PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361429
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Świetny :)

ocenił(a) film na 7

Film mi się bardzo podobał - jak nie lubię jakoś specjalnie naparzania się po łbach w
filmach to tutaj podobała mi się bardzo to... związanie pomiędzy chłopakami? To jak byli
zawsze i w każdej sytuacji trudnej ze sobą i tak dalej. Kilka razy się zaśmiałam a końcówka
mnie niesamowicie wzruszyła, choć nie wiem po kiego ta siostra Matta tam przyjechała.
Chciala sobie popatrzeć jak wyglądają ustawki? I to jeszcze z dzieckiem? Bez sensu.
No i jeszcze jedno - od początku do końca filmu osobą którą darzyłam największą sympatią był Bower ( dopiero jak przeczytałam opis filmu skapnęłam się że to Bower, a nie Bober... ). Mimo tego jak zachował się wtedy jak podejrzewał Matta o bycie pismakiem... nadal go uwielbiałam. Nawet było mi go strasznie szkoda pod koniec...

ocenił(a) film na 10
Kalmarek00

Mogę ten film oglądać milion razy i mi się nigdy nie znudzi. Typowo, można powiedzieć, męski film, chociaż ja - dziewczyna - jestem wielka fanką "Hooligans", i to właśnie cała akcja z bicia się najbardziej mnie kręci. Uwielbiam Pete'a. Na początku lubiłam Matta, wydawał sie słodki, ale po obejrzeniu kolejnego razu stwierdziłam że jest za bardzo "kruchy", a w tym filmie wolę mocniejsze charaktery jak np. Pete! I przyznaję, że za każdym razem koniec filmu działa na mnie tak samo szokująco i wzruszająco.