PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328262
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http ://www. epicstream. com/quizstart.asp?q=122&result=FALKOR&name=Which+Epi c+Dragon+Belongs+To+You%3F

Mnie raz wyszedł Haku ("Spirited away: W krainie bogów") a raz Smaug :)

usuńcie spacje

roma_k11

Saphira Jasnołuska

hr_dooku

fajna jest.

ocenił(a) film na 7
roma_k11

A mi wyszedł Falkor. Jakby ktoś się zastanawiał, który to, to jest to taki smok z Neverending story, z łbem przypominającym psa ;]. Bez komentarza ;]
I po moim brutalnym smoku :P nie pisany mi jest :p

ocenił(a) film na 9
Belief

U mnie też Falkor :P

ocenił(a) film na 8
Belief

heheh witam w klubie ;D

ocenił(a) film na 6
Belief

"Jakby ktoś się zastanawiał, który to, to jest"

No nie wierze że ktoś by Falkora mógł nie znać :P

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

Tu byli tacy co nie znali Draco i tłumaczyli się tym, że smok jest za stary :]

A Falkor od Draco jest 12 lat starszy więc wiesz... :)

ocenił(a) film na 8
roma_k11

Falkor ;) ! Ahh te wspomnienia z dzieciństwa ;D
Bardzo fajna zabawa dzięki!

ocenił(a) film na 9
calays

Cieszę się że się spodobała. :)
Daje sporo uciechy. Warto po 1 quizie wrócić i spróbować drugi raz z bardziej zwariowanymi i zabawnymi odpowiedziami.
Tak mi wyszedł Smaug. :)
Można też zagrać w inne quizy na tej stronie.

ocenił(a) film na 8
roma_k11

http://www.epicstream.com/quizresult.asp?q=116&result=Thunder+Dragon&name=What+T ype+of+Elemental+Dragon+Are+You%3F

zrobiłam też ten :) wyszedł mi jakiś złoty smok ;) heh

ocenił(a) film na 9
calays

Mnie również :)

Thunder dragon - smok gromu?

ocenił(a) film na 8
roma_k11

Heh ;) no właśnie się zastanawiałam .... zostałam przy opcji - złoty smok ;p

calays

Thunder dragon.

ocenił(a) film na 7
calays

A mi wyszedł w tym Twoim teście ten.
http://www.epicstream.com/quizresult.asp?q=116&result=Storm+Dragon&name= What+Type+of+Elemental+Dragon+Are+You%3F

Za cholere nie wiem co to za smok, ale opis mi się podoba no i wygląda lepiej niż Falkor :D

ocenił(a) film na 8
Belief

Uuuuu powiało grozą jak go zobaczyłam ;D "mój" jest tylko złoty ;p

ocenił(a) film na 7
calays

Faktycznie przeraża :D Wreszcie mi wyszło coś porządnego :D, Ale Twój jest ładniejszy :)

ocenił(a) film na 8
Belief

Z Wiedźmina mi się kojarzy ;p
Wreszcie mi wyszło coś porządnego :D, - przepraszam jakaś uwaga względem Falkora? ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Nie skąd ;] Bardzo lubię duże pluszaki :p

ocenił(a) film na 8
Belief

duże psiaki:)

ocenił(a) film na 9
roma_k11

W quizie "Which 2014 Summer Fantasy/Sci-fi Movie Is For You?" wyszło mi "Teenage Mutant Ninja Turtles" czyli "Wojownicze żółwie ninja". ;p

ocenił(a) film na 9
Julia_20

A w "Which Fantasy World Do You Belong To?" miałam Westeros. Ale nie oglądałam Gry o Tron :( Chciałam Śródziemie :(

roma_k11

Mi wyszedł Falkor

użytkownik usunięty
roma_k11

Smaug :D

ocenił(a) film na 10
roma_k11

Link mi nie działa.... To tylko u mnie?

ocenił(a) film na 8
SmaugTheGolden

proszę

http://www.epicstream.com/quizstart.asp?q=122&result=FALKOR&name=Which+Epi%20c+D ragon+Belongs+To+You%3F

ocenił(a) film na 10
calays

Wielkie dzięki :)

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 9
SmaugTheGolden

Nie mogę niestety linków normalnie udostępniać, dlatego w moich trzeba usuwać spacje.
Za krótko tutaj jestem. :)

roma_k11

nie wystarczyło dać jednej?

