Niech nikt się nie da omamić i słuchać głupią piosenkę I See FIre bo ona was zahipnotyzuje i doprowadzi do szaleństwa tak jak pierścień golluma.
No widzisz jak tak mam od poniedziałku a tak to nawet nie mogłem słuchać tego ale już się nie dam omamić takim piosenką musisz być silna żeby przezwyciężyć to i nigdy nie sięgać po ta piosenkę nigdy
A jak ma pisac skoro mu sie nie podoba? Ogarnij sie? To nie jest fanklub, nie ma tez cenzury i kazda opinia moze byc tu wpisana.
?? Przeciez ja nie mam nic do dobrych ocen, mam ale do ludzi ktorzy jak Kamilek wlasnie w tym temacie napisal ze "nie mozna" pisac negatywnych opinii.
To nie ma nic wspolnego z jego ocena. Oj Kamilku Kamilku. Calays dała chyba 9, często mielismy wymiane zdan, spytaj sie jej czy choc raz odmowilem jej prawa do opinii.
Brednie. W ogóle z nimi nie rozmawiam dopóki oni nie przywala się do mnie. A nawet wtedy nigdy nie mam nic przeciwko ich ocenom filmu. Odwal się od tych co mają inna opinie o filmie to będzie spokój.
Jeszcze niedawno pisałeś, że nienawidzisz straightlinesa i trzymasz z kamilxxxem09 :/
Denerwowac? Sprawą Denisa? Mnie to nie obchodzi. Nie pisz do mnie w takich sprawach, bo ja nie jestem jakimś doradcą, żeby wam pomagac rozwiazaywać konflikty. Od tego sa moderatorzy.
Oczywiście w kulturalny sposób, bo przypominam ci, ze ja nikogo w porowaniu ze straightlinesem nie wyzywam.
Wkulturalny sposob to robisz?? Typie łamiesz prawo ktore daje nam konstytucja i uwazasz ze to jest kultura?
Wolnosc słowa gwarantuje nam najwyzsza ustawa tego kraju, istnieje rowniez zagwarantowane w konstytucji prawo do swoich wierzen oraz osadow. Ty notorycznie łamiesz te prawa. Wiec bardzo daleko Ci jest od kulturalnego czlowieka.
Moge być nawet fanatykiem. Już ci to Pan GodFella wyjasnił. Ty też się tak zachowujesz, mając obsesję na moim punkcie i na krytyce Hobbita.