Jak będziecie mieli namiar to wpiszcie tu adres, nie mam ochoty czytać spojlerów z tematu
poniżej:)
Dokładni, tu się zgodzę. Pięknością była Arwena i jest Galadriela, a Tauriel to taka przecietniara.
Moim zdaniem strasznie zmarnowali aktorkę ..... Evangeline Lilly ...w czarnych rozpuszczonych włosach spokojnie mogła by zagrać Luthien w ekranizacji ..SIlmarilliona ;) xP !
Nie no bez przesady;) Osobiście jeszcze nie widziałam żadnej aktorki ani modelki, która moglaby ja zagrac.
Nie wiem co wy chcecie od tego Legolasa. Według mnie jest na prawdę w porządku :)
Nie, no ja tez sie bardzo ciesze że on jest, ale ten kolor jednak rzuca sie w oczy. W LOTR miał takie zwyczajne
jest konkret : ) marsz orków może zwiastować myślę wątek z ataku na Dol Guldur (ale mogę się mylić/ wydaje mi się , że bitwa 5 armii dopiero w 3 części )
muzyka czytając inne źródła - Howard shore więc jest dobrze !!:)
Zwiastun no nie będe przeklinał ale bym na pisał o ja ..... naprawdę geniaalny i wkońcu normalni orkowie a nie jakiś komputerowy bełt nie wiem jak to opisać ale na pewno będzie lepszy od 1 części ale dobrze by było jakby w filmie ukazała się muzyka z 1 szego zwiastuna kurde, kurde, kurde:D
Jedno mnie ciekawi, fajnie by było jakby elfy były uzbrojone tak samo jak w prologu 1 części władcy w bitwie przeciwko Sauronowi przez chwile wydawało mi się że identycznie wyglądają.
Hmm...trochę ich tak dużo jak na Dol Guldur.
Może po prostu to przemarsz wojsk Goblinów na Bitwę Pięciu Armii i akurat mijają Dol Guldur?
Wydaje mi się, że sama walka w opuszczonej fortecy będzie miała nieco bardziej "kameralny" charakter, że tak powiem ;)
To zapewne armia zmierzająca do Dol Guldur. Możliwe ze wlaśnie z okolic Dol Guldur. A ta twierdza z tyłu może być równie czymś zupełnie innym ;)
Za dużo efekciarstwa na jednym filmiku. Dziękuję, postoję. Jedyny plus - Benedykt Cumberbacz jako Smaug.
Pokazałam mamie te zwiastun i jej się bardzo głos Smauga podobał.
A co do wątku Tauriel powiedziała cytuję: Nie wolno poprawiać Mistrza, To jest jak operacja plastyczna. Wątek miłosny wciskają na siłę."
Twoja mama to bardzo mądra osoba :) Idealne porównanie. Dokładnie, jak Hobbit po liftingu.