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

O matko, czepianie się ... jak chce to niech nawet 10 zrobi tych spacji . Chce dziewczyna dobrze to trzeba to docenić a nie to ile spacji zrobiła. Chyba nikt z nas nie jest takim leniem, że ma problem z usunięciem paru spacji ;/

ocenił(a) film na 9
calays

Dziękuję za obronę. :)

Rzeczywiście narazie uczę się ile spacji wystarczy. Już wiem że trzeba jedną dać między kropką a com, i chyba po http

ale liczę, że niedługo nie będę musiała

ocenił(a) film na 8
roma_k11

Nie ma za co :) Daj spokój, chcesz przecież dobrze, ja też miałam na początku "problemy" tego typu więc rozumiem Cię z tymi spacjami. A komentarz "koleżanki" powyżej był bardzo niepotrzebny widać, że czepia się na siłę ... nie wiem tylko po co.

calays

boże, jacy obrońcy ludzkości się znaleźli.. wyluzujcie

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

Przepraszam uprzejmie masz z tym problem, że się za kimś wstawiłam? Skoro mi polecasz wyluzować, to równie dobrze czemu sama tego nie zrobisz i odpuścisz sobie pisanie takich komentarzy jak powyżej? Wpadasz od wielkiego dzwonu na forum, jedyne co robisz to czepiasz się użytkownika o spacje w linku ;/ yh....

calays

no teraz to pojechałaś/eś. Co ma do tego aktywność na forum? Niektórzy mają jakieś życie poza intenetem...

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

„no teraz to pojechałaś/eś. Co ma do tego aktywność na forum?” – owszem, może „pojechałam”, zastanawiam się tylko czemu nie odp. mi na moje pytanie > „Przepraszam uprzejmie masz z tym problem, że się za kimś wstawiłam?” . Jeżeli chodzi o aktywność na forum chodzi o to (bez urazy) ale za przeproszeniem jakoś Cie nie kojarzę na tym. Pojawiasz się nagle ( przeważnie gdy ktoś pojawia się nagle to odnosi się do filmu pozytywnie/negatywnie) a ty nagle wystartowałaś z czepianiem się użytkowniczki, która chciała dobrze. Dla mnie to trochę niemiłe. Mam pytanie rozwiązałaś chociaż ten test? (to luźne pytanie).

Co do mojego „wstawiania się” za kimś, jak to określiłaś > „obrońcy ludzkości się znaleźli” –mam takie pytanie, wstępnie lubisz Igrzyska Śmierci bo lubisz, czy jakoś emocjonalnie bardziej wiążesz się z tym filmem? ;)
Dobra „brnijmy w to dalej” - >”Niektórzy mają jakieś życie poza intenetem...” –hmmm … jeżeli chciałaś mnie jakoś nie wiem „urazić” tą kwestią to niestety pudło ;)

calays

nie mam problemu, ja zaczęłam neutralnym komentarzem odnośnie spacji, a ty zaczęłaś się czepiać.
Serio prześledziłaś moją aktywność na forum?
Test rozwiązałam.
Nie wiem jakim cudem powiązałaś kwestię „obrońcy ludzkości się znaleźli” z IŚ. A filmy lubi się zazwyczaj dlatego, że budzą jakieś emocje.
I co, odpowiedziałam ci już na wszystkie pytania?

