Jak ktoś nie zauważył jeszcze info o trailerze nr. 2, zamieszczam link:
http://www.theonering.net/torwp/2013/09/24/79448-new-hobbit-trailer-to-debut-at- the-start-of-
october/
Tak więc spodziewać się go możemy na początku października! :-)
Uff.... a jeszcze dziś się narzekało na brak newsów ;)
Sebastian będzie brał udział w Bitwie Pięciu Armi... stoczą go ze wzgórza, zwiniętego w kłębek, rozbijając w ten sposób szeregi wroga.
Ale wcześniej Sebastian zasłynie jako amunicja w katapulcie, którą Elfy użyją do zburzenia murów Dol Guldur... i wyczytałem, że właśnie na widok Jeża Sebastiana, Sauron ucieknie z fortecy... to go ostatecznie złamie.
True, True.... ;)
Hmm....KONESER w zdjęciu profilowym.
Świetny film, parę dni temu oglądałem. Wręcz rewelacja! :-)
Hahahahahah ... takie małe Deja Vu w postaci: "Olać smoka i tak niedługo już pożyje" :D Panie Khazad, rozkręca się Pan :P
No czasem mam jakiś taki dziwny przypływ energii i coś spontanicznie uda mi się napisać :P Nie zawsze na poważnie.
Oj tam i tak wszyscy wiedzieli, a jak nie wiedzieli to podejrzewali. Hobbit to nie Lotr i czuć to na kilometr. Nawet gdybym nie czytała książki to i tak bym podejrzewała, że smoka zgładzą lub przepędzą.
Najlepszy komentarz na tym forum |:D Jakbym słyszał blokersów czy innych dresów.."Je*ać smoka, i tak juz długo nie pożyje"!!!! hahahahah