PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328291
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Jak myślicie jakie sceny w rozszerzeniu?

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Dobra kawa na ławę: "Mozesz nie trollowac? Kraina lodu to jeszcze spadnie na 3 miejsce 2013 roku, jak się Hobbit rozpędzi. Nie znasz tematu, a gadasz głupoty." - To jest KŁAMSTWO (fałszywa informacja) Hobbit się nie rozpędził, a Kraina Lodu nie spadła na 3 miejsce. To użytkownik cichy89 miał racje: "Już nawet ostatnia projekcja disneya "kraina lodu" przegania hobbita." - Jego informacja była prawidłowa, Twoja była fałszywa, kapewu?

ocenił(a) film na 7
matysek150

Do tego patałacha nie przemawia nawet jak napiszesz mu jego własne słowa. Ale dobrze że mu zacytowales moze sie troche ogarnie.

ocenił(a) film na 5
straightlines

Fakt, tłumacze mu najlepiej jak się da, ale do niego nic nie dociera. Nie wiem jak można to inaczej wytłumaczyć, z nim się po prostu nie da rozmawiać. Nie potrafi się przyznać do błędu, że podał fałszywą informację, ale brnie zaparcie w swoje kłamstwa i nawet jak cytuje jego własne słowa to odwraca kota ogonem! Niesamowity człowiek (to oczywiście nie jest komplement :)

ocenił(a) film na 7
matysek150

Wszystko byłoby OK gdyby nie upierał się że jego przypuszczenia nie są żadnymi faktami:).

ocenił(a) film na 5
straightlines

No właśnie, ale jakim prawem oskarża Cię o podawanie fałszywych informacji, skoro on podaje je bez przerwy!

matysek150

Nie. Nie kapewu. To były przewidywania, a nie potwierdzona informacja.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Przykro mi ale nigdzie tego nie napisałeś, skąd możemy wiedzieć czy to co piszesz to przewidywania czy fakty! Gdybyś napisał: "Przypuszczam że Hobbit..." to nikt by się nie czepiał.

matysek150

Jak moga być fakty, skoro wszystko było jeszcze swieże a filmy jeszcze zarabiały? Pomysl logicznie.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

"Mozesz nie trollowac? Kraina lodu to jeszcze spadnie na 3 miejsce 2013 roku, jak się Hobbit rozpędzi. Nie znasz tematu, a gadasz głupoty." - To po co takie bzdury pisałeś? Użytkownik cichy89 nie gadał głupot tylko słusznie założył, że Kraina Lodu dogoni i prześcignie Hobbita w zarobkach! Ty jednak mu zarzuciłeś, że gada głupoty tzn. że musiałeś być pewny że hobbita nie dogoni, no bo myśląc "logicznie" jak to ująłeś :) nie zarzuciłbyś komuś kto twierdzi że kraina lodu zarobi więcej od hobbita - że gada głupoty, gdybyś nie wiedział, że tak może się stać. Ty twierdziłeś że to hobbit zarobi więcej i to nie były głupoty? Odpowiedz sobie na jedno pytanie: KTO MIAŁ RACJE? Ten co gadał głupoty czyli kraina lodu zarobi więcej od hobbita. Czy ten co nie gadał głupot czyli Ty, że to hobbit zarobi więcej?

P.S. Tylko odpowiedz mi na to pytanie bo nie chce już mi się czytać tych twoich "mądrych" wypowiedzi

matysek150

To nie czytaj. Skoro tak bardzo chcecie,aby kazdy miał swoja opinię, to to była moja. Kaboom !

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

To po co pisałeś, że gada głupoty skoro nie wiedziałeś czy zarobi więcej? Opinię to on napisał. Twoją opinia powinna wyglądać tak:
"Moim zdaniem to Hobbit zarobi więcej." - TO JEST OPINIA
"Nie znasz tematu, a gadasz głupoty" - TO NIE JEST OPINIA

matysek150

Według was wszystko może byc opinią, nawet to, ze sądze, ze ktoś gada głupoty. Tak, to moja opinia. I co?

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

No to dziękuję, od teraz będę pamiętał, że jak napiszesz że ktoś gada głupoty to tak naprawdę ma rację a TY się mylisz :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

PAJACU, UPIERAŁEŚ SIĘ ŻE HOBBIT BEDZIE NAJLEPIEJ SPRZEDAJACYM SIE FILMEM 2013 ROKU!

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A nie podawałeś fałszywych informacji kłamco?:) Pierwsza z brzegu że Smaug polegnie w dwójce. Trafiony zatopiony. Bez odbioru.

ocenił(a) film na 5
straightlines

To nie wszystko! Pamiętam jak zwyzywał jakiegoś gościa, który twierdził że "Kraina Lodu" przewyższy "Hobbita" w zarobkach i osiągnie miliard. Pan Kamil go opieprzył i powiedział tu cytat: "Kraina Lodu NIGDY nie przewyższy Hobbita w zarobkach i NA PEWNO nie przekroczy miliarda". Twierdził również, że "Hobbit" NA PEWNO zarobi miliard! Tymczasem "Kraina Lodu" jest na 10 miejscu w BOX OFFICE z wynikiem 1,072,391,611 i cały czas pnie się w górę, a "Hobbit" nie osiągnął miliarda i już nie osiągnie jego wynik (949,906,253) jest gorszy od "Niezwykłej Podróży". Wniosek "Kraina zmiażdżyła Pustkowie" i choć Pan Kamil twierdził, że jest to NIEMOŻLIWE to mylił się nie pierwszy i NA PEWNO nie ostatni raz :)

ocenił(a) film na 7
matysek150

Dokładnie Kamilek teraz bredzi ze tylko PPRZYPUSZCZENIA ma jak zawsze pisze brednie ZE JEST PEWNY NA 100% I ZE TO SA FAKTY!!!! Co niereformowalny tępak.

użytkownik usunięty
straightlines

Serio? O ja pie****e haha... Szczyt idiotyzmu

Twój post to na pewno.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Suchy suchar

kamilxxx09

Piszę ten co prawdziwe informacje piszę .........

ocenił(a) film na 6
straightlines

Oby było to więcej niż kilka króciutkich migawek ; )

ocenił(a) film na 7
Joecrou

Trzymam kciuki.

ocenił(a) film na 10
beornwielkiniedzwiedz450

-Rozmowa Bilba z Bardem. -Walka Gandalfa z Thrain'em -Więcej scen z Erebor -Radagast bięgnący do Pani Galadrieli

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

Chciałbym zobaczyć przejście przez zrujnowane Dale.

ocenił(a) film na 7
lost24

Hmm na pewno ujrzysz Dale. Ale nie wiem czy jeszcze w 2 czy juz w 3. :)

ocenił(a) film na 10
beornwielkiniedzwiedz450

Z tego co wiem,prawdopodobnie będzie:
-Przeprawa przez rzekę w MP (był gif i zdjęcia)
-Niesienie uśpionego Bombura przez kompanię,
-Więcej scen z Thranduilem