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

>Co? Nie… daj spokój, wystarczy, że interesuje się tym forum tutaj. Nie skaczę z „forum na forum”, mam tylko kilka, które mnie interesują to raczej kojarzy się użytkowników.
>No cóż, skoro autor tematu poczuł, że stanęłam w obronie to chyba taki „neutralny” nie był do końca.
>”obrońcy ludzkości się znaleźli” - nie wiesz jak to powiązałam? historia ta poruszą kwestie obrony społ. chęci zapewnienia im „lepszego życia”, mobilizuje społ. do działania, lecz wpierw potrzebni są „obrońcy”, którzy swoją osobą i działaniami stają się symbolem. No chyba, że odnosisz się do tej historii negatywnie i potępiasz działania przedstawione. Nie wiem jak ty, ale ja się w miarę utożsamiam z racjami przedstawianymi w filmie (tymi które faworyzuję), oczywiście to jest tylko moje spostrzeżenie dlatego zdziwił mnie komentarz zarzucający mi „obronę ludzkości” jak bohaterka jednego z twoich ulubionych filmów robi to samo. Ale to tylko kontekst sytuacji z mojej strony niczego nie narzucam.
>Tak, i dziękuję bardzo! ;) ;)

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

Dobra kończąc tą naszą rozmowę bo donikąd ona nie prowadzi - powiedz mi tylko skoro uważasz, że twój komentarz był tak rzekomo „neutralny” i nie było w nim nic niemiłego czy też złośliwego …. czemu po prostu nie wyjaśniłaś mi tej kwestii od razu pod moim komentarzem? Oddała bym Ci rację z zaznaczeniem, że autor tematu (teoretycznie) mógł poczuć się „zaatakowany” i tyle na przyszłość. A tak rzuciłaś tekstem o „obronie ludzkości”. Chyba tak byłoby prościej (?) ... sorry ale nie siedzę Ci w głowie, żeby wiedzieć jak odnosisz się do swoich komentarzy, każdy interpretuje je indywidualnie.A jeżeli źle to trzeba zwrócić uwagę. Zwróciłabyś mi ją i było by Ok. nie musiałabyś wtedy wymyślać tych tekstów o Internecie itd.

calays

hm, napisałam "wyluzujcie" co moim zdaniem wyjaśniało,, że nikogo nie obrażałam, zresztą już mniejsza o to..
A co do IŚ to wybacz, ale napisanie postu na forum a walka w igrzyskach, sprzeciwianie się władzy itd. to jak dla mnie zdecydowanie luźne powiązanie

ocenił(a) film na 8
Madziunia_filmweb

> Ok… nie ma sensu już tego kontynuować nie będę dalej tworzyć wywodu nad tą kwestią gdyż
mamy inny punkt widzenia na to jakie części zdania mają nacechowanie pozytywne/negatywne/neutralne.
> Każdy podchodzi do tej kwestii inaczej bądź w ogóle. Dla ciebie bardzo luźne powiązanie-OK twój punkt widzenia.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
roma_k11

Szczerbatek...

roma_k11

Falkor:)

ocenił(a) film na 9
roma_k11

Mi wyszedł Mushu. :)

ocenił(a) film na 8
Kolpor

...a ja mogę poza wszystkim napisać tylko jedno - GODZILLA:)

ocenił(a) film na 8
Baronek7

to nie smok ale - gad;)

ocenił(a) film na 9
Baronek7

Prawie to samo. Godzilla też przecież czymś tam zieje, a tak poza tym smoki to nie przypadkiem gady?

ocenił(a) film na 7
Kolpor

Gady, gady :) Przecież nie ptaki :D

ocenił(a) film na 9
Belief

Choć właściwie są powiązania między ptakami a gadami, ale to tak na marginesie :p
Masz ciekawy nowy avatar. Któż nie chciałby być na miejscu Rose XD

ocenił(a) film na 7
Julia_20

Dzięki :)

"Któż nie chciałby być na miejscu Rose XD"
Ci którzy nigdy nie lubili 10 :D Czyli na pewno nie ja :P. A Ty lubisz Rose czy należysz do tej drugiej grupy?