PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327677
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Smaug

ocenił(a) film na 4

Myślałem że Smauga żaden smok nie pobije... a jednak! Szczerbatek z Jak Wytresować Smoka dał
rade!

użytkownik usunięty
0ri0n123

Jestem jak najbardziej za ;)

0ri0n123

Dobry żart.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Czemu żart?

ocenił(a) film na 6

bo Smaug jest taki duży i inteligentny i mówi i w ogóle jest taki wow!!!

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Ja w ogóle nie wie jak można porównywać smoki i w jakich kategoriach? ... no dobra wygrywa Smoczyca ze Shreka ;D!!!

ocenił(a) film na 6
calays

Chyba można w niektórych kategoriach. Na przykład filmowa Saphira ssie, bo ma pióra.

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

yhm ;D

ocenił(a) film na 10
calays

No dobra skoro już porównujemy smoki
to dla mnie
1 miejsce szczerbatek
2 miejsce Smaug
3 miejsce smoczyca ze shreka
4 miejsce

http://www.filmweb.pl/serial/Ameryka%C5%84ski+smok+Jake+Long-2005-227211/posters

on chłopak smok

ocenił(a) film na 6
calays

Wygrywa smok z Wiedźmina (serialu) ;)

ocenił(a) film na 8
S_T_P

Oj tam, oj tam! ;)

Głupie pytanie.

kamilxxx09

Odezwał się "mądry" któremu przeszkadza każda inna, odmienna opinia.

ocenił(a) film na 6

Bo wg Kamila wszystko, co jest w Hobbicie jest najlepsze: najlepszy smok ever, najlepsze efekty, najlepsze krasnoludy.
Sanie z królikami, zezujący Radagast, żenujące sceny z Goblinami, komputerowy koń legolasa, romans Tauriel i Kiliego - to wszystko jest takie piękne i idealne.
Każdy kto sie z tym nie zgadza albo kłamie, albo żartuje.

użytkownik usunięty
S_T_P

Pięknie ujęte ;)

kamilxxx09

Najlepiej go zabij, powieś, spal, uduś za to że ma inną od Ciebie opinię chory umysłowo człowieku. Wszędzie chcesz tu burdel robić popaprańcu.

ocenił(a) film na 8
jackendinooo

co to jest według ciebie ''choroba umysłowa''? czym jest według ciebie umysł? podaj kod tej choroby -

ocenił(a) film na 6
Baronek7

Podaje kod: 16A-JW.
Ta konkretna "choroba umysłowa" dotyka dzieci, które zbyt wcześnie dostały dostęp do internetu i nie znają życia poza nim.
Takie dzieci nie przyjmują opini innych. Myślą, że maja rację i nie potrafią jej udowodnić argumentami.

S_T_P

Najlepsze, że to co piszesz to wcale nie jest żartem...

Baronek7

Proszę bardzo. F10 F13 F17 F19 F33 F34 - zapewne będzie to coś kompleksowego.

ocenił(a) film na 8
jackendinooo

wujek GOOGLE?

zwracaj się dom nie WASZA MAGNIFICENCJO i leć do biblioteki - czekałam na te ''wypociny '' - o to mi chodziło - zawsze osiągam to co sobie wyreżyseruję......:)

ocenił(a) film na 8
Baronek7

ale mam ubaw - :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
0ri0n123

A ja tam i tak najbardziej lubię Draco :D Bo chyba o to chodzi prawda? Chyba nie porównałeś Szczerbatka ze Smaugiem pod względem wizualnym?

użytkownik usunięty
Belief

Pod stroną wizualną lepszy Smaug a pod względem inteligencji Szczerbatek <3

ocenił(a) film na 6

Jack$onowski Smaug do specjalnie bystrych nie należy.

