Piosenka Ed'a Sheeran'a "I See Fire" (theme z filmu) jest prześwietna. Polecam przesłuchać :)
sądząc po wystawianych ocenach i awatarze masz 12-16 lat więc można mieć nadzieję, że za jakiś czas Ci przejdzie
jak dla mnie to najgorsza piosenka z wszystkich filmow o srodziemiu. moze sama w sobie nie jest zla ale po takim filmie spodziewalem sie czegos mniej przyziemnego ;)
Najlepszy soundtrack?
Pierwszy lepszy Howard Shore zgniata obcasem ten kawałek swoimi dwiema pierwszymi nutami które zapisał w brudnopisie podczas jedzenia śniadania.
pytanko mam jedno, gdybym Ci odpowiedział takim oto zdaniem you can't be serious dude:)" na jakakolwiek twoja kwestie to czy obraziłbyś się i stwierdził że to brak szacunku?
pytanko mam jedno, gdybym Ci odpowiedział takim oto zdaniem you can't be serious dude:)" na jakakolwiek twoja kwestie to czy obraziłbyś się i stwierdził że to brak szacunku?
lepszy był ubaw jak Kamilek stwierdził że ta "piosenka" to najlepszy utwór 2013 roku buhahahahahahahahahah
Nie :) to taka żartobliwa odpowiedź pokazująca że masz inne zdanie. Co ci da udowadnianie takich rzeczy kamilowi on i tak tego nie przyjmie do wiadomości :
gdzie, w których dokładnie słowach?????? ośmieszasz się coraz bardziej, tak dalej:D:D