeline Lilly nie robi na mnie jakiegoś większego wrażenia, tak tutaj wręcz na scenach z nią nie mogłem się skupić na niczym innym. Dość powiedzieć, że jej nawet nie poznałem. Pomimo, że tak jej się nieustannie przyglądałem. Cud miód maliny. I magia elfów :D

Lonelier

kurde trudny wybór :) Arwena jednak :)

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Zdecydowanie Arwen :-D

Lonelier

Tauriel :>

miki_79

Bardzo ciężki wybór. Szczerze mówiąc chciałbym, a jednocześnie nie chciał być w sytuacji takiego wyboru. Jednak ostatecznie chyba Tauriel. :)

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Chociaż teraz już sam nie wiem, Tauriel też niezła dupa..

http://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=980&bih=1490 &q=evangeline+lilly&oq=evang&gs_l=img.1.0.0l10.2795.4176.0.5651.5.5.0.0.0.0.175. 749.0j5.5.0....0...1ac.1.34.img..0.5.744.1gr_9CVEx6I#facrc=_&imgrc=SyPcKkoGh1FbX M%253A%3BHc2zkE90ckOSaM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.frenchtoastsunday.com%252Fwp-co ntent%252Fuploads%252F2013%252F10%252FEvangeline-Lilly-01.jpg%3Bhttp%253A%252F%2 52Fwww.frenchtoastsunday.com%252F2013%252F12%252Fbabe-of-the-week-evangeline-lil ly.html%3B1600%3B1200

http://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=980&bih=1490 &q=evangeline+lilly&oq=evang&gs_l=img.1.0.0l10.2795.4176.0.5651.5.5.0.0.0.0.175. 749.0j5.5.0....0...1ac.1.34.img..0.5.744.1gr_9CVEx6I#facrc=_&imgrc=tEeMrdVH_2ETz M%253A%3Bm1HpOkS3e9RMCM%3Bhttp%253A%252F%252Flowdownblog.files.wordpress.com%252 F2012%252F04%252Fevangeline-lilly-25.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Flowdownblog.com%25 2F2012%252F04%252F02%252F2012-hottest-canadian-final-kristin-kreuk-vs-evangeline -lilly%252F%3B1000%3B1340

użytkownik usunięty
Lonelier

tauriel wiecej walczy a arwena to typowa księżniczka wole tauriel

ocenił(a) film na 5
Lonelier

Gdyby nie ten pożal się Boże romans z Kilim z całą pewnością wpisałabym Tauriel, bo ta postać przypadła mi do gustu, ale jednak nie, wybiorę Arwen. Za jej podobieństwo do walecznej, nieustraszonej Luthien i poświęcenie nieśmiertelności z miłości do Aragorna.

ocenił(a) film na 7
Lonelier

Arwena

Lonelier

Arwen

Lonelier

Arwena na razie wygrywa :)

Lonelier

Arwena:-)

ocenił(a) film na 10
Lonelier

Zdecydowanie Tauriel.

Lonelier

Tauriel zdecydowanie

ocenił(a) film na 10
Lonelier

Jako kobieta-hetero nie dane mi oceniać którą "laskę" wolę.
Ale jeśli chodzi o czystą sympatię, Tauriel.
Arwen..
Prawdopodobnie najgorsza postać w świecie Tolkiena.

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Arwena

ocenił(a) film na 7
Lonelier

Arwena różni się od Tauriel. Jest bardziej delikatna, szlachecka i jej uroda jest bardziej "nieziemska". Prócz tego jest odważna, jak każdy elf, tak mi się zdaje.
Natomiast Tauriel jest waleczna, ładna, ale nie olśniewająca, impulsywna i trochę naiwna.
Obie są wyjątkowe na swój sposób. Tauriel wydaje się być bardziej dostępna.

ocenił(a) film na 8
kite_clayton

nie ''laska'' - Księżniczka Imladris i Lorien (później Królowa Gondoru i Arnoru w Zjednoczonym Królestwie), Arwena Piękna zwana Undomiel - Gwiazdą Wieczorną :)

mało zarysowana, mało scharakteryzowana ale wnikliwy czytelnika wyczyta,że była pełna dostojeństwa i mądrości nagromadzonej latami - przy niej młody Aragorn, gdy spotkali się po raz pierwszy w ogrodzie Elronda wydawał się jednorocznym pędem przy Pani tak wielkiej urody i mądrości która zaś Fordowi wydała się żywym wcieleniem swego ojca - trudno się dziwić - była potomną Tinuviel z jego rodu - była jej praprawnuczką - :)
włosy miała ciemne a oczy szare,często ozdobiona klejnotami.....

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Na razie remis :) Obie laski mają po 11 głosów!

ocenił(a) film na 7
Lonelier

EOWYN! :P

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
Lonelier

Tauriel

ocenił(a) film na 10
Lonelier

Chyba Arwen.

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Arwen ;)

ocenił(a) film na 8
calays

Dzięki za oddanie głosu :)

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Nie ma sprawy ;) a powiedz mi do jakiego momentu to będzie trwało, w sensie będzie jakiś margines wygranej czy po prostu dopóki , któraś z postaci nie osiągnie konkretnej przewagi w głosowaniu ;) ?

ocenił(a) film na 8
calays

W sumie się jeszcze nad tym nie zastanawiałem ;p Myślę, że za ok. tydzień podliczę wszystkie głosy (:

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Aha OK :D

ocenił(a) film na 7
Lonelier

To daj znać tuż przed bo wciąż nie mogę się zdecydować którą wolę. :D

ocenił(a) film na 8
Belief

haha ok :):*

ocenił(a) film na 8
Belief

Już niedługo wyniki więc daję znać:)

ocenił(a) film na 7
Lonelier

ok ok :)

Arwena :)

Lonelier

Już nie mogę się doczekać wyniku :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Już jest! ;p

Lonelier

Ja jestem zadowolony

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 5
Lonelier

Arwena
Miała w sobie ten blask eldarów

ocenił(a) film na 8
Lonelier

Arwen(a) wygrała z Tauriel(ą) 15 do 12! Cieszycie się??:)

ocenił(a) film na 7
Lonelier

15 osób chyba tak :D 12 może być niepocieszonych ;P