Niech nikt się nie da omamić i słuchać głupią piosenkę I See FIre bo ona was zahipnotyzuje i doprowadzi do szaleństwa tak jak pierścień golluma.
Kiedyś mnie obraziłaś ponieważ broniłaś jego ale ja z szacunku dla kobiet nie obraziłem cie ale on łamie wszystkie granicę ......
nie musisz się ondosic do mnie poprawnie " z szacunku do kobiet" bo mam dośc tego że kobiety są w niektórych przypadkach ( nie mówię o tobie) poniżane ze względy na to że są utożsamiane z delikatnością, spokojem i nie znaniem się na tym co robią faceci, bo ja taka nie jestem, więc jeśli chcesz coś napisac to wal śmiało :) nie obrażę się :)
Jest mężczyzna i kobieta. Każdy ma swoje prawa i małe stereotypy :) a zauważyłaś, że feministek jakoś nie ciągnie do pracy w kopalni, wojsku lub nawet noszenie zakupów? :D
tak, ale pozwól że wyjaśnię moje zachowanie: Miałam może jakieś 13-14 lat kiedy pierwszy raz obejrzałam Drużynę Pierścienia, kiedy mówiłam o tym w szkole wszyscy z klasy śmiali się że Władca jest dla chłopców i nie powinnam tego oglądac. Od tamtej pory walczę jak mogę o to że kobiety nie oglądają tylko romansideł i dramatów.
Mam nadzieję że teraz nie tylko ty ale i inni zrozumieją dlaczego tak bronię mojego zdania
noo........ i to jeszcze ile razy... zawsze oglądaliśmy to na zastępstwach, tylko ja jedyna chciałam oglądac LOTR.... miałam ciężkie czasy szkolne
ja się nie denerwuję, po prostu nie chcę aby ktoś źle mówił o piosence którą ktoś może kochac (np. ja) tylko dlatego że sam jej nie lubi
Czy można kochać piosenkę? Hmmm... To nieco głupie wytłumaczenie... "nie chcę aby ktoś źle mówił o piosence którą ktoś może kochac" żeby nie powiedzieć idiotyczne wręcz... Każdy ma prawo napisać co mu się podoba na ten temat. I nikogo nie obchodzi że ktoś rani czyjeś uczucia...
Kolejna przeprawa z trollami. Dzisiaj znowu Kamilek probuje nam wmowic ze sami siebie oklamujemy gdy cos sie nam nie podoba hahahah
Poprawka z jednym trollem. Z Calays i innymi to ja sobie tu normalnie rozmawiam:)