Myślałem że Smauga żaden smok nie pobije... a jednak! Szczerbatek z Jak Wytresować Smoka dał
rade!
Ja w ogóle nie wie jak można porównywać smoki i w jakich kategoriach? ... no dobra wygrywa Smoczyca ze Shreka ;D!!!
Chyba można w niektórych kategoriach. Na przykład filmowa Saphira ssie, bo ma pióra.
No dobra skoro już porównujemy smoki
to dla mnie
1 miejsce szczerbatek
2 miejsce Smaug
3 miejsce smoczyca ze shreka
4 miejsce
http://www.filmweb.pl/serial/Ameryka%C5%84ski+smok+Jake+Long-2005-227211/posters
on chłopak smok
Bo wg Kamila wszystko, co jest w Hobbicie jest najlepsze: najlepszy smok ever, najlepsze efekty, najlepsze krasnoludy.
Sanie z królikami, zezujący Radagast, żenujące sceny z Goblinami, komputerowy koń legolasa, romans Tauriel i Kiliego - to wszystko jest takie piękne i idealne.
Każdy kto sie z tym nie zgadza albo kłamie, albo żartuje.
Najlepiej go zabij, powieś, spal, uduś za to że ma inną od Ciebie opinię chory umysłowo człowieku. Wszędzie chcesz tu burdel robić popaprańcu.
co to jest według ciebie ''choroba umysłowa''? czym jest według ciebie umysł? podaj kod tej choroby -
Podaje kod: 16A-JW.
Ta konkretna "choroba umysłowa" dotyka dzieci, które zbyt wcześnie dostały dostęp do internetu i nie znają życia poza nim.
Takie dzieci nie przyjmują opini innych. Myślą, że maja rację i nie potrafią jej udowodnić argumentami.
wujek GOOGLE?
zwracaj się dom nie WASZA MAGNIFICENCJO i leć do biblioteki - czekałam na te ''wypociny '' - o to mi chodziło - zawsze osiągam to co sobie wyreżyseruję......:)
A ja tam i tak najbardziej lubię Draco :D Bo chyba o to chodzi prawda? Chyba nie porównałeś Szczerbatka ze Smaugiem pod względem wizualnym?
No właśnie o to mi chodzi. Podobno to najinteligentniejsza bestia z Śródziemia a wg mnie jest głupi jak but.
W ten sposób patrzeć to może i tak :). Szczerbatek mi się nie podoba tzn. nie podoba mi się jego obły pysk. Jakoś tak mało to smocze :P
Właśnie oglądam Grę o tron (jestem w polowie). Te smoki Daenerys też nieźle wyglądają. :D
Ogólnie to zachowanie Szczerbatka jest robione pod względem kota :D
A co do smoków Dany, Drogon (czarny) jest M-E-G-A!
Na razie miałam tylko raz okazje je widzieć, ale powiem Ci, że mi się strasznie podobają. Takie prawdziwe dzikie bestie. I te ich odgłosy. Aż chciałoby się mieć takiego na własność :D. Mam nadzieję, że dalej też będą, bo w tej chwili to jest ciągle Daenerys ale bez nich.
Jak dobrze pamiętam to smoki widać tylko 3 razy w tym sezonie. Ale drugi to tylko czarny - będziesz miała co podziwiać :D
oooo :( Kurczę, od kiedy się wykluły czekam tylko na jakąś akcję z nimi. Po co jej te smoki jak one nikogo nie atakują ;]
Buu no, ale w końcu musi coś się zdarzyć. Przecież one po to się wykluły. Mają pomóc Daenerys zdobyć tron. Mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na jakąś dobrą akcję, kolejne 3 lata :]
Akurat właśnie w Tańcu ze Smokami (5cz Pieśni Lodu i Ognia) jest bardzo fajna akcja z smokiem :D - ale już się zamykam
Sugerujesz, że w tych ostatnich 3 odcinkach, które mi zostały do obejrzenia 4 sezonu będzie coś ciekawego :>, czy że zobaczymy to dopiero za rok? Nie wiem dokładnie, który tom to sezon 4 :)
Ze smokami jest tylko w 10odc akcja. Ale w tych 3 odcinkach co Ci zostały - to najlepsze odcinki :D. Chociaż jak dla mnie wszystkie odcinki tego sezonu są mega!
To super :) Chwile tu posiedzę i lecę oglądać :D. Faktycznie odcinki są świetne. Aż żałuję, że zostały mi tylko 3 :(
Eh i ja mam teraz 10 miesięcy czekania :(. Ale powiem Ci szczerze, że mnie te ostatnie 3 odcinki nie zachwyciły, aż tak bardzo jak wcześniejsze. :(
A mi właśnie najmniej :( Odpiszę Ci na PW by tu nie robić offtopu i nie walić spojlerami :)
Jeżeli chodzi o wykonanie to najbardziej podobał mi się smok z "Maleficent":
http://blurppy.files.wordpress.com/2014/03/screen-shot-2014-03-18-at-2-06-46-pm. png
A z charakteru to Szczerbatek :)
Nie można porównywac tutaj charakterów, bo Beorn jako niedźwiedź nie mówił. A z wygladu - równy poziom. Niby w czym Lorek jest lepszy?