Piosenka Ed'a Sheeran'a "I See Fire" (theme z filmu) jest prześwietna. Polecam przesłuchać :)
Zgłoszone,... Szukasz spisków i zaczepak jak Macierewicz dowodów na zamach w Smoleńsku.. Cóż za zawziętość
Wyobrażam sobie już kamilxxx09 w towarzystwie Macierewicza i Jarosława :) ale cyrk by był w sejmie w tedy :)
No tak :) kamilxxx09 i Jarosław ręka w rękę by walczyli o pomnik Hobbita tu jest hobbit ... tu są prawdziwi fani hobbita kto tu nie jest .jest trollem :) i kamilxxx09 występujący na żywo w tvn24 :)
Mi piosenka Eda się podoba, Demi ,,Let it go" też no i te piosenki z Hobbita
(strasznie śmieszne) oraz pokłady muzyczne (chodzi o muzykę orkiestry).
Ja uwielbiam muzykę shore'a i te wymyślone przez tolkiena. Ale i see fire krzywdzi moje uszy
hahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahahahahahahah
Mi tam się ogólnie te końcowe piosenki średnio podobają. Nie mają startu do shore'a
Shore najlepszy. Tylko co ma piernik do wiatraka, skoro Shore komponuje utwory bez słów, a to sa teksty piosenek?
pytanko mam jedno, gdybym Ci odpowiedział takim oto zdaniem you can't be serious dude:)" na jakakolwiek twoja kwestie to czy obraziłbyś się i stwierdził że to brak szacunku?
No nie powiedziałbym. Owszem, Shore jest lepszy, ale czy końcowe piosenki sa średnie? Raczej nie. Już same teksty stoją na wyższej półce niż dzisiejsze piosenki popowe. Taki przykład.
Słyszałem kilka jego piosenek (może z 5-6), nie są złe jak na pop. Tak czy inaczej go nie słucham, bo wokół tej "gwiazdeczki" robią za duzo szumu, i gdzie nie wejdziesz, tam Bieber.
Nie ma nic trudnego w tekście lepszym niż w muzyce pop. Zresztą go nie słucham. Wolę rock i metal. Tam są ambitniejsze teksty. sabaton stworzył piosenkę o nazgulach ,, shadows,,
argumentów w stosunku do czego?
p.s. ty za to masz argumenty jak miales wskazac gdzie napisalem cokolwiek co wyrazalo brak szacunku
zglosilem cie za kolejna probe wywolania klotni
co do Ciebie to argumenty juz byly i wielokrotnie uzasadniales ich zasadnosc, a przy tobie jako naczelnym podzegaczu, klocicielu i fanatyku emocje zawsze ida w gore bo ty zawsze musisz palnac jakis idiotyzm
zgloszony za wywolywanie kłótni:D banik nadciąga:D
What? ja nikogo nie prowokuje. Nie wiem po co straightlines zakłada jakieś tematy o mnie i mnie wyzywa od fanatyków. Niech się nie zdziwi, jak dostanie bana.