....to bym chciała być Thranduilem (lub tak wyglądać), może być nawet bez komentarza:)
...z Legolasa to ja już coś mam - zwinność - potrafi być zabójcza,coś koło zwinności elfa a hokeisty kanadyjskiego......:)
kurcze, taki fajny post i niezgodny z regulaminem? A w innych miejscach na FW od najgorszych się wyzywają i nikt nie reaguje. Coraz gorszy ten FilmWeb, na psy schodzi..przepraszam tam już dawno jest, a niestety nie ma alternatywy w PL:-(.
czesc, czesc, wlasnie postanowilem sobie odswiezyc cala trylogie LOTR i oba "Hobbity", wpadlem zobaczyc co na FW ludzie pisza i sprawdzic czy jakis troli nie ma:)
tego tu nie brakuje :P
a wiesz, że wpadłam na ten sam pomysł, ale Hobbita 1-2 oglądałam parę dni temu więc dziś mam wieczór z Lotrem 1 i może 2
Nie ma to jak brak poczucia humoru. Zal takich ludzi jak Ty. Rozumialbym jeszcze gdyby ktos Cie zwyzywal od ch...ow itp, ale lekko drwiacy zarcik? Zalosne, ale nie mnie Twoje zycie oceniac na forum. Baw sie dobrze, tylko pamietaj, nie usmiechaj sie i nie dawaj innym powodow do smiechu.
Pozdrawiam
Nie wina tematu, tylko tych, co tam trollowali, czyli twoja i straightlinesa. Tematy nie są uzsuwane za tytuł tylko za ich zawartość.
Poza tym twoje posty też kasowali za prowokacje nie pamiętasz ???? jak myślisz że przez nasz to przez ciebie też kamilxxx09
Koleś, to było chyba z pół roku teamu. A jak ja ci przypomnę twoje posty sprzed miesięcy to ci w pięty pójdzie.
Jesteś zwykłam trollem
Można być niskim, ale nie można być małym kamilxxx09.....
jesteś małym zakompleksionym człowiekiem który nie szanuje zdania innych na forum
Za to ty nie potrafisz zrozumieć, że sa fani, którym film sie podoba i zamiast to uszanować, to bez przerwy stękasz, jęczysz i narzekasz.
Nie krytykuje cały czas czy ty czytasz moję posty ??
czy tak samo jak było z tymi tatuażami ktoś inny pisał o nich a ty mnie się pytałeś czemu tobie się nie podobały tatuaże ........
teraz będę twoje posty zgłaszał z tobą nie da SIĘ ROZMAWIAĆ
ok dostaniesz bana i będzie spokój na forum ... każdy w końcu będzie mógł spokojnie rozmawiać o hobbicie
Czyli odwagi w sobie żadnej nie masz jesteś zwykłym tchórzem który tylko prowokuje a argumentów żadnych nie masz wiesz że mam rację i nie chcesz napisać moich postów ponieważ wiesz że ja ci napiszę że twoje posty nie były lepsze .