http://31.media.tumblr.com/21753365b79c3a1b5a333dd5ff0e7526/tumblr_muruttTdBT1s2 we94o1_500h.jpg
Super :)
Tu jeszcze nowa fotka Legolasa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=705646806131165&set=a.122749544420897.15 651.122740784421773&type=1&theater
Przepiękny i magiczny:) Na taki banner własnie czekałem, bo ten z tamtego roku zrobił na mnie duże wrażenie:D
Tak mi się wydaje, że nie będzie ale nie jestem pewny to tylko przypuszczenia. na bannerze widać Dol Guldur tylko na początku :D
No właśnie, dlatego taka moja reakcja. Hot dwarfsi to najlepsze w Hobbicie :-) Bez nich ten film nie były taki sam...
O całe trzy aspekty mniej. Mogliby wszystkich krasnoludów zrobić takich seksi. Jakby Fassy zagrał Bofura, to nie miałby sobie równych ;) i on byłby głównym bohaterem historii miłosnych.
Kili już wtedy totalnie by się załamał. Musiałby się zapisać na jakąś terapię, zwlaszcza ze wtedy na pewno żadna elfka by na niego nie spojrzała :D
To jako że lubię Kili'ego to jednak dobrze, że Fassy nie gra (chociaż jednak nie). Wiadomo, za kim byłby wtedy największy szał, o to by była poważna konkurencja nawet dla Thorina. Kili i Fili to chociaż siostrzeńce Thorina, a Bofur chyba nie był szlachetnego urodzenia. To by nie przyzwoicie wyglądało, gdyby prosty krasnolud był przystojniejszy niż królewicz. ;-) A nowa scenka w fontannie byłaby jeszcze lepsza :D
Dobrze, że jeszcze Gloin i Oin bronią honoru prawdziwego krasnoluda. I dlatego Gimli tak wyglądał a nie inaczej. Ech taki materiał genetyczny przepadł... ;-)
Ja tam bardziej boleje że materiał genetyczny Thorina, Filiego i Kiliego przepadnie bezpowrotnie po 3 części :P Zwyczajnych krasnoludów jest całkiem sporo, chociaż Gimli i Gloin nie byli tak do końca zwyczajni. Tez wywodzili sie z rodu Durina i byli w bardzo dalekiej linii spokrewnieni z Thorinem.
Ja właśnie o tym materiale myślałam, bo Gloin i Gimli to wszyscy wiemy jak wyglądają :P widać że dalej spokrewnieni z Thorinem :-) Fili i Kili to siostrzeńcy byli, więc to bardzo bliska rodzina dla Thorina. Może tę ładność odziedziczyli po matkach :-) pewnie to były wyjątkowo piękne krasnoludzice.
Nie no, co Ty. W życiu bym o Gimlim tak nie pomyślała. Niech sobie odpływa. Tych pięknych mi szkoda...
A Bilbo taki sam pośrodku stoi, bez wsparcia. Frodo miał aż trzech do pomocy ;-) Choć prócz Froda, to żaden nie wyróżniał się urodą.
No ja nie wiem, ja tam zawsze uważałam że zarówno sam jak i Pippin tez nie grzeszą urodą. Byli jak na hobbitów wystarczająco przyjemni dla oka. To właśnie frodo i merry niezbyt mi podchodzili :P
Frodo był ekstra z tymi niebieskimi oczami, jeszcze je specjalnie w filmie podkręcili. Teraz coś podobnego robią z Legolasem. Ale Bilbo zdecydowanie najbardziej się wyróżnia wśród hobbickiej gromady, też szkoda że nie miał żony, też się materiał genetyczny zmarnował. Dobrze, że chociaż Sam podtrzymywał ciągłość gatunku.
Jakbyś nie wyczuł, ta dyskusja odbywa się z przysłowiowym przymrużeniem oka... To już pożartować sobie nie można?
No ale ciągle tylko o tych Kilich, Filich, legolasach, Tauriel, jakie to oczy ma, czy będzie trójkąt, czy Legolas się zakocha, czy będzie romans, czy kili itd. No ile można tak "żartować".
Musimy jakoś rozładować te emocje związane z niecierpliwym wyczekiwaniem kolejnej części :P Jak to Aredhell napisała poniżej: "odbija nam z niecierpliwości" ;) Ja zdaje sobie sprawę, że tego typu dyskusje kompletnie nie pasują do świata LOTR ale właśnie przez to tak świetne nam się w ten sposób gada.
Taa, z „boskim” Legolasem na czele ! W sumie biedaczysko Bilbo niby w samym środku banneru, a i tak zwraca się uwagę na „trójcę” w wydaniu elfickim bądź krasnoludzkim ;)
Genialny banner! Jak patrze na ten banner to co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze pomysl wrzucenia do Hobbita postaci Legolasa byl strzalem w dziesiatke :)
Gdyby tylko nie ta Tauriel... :P
Zobaczymy w grudniu co w niej wyjdzie. Szczerze mi ona by bardziej nie pasowała gdyby była tylko śliczną księżniczka która siedzi w pałacu i haftuje albo śpiewa. A skoro zrobili z niej waleczną babkę to jak na razie mam do niej pozytywne nastawienie :)
Nie, no ja tak nie mam. Najbardziej nie mogę się doczekać królewskiego elfickiego duetu, a potem całej reszty.
Czytałam w wywiadzie z Bloomem że ma być rywalizacja miedzy ojcem a synem. Może faktycznie te twoje podejrzenia odnosnie haremu i Tauriel okażą się słuszne :D
No co ty gadasz. O matko, czyli jednak będą rywalizować o kobietę. I gdzie w tym tłumie zgubi się Kili ze swoimi uczuciami?
Coraz bardziej nie mogę się doczekać.
Wiesz jak w kinie będą te sceny z thranduilem, legolasem, tauriel i kilim to na bank przypomnę sobie te jajca ktore sobie tutaj robimy i przez pół filmu będę sie chichrała :D