mianowicie pomyslalo mi ze sprobuje obejrzec jakiegos hobbits ale poppatrzylem na te zdjecia z
filmu,na tych metrosexualnych karlow ze szpiczastymi uszami i doszedlem do wniosku ze jak znam
swoj gust to nie zmecze tego cuda .
to sa "arcydziela"dla fanow harry choopera,spiedermanow w rozowych majtkach i innych japonskich
bajek,dlatego po raz pierwszy w historii moich ocen filmow na filmweb dam 1 gwiazde prewencyjnie
oszczedzajac sobie prawie 3 godziny bolu
Biedni są ludzie bez znajomych, którzy z braku możliwości konwersacji z bliskimi, swoje życie muszą przemycać na forach publicznych obcym ludziom.
poprost ostatnio dostrzeglem powazny zwiazek miedzy fanami tego typu kina a inteligencja i kultura osobista a raczej jej brakiem
i to sie potwierdza w postach powyzej
polska a zwlaszcza jej obywatele ograniczeni przez panstwo,kosciol i biede nie mozna uznac za wolnych,wiec w swoim poscie naduzywasz gornolotnych frazesow.w przypadku polski jest to wrecz klamstwo(klamstwo=brak kultury) lub bledna ocena sytuacji(brak inteligencji).
Sam właśnie wykazałeś się chamstwem a oczekujesz od innych kultury. Brawo, panie nie górnolotny. Sam sobie notę wystawiłeś, żegnam.
Ogarnij sie jak nie lubisz tego typu filmów to nie zasmiecaj forum chamstwo w panstwie.
Nie wytrzymałam: ,,Kłamstwo=brak kultury" ?????????????????? To Prawda= kultura? A masło maślane?
1/10 bankowo za nisko, za same efekty specjalne i kostiumy z 3/10 powinieneś dać. 1/10 jest zarezerwowane dla totalnych szmir, które zawodzą na każdym, powtarzam: KAŻDYM polu. Ale faktycznie Kili i Fili z krasnoludami w tym filmie mają tyle wspólnego co Jan Paweł Drugi z eksploracją kosmosu.
W piekle jest specjalne miejsce dla ludzi oceniających filmy bez oglądania:)
Też nie rozumiem fenomenu wielu filmów ale nie sypie jedynkami bo tak, dla zasady. Jaki to ma sens?
podobno fora sa od wyrazania opinii co uczynilem
a wy ujadacie jak dziewczynki na targowisku
otworzcie umysly na opinie innych ludzi
a z automatu staniecie sie madrzejsi
ty daj 10...a co sie bedziesz pier...
kazdy ma jakis gust z tym ze wiekszosc marny...
Po co się tak awanturować? Pisząc "fani hobbitów" masz na myśli kogo? Bo ja za fana się nie uważam.
a sorry pomyłka miało być "fani HOBSHITÓW". Moim zdaniem każdy kto ocenia ten film wysoko nalezy do motłochu
Mmm...motłoch...członek elity raczył odwiedzić forum dla pospólstwa. Nie dyskutuje się o gustach, bo to jest tak mało inteligentne jak próba nawrócenia muzułmanina na chrześcijaństwo. Rozmowy na forum to wymiana opinii, kulturalne wytykanie komuś luk w jego rozumowaniu.
nie jestem hejterem dałem aż 5 i 6 dla obydwu części Hobbita na nic więcej ten film nie zasługuje. I nie należę do motłochu bo nie oceniam na 10 takich tandetnych dramacików jak Zielona Mila czy Piękny Umysł
przez przypadek w tv trafilem na hobbita ,ogladalem okolo 30 min. potwierdzam ocene 1 i to takie naciagane bo 1/2 dac nie moge
dałeś 1to Twoja sprawa. Twoj gust i basta. Ale nie obrażaj tych ktorym ten film sie podoba. Są jednostki
ktore bedą obrażać Ciebie bo krytyka działa na nich jak płachta na byka ale nie wrzucaj wszystkich do jednego
wora.
To Ty wykazujesz sie brakiem kultury.
I pamietaj- chocbys nie wiem jak ambitne kino oglądał, to o Twej kulturze świadczy stosunek do innych a nie
jakosc oglądanych filmów.
Pozdrawiam
Słuchaj mnie też rozczarował ten film, który w paru momentach jest po prostu żałosny. Ale nie ubliżam ludziom z tego powodu, że akurat ten film im się podobał. Możesz wyrazić swoją opinię ale po co przy okazji obrażać tych którzy są innej od Ciebie opinii?