Thorin jest królewski. Pełen godności, twardy, czasem bezwzględny. Lubię takie postaci :)
Kili... Powstrzymam się od komentarza, bo inaczej zaślinię monitor :P ;) Lubie tego aktora, podoba mi się sposób, w jakim kreuje swoje postaci, ale to co zrobił w Hobbicie (i JAK wyglądał), jest wręcz nieprzyzwoite :D No jak można być takim... takim... takim kawałem Krasnoluda :D
Jeśli uważasz, że w Hobbicie wygląda nieprzyzwoicie, to obejrzyj Being human....
Nic mi nie mów :) W dodatku gra tam również Sam Witwer, który jest pierwowzorem Starkillera ze Star Wars: The Force Unleashed :)
Po prostu powinien się wstydzić.
:D
Ale jako Kili trafił idealnie w mój typ - uwielbiam długie włosy u mężczyzn :)
To się nazywa fetysz ;) a co z tymi co niemaja jak zapuścić bo np mają drugie bo pierwsze wypadły po nowotworze ? ;P
Hmmm.. Akurat kiepski żart - mam ciocię na chemioterapii.
Ale fetysz, jak najbardziej :P Bez bicia się przyznaję ;)
Ekhem - miałem siebie na myśli ... ale ok - życze powodzenia i wielu sił dla cioci.
Nawet nie wiesz jakie to nie fair ;P ile fajnych sytuacji nie wypaliło prze ten fetysz ;P
A dziękuję - jutro przekażę :D
Wiem, jakie to nie fair - z baaardzo osobistego poletka :)
Nic na to nie poradzę, że lubię te długie włosy. Mój przyjaciel miał nawet przez to kłopoty :P XD
Thorin jest majestatyczny.
Kili to słodziak :-) Ja polecam Desperate Romantics jeśli chodzi o Aidana. BH też jest przednie :-)
A możesz podpowiedzieć, gdzie można obejrzeć Desperate Romantics? Bo szukam, ale coś chyba słabo, ponieważ nie mogę znaleźć. Tylko tego serialu jeszcze nie widziałam.
taka stronka z pewnym gryzoniem w nazwie i w logu :-) wszystkie odc. w jakiej chcesz wersji, ale bez tłumaczenia.
jeszcze Bofur i Balin. Aaaaaaa!!!! i Bombur oczywiscie, ninja! a reszta to tak średnio.
Balin, po za Thorinem jest jednym z najstarszych, najmądrzejszych i najbystrzejszych krasnoludów.
Niestety, duma go zawiodła :/
Dlaczego nie? Miałam go napisać na samym początku, ale stwierdziłam, że sokoro temat dotyczy Hobbita, to będę pisała o Krasnoludach z tej adaptacji :)
W filmie pojawił się na obrazku w medalionie tatusia :D
A o filmie rozmawiamy przeca :P
Dzidziulka Gimlusia nie znałam :D
Gimli to gimli :)
A dziadulkiem to on nigdzie nie był. W lotr miał gdzieś tylko 100 lat :)
Żaden z nich szczególnie do gustu mi nie przypadł, moim zdaniem Gimli jest od nich zdecydowanie lepszy, ale jak miałbym wybrać z kompani to Dwalin, Thorin, Kili; Fili
DWALIN i Gloin - najbardziej krasnoludzkie z krasnoludów - pierwszy wojownik bez strachu drugi kochający złoto brodacz.