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

GODZILLA jest dobry:)

użytkownik usunięty
Anthrax91

No właśnie o to mi chodzi. Podobno to najinteligentniejsza bestia z Śródziemia a wg mnie jest głupi jak but.

ocenił(a) film na 7

W ten sposób patrzeć to może i tak :). Szczerbatek mi się nie podoba tzn. nie podoba mi się jego obły pysk. Jakoś tak mało to smocze :P
Właśnie oglądam Grę o tron (jestem w polowie). Te smoki Daenerys też nieźle wyglądają. :D

użytkownik usunięty
Belief

Ogólnie to zachowanie Szczerbatka jest robione pod względem kota :D

A co do smoków Dany, Drogon (czarny) jest M-E-G-A!

ocenił(a) film na 7

Na razie miałam tylko raz okazje je widzieć, ale powiem Ci, że mi się strasznie podobają. Takie prawdziwe dzikie bestie. I te ich odgłosy. Aż chciałoby się mieć takiego na własność :D. Mam nadzieję, że dalej też będą, bo w tej chwili to jest ciągle Daenerys ale bez nich.

użytkownik usunięty
Belief

Jak dobrze pamiętam to smoki widać tylko 3 razy w tym sezonie. Ale drugi to tylko czarny - będziesz miała co podziwiać :D

ocenił(a) film na 7

oooo :( Kurczę, od kiedy się wykluły czekam tylko na jakąś akcję z nimi. Po co jej te smoki jak one nikogo nie atakują ;]

ocenił(a) film na 6
Belief

Raczej się nie nastawiaj, niewiele jest akcji z udziałem smoków w tym serialu.

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

Buu no, ale w końcu musi coś się zdarzyć. Przecież one po to się wykluły. Mają pomóc Daenerys zdobyć tron. Mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na jakąś dobrą akcję, kolejne 3 lata :]

użytkownik usunięty
Belief

Akurat właśnie w Tańcu ze Smokami (5cz Pieśni Lodu i Ognia) jest bardzo fajna akcja z smokiem :D - ale już się zamykam

ocenił(a) film na 7

Sugerujesz, że w tych ostatnich 3 odcinkach, które mi zostały do obejrzenia 4 sezonu będzie coś ciekawego :>, czy że zobaczymy to dopiero za rok? Nie wiem dokładnie, który tom to sezon 4 :)

użytkownik usunięty
Belief

Ze smokami jest tylko w 10odc akcja. Ale w tych 3 odcinkach co Ci zostały - to najlepsze odcinki :D. Chociaż jak dla mnie wszystkie odcinki tego sezonu są mega!

ocenił(a) film na 7

To super :) Chwile tu posiedzę i lecę oglądać :D. Faktycznie odcinki są świetne. Aż żałuję, że zostały mi tylko 3 :(

użytkownik usunięty
Belief

I 10 miesięcy czekania ;/

ocenił(a) film na 7

Eh i ja mam teraz 10 miesięcy czekania :(. Ale powiem Ci szczerze, że mnie te ostatnie 3 odcinki nie zachwyciły, aż tak bardzo jak wcześniejsze. :(

użytkownik usunięty
Belief

Mnie najbardziej podobał sie 9odc ;)

ocenił(a) film na 7

A mi właśnie najmniej :( Odpiszę Ci na PW by tu nie robić offtopu i nie walić spojlerami :)

użytkownik usunięty
Belief

Czekam ;)

0ri0n123

Jeżeli chodzi o wykonanie to najbardziej podobał mi się smok z "Maleficent":

http://blurppy.files.wordpress.com/2014/03/screen-shot-2014-03-18-at-2-06-46-pm. png

A z charakteru to Szczerbatek :)

ocenił(a) film na 6
lolmiki

Te wywernowate smoki to jakaś plaga.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kamilxxx09

Nie. Ale od Beorna lepszy jest Lorek. I technicznie i z charakteru.

lolmiki

Nie można porównywac tutaj charakterów, bo Beorn jako niedźwiedź nie mówił. A z wygladu - równy poziom. Niby w czym Lorek jest lepszy?

kamilxxx09

Animacja Lorka jest lepsza.

lolmiki

Nie.