Wyjaśnię ci to łopatologicznie:
"głupota, poziom której sięga dna." - zdanie podrzędne (to za przecinkiem) odnosi się do głupoty, która jest tematem zdania nadrzędnego (czyli tego przed przecinkiem), natomiast rzeczona głupota odnosi się do oceniania, które (tego już nie napisałem bezpośrednio) ty stosujesz. Suma sumarum: jesteś głupi.
Proste.
Ile nad tym myślałeś całą noc ?? .Brawo, suma sumarum czy nie sumarum jesteś piramidalnym idiotą wystarczy wejść na twoje konto.Wszystko jasne .Do tego 2 konta co za debil
Dlaczego uważasz, że myślałem nad tym całą noc, skoro wyraźnie jest napisane, że wysłałem posta kilka minut po tobie. Dodam, że w międzyczasie poszedłem oddać 100lec.
Późno już, a ty się jeszcze musisz masturbować dzisiaj, pryszczaty gnojku, więc proszę natychmiast stąd wyjść.
HAHAHA, zaraz się zaCapsLockujecie na śmierć :) Każdy ma prawo ocenić film jak chce, wolny kraj, jak polecę zaraz Lokatora na 4/10 ocenić bo mnie nudził to mnie.. zakrzyczycie za to, że moja ocenia nie podchodzi pod Wasz gust, opanujcie się ludzie, jak ktoś nie znosi filmów psychologicznych jego sprawa. ja uwielbiam efekciarskie amerykańskie produkcję z żydami (Natalie Portman w Thorze np.) i zaraz uznacie mnie, ze jestem zdrajcą narodu i białej rasy? haha. pozdro. A jak o zgrozo uznam FC za lepszy film od Taksówkarza to możecie, znaleźć mój dom, przyjechać do mnie, poprosić o nadstawienie tyłka i cmoknąć mnie tam gdzie dostaje się hemoroidów :)
generalnie macie problem, za dużo krzyczenia przed komputerem i realizacji swoich aspiracji socjalnych, za mało wychodzenia na piwo. polecam też kino. (dla pseudo-inteligentnych pseudo-polonistów kino lab albo nowe horyzonty, t-mobile)