6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 18692
4,3 6 krytyków
Horsemen - Jeźdźcy Apokalipsy
powrót do forum filmu Horsemen - Jeźdźcy Apokalipsy

Scenariusz do kitu...film przewidywalny od polowy filmu
Gra aktorow fatalna...bardziej sztucznie nie dalo sie grac
historia ukazana w filmie tez bezsensu jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla zabic rodzicow ktorzy nie zajmuja sie dziecmi;p.
sceny ktore mialy wygladac makabrycznie wygladaly wrecz smiesznie...
nikomu nie polecam tego filmu.Dalam ocene 1 poniewaz jestem wymagjacym widzem, zwlaszcza jesli chodzi o horrory itp.;p

ocenił(a) film na 6
luckygirl23

Racja horror to to nie był, tylko pytanie kto Ci kazał tak myśleć (że to właśnie ma być horror). Gra aktorska jest na wysokim poziomie, ale przecież Ty jesteś "wymagającym widzem" i się lepiej znasz (widać to po ocenach Twoich innych produkcji) - dlatego też dałaś chociażby "The Ruins" ocenę 6, a tam to na pewno gra jest na wysokim poziomie w przeciwieństwie do "The Horsemen" ;D . Jak Cię takie sceny śmieszą to zalecam udać się do psychologa, bo to nie jest normalna reakcja. I ostatnie - co Ty masz sobie do wyobrażania czy byłabyś w stanie takie coś zrobić? Jestem świeżo po Crank 2 i jakbym miał sobie zacząć teraz wyobrażać to bym się rozchorował.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
88duguid

nie napisalam ze mysle ze to horror;p.Wiec nie wiem skad Ci sie to wzielo.Co do oceny the ruins to moze najpierw sie zastanow dlaczego dalam taka a nie inna ocene.Smiesza w sensie takim ze nic nowego nie potrafia wymyslic.Ciagle to samo.Do wyobrazenia mam wlasnie duzo, bo lubie wczuwac sie w jakas osobe grajaca w filmie.Zastanawiac sie co bym zrobila na miejscu tej oosby itd.Jesli Ty nie lubisz sie wczuwac w filmy to juz nie moja sprawa i Twoj problem;p.

ocenił(a) film na 1
luckygirl23

P.S juz wiem skad Ci sie wzielo ze mysle ze to horror.Tylko ze zobacz ,ze po moim, ostatnim zdaniu napisalam itp.:p

luckygirl23

Napisałaś
"historia ukazana w filmie tez