Więcej smauga więcej beorna barda i jego dzieci oraz więcej Legolasa i Tauriel .
Philippa Boyens Powiedziała oficjalnie potwierdziła scene Gandalf vs Thrain w Dol Guldur.
Pozatym ma być więcej Beorna i mrocznej puszczy .
A premiera ma być prawdopodobnie we wrześniu bo kolega mi z fejsa powiedział .
Piszesz o uczcie krasnoludow, czy o tej scenie z mistrzem lake town gdzie bedzie jadra wpierniczal?
Tylko się upewniam:)
O zawartości ( a raczej jej braku) spodni Kiliego krążą już legendy, tu się okazuje, że jedli jakieś jądra... A wiadomo, że w przyrodzie nic nie ginie. :)
Ech, ten mój jęzor niewyparzony czasem działa szybciej niż głowa, a potem się człowiek wstydzi co nawypisywał:)
Chociaż i tak staram się hamować.
nic takiego sie nie stało :) po prostu kolejna raz w ciągu paru dni śmieję sie do siebie czytając forum :p nie przejmuj sie, każdy czasem cos śmiesznego napisze ;)
Scen romansu jak już to będzie więcej niestety ;P Evangeline w jakimś wywiadzie mówiła że wycięto jej jakąś scenę z Kilim ..
kurczaki, rozumiem, że w jakims filmie na podstawie romansidła albo - z romansidła elementami mozna dać tego typu wstawki, byłoby to uzasadnione treścią na której opiera się fabuła filmu...... ale u licha, po co w filmie, opartego na książce, której treść jest dostępna, wałkowana, omawiana, interpretowana od lat przez fanów czy osoby w jakiś sposób zainteresowane, po co na siłę wciskac jakiś romans multi-kulti, do którego nie było nawet jednej przesłanki w oryginale???
Po co????
To mnie wkurza najbardziej w tym filmie, nie koń,nie płynne złoto, ale trójkącik etniczno-mezaliansowy!!! uuuggggrrrrr!!!!!
Noo... Zupełnie zbędny motyw... Myślałem że to bedze dosłownie kilka krótkich scenek, a tu niestety nie..
w cos trzeba wierzyc:) scena rozmowy - lochy thranduila - zupelnie zbedna scena, zamiast tego dac trzeba bylo puszczy wiecej i Beorna i byloby git
Ja bym wywalil ten zbędny wątek miłosny który nic nie wnosi... A dodałbym Mroczna Puszczę
Thrain i Gandalf jest sceną pewną. Widać wyraźne cięcie w scenie chwile przed atakiem Azoga na Gandalfa.
W sumie to w filmie widac więcej cięc. Nie potrafię teraz wskazac gdzie miałem takie wrażenie, ale pamiętam, że trochę tego było. Najbardziej to chyba widac w scenie zaprowadzenia krasnoludów do Lesnego Królestwa, gdzie jest ujęcie na Thranduila i od razu zamykanie krasnoludów. Myślę, że EE będzie wyraźnie lepsza od kinowej i mam nadzieję, że w końcu będzie mozna odczuc wędrówke przez Puszczę.
A no racja. Np. za pierwszym razem kiedy oglądałem w kinie, Puszcza wydawała mi się jakaś taka pocięta. Później już nieco mniej. Oby edycja rozszerzona trwała nieco dłużej niż w przypadku jedynki. Ale na cuda nie ma co liczyć, w końcu mamy 3 części.
Ryj tam ogarze. Falszywe informacje pochodzace od Petera Jacksona? Jestes coraz głupszy. To ty pajacu rozsiewasz kłamstwa, juz zapomniales jak bredziles ze w dwojce Smaug zginie? Oczywiscie oikazalo sie to brednia. Sam pajacu oczerniasz i klamiesz.
No pajacu nie pamietasz juz jak rozsiewales klamstwa i brednie ze Smaug zdechnie w dwojce? Szysdziles z kazdego kto uwazal inaczej i nikogo za te wyzwiska nie przeprosiles chamie i kłamco w jednym.
Matysek jest kolejnym ktory udowadnia Ci Twoje klamstwa! Przypuszczales? Pisales non stop ze to pewne na 100% ze to FAKTY, podobnie jak "faktem" ktory okazalo sie bzdura byl miliard pustkowia i ze przeskoczy Frozen. Zalosny trollu ty zawsze jestes pewien piszesz stek bzdur ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Pajacyku sam jestes najwiekszym klamca na tym forum a twoja chora wyobraznia juz wiele bzdur wykreowala. Juz pajacu nie pamietasz jak ludzi wyzywales bo twierdzili ze Smaug nie polegnie w dwojce. Stworzyles tu niezle bagno ale tylko ty sie w nim tarzasz.
"Mozesz nie trollowac? Kraina lodu to jeszcze spadnie na 3 miejsce 2013 roku, jak się Hobbit rozpędzi. Nie znasz tematu, a gadasz głupoty." - To Twoje słowa, wiedziałem że zaprzeczysz więc nie podałem od razu źródła. Ciekawe co teraz powiesz?
Tu masz link sprawdź sobie sam!
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Pustkowie+Smauga-2013-469867/discussion/Fen omenalne+otwarcie+w+Chinach+i+nowy+rekord+!!!!,2398365
Tu nie chodzi o to czy kogoś wyzwałeś (takich Twoich wypowiedzi też mam pełno). Chodzi o to, że zarzucasz innym podawanie fałszywych informacji np.
- straightlines: "Ale wiemy na 100% że będzie sporo więcej Puszczy. I to jest dobra wiadomosc:)"
- kamilxxx09: "Nie. Nie wiesz tego. Znów podajesz fałszywe informacje. To twoje wyimaginowane teorie. Ogarnij się."
a sam mówiłeś, że "Hobbit" dobije do miliarda, a "Kraina Lodu" go nie wyprzedzi. Więc nie zarzucaj innym czegoś czego sam nie przestrzegasz! Bo przecież nie mogę napisać: "Miałeś racje Hobbit tak się rozpędził, że już dogonił Avatar, a Kraina Lodu została w tyle". To Ty podajesz wyimaginowane teorie. Prawda jest taka, że to "Kraina" zostawiła w tyle "Pustkowie" i to są FAKTY!
Nic nie przekręcam, w tym temacie to Ty zarzucasz mu podawanie fałszywych informacji a jesteś ostatnią osobą do tego upoważnioną! Następnym razem jak będziesz podawał swoje informacje to pisz: "Przypuszczam, że Hobbit zarobi więcej niż Kraina Lodu i przypuszczam, że osiągnie miliard", a jeśli nie będziesz się do tego stosował to nie wytykaj tego innym. Nawet jeśli straightlines podał fałszywą informację to ma do tego prawo, bo jeśli Ty piszesz, że "Hobbit" zarobi miliard i że zarobi więcej od "Krainy Lodu" to On może podać informację jakąkolwiek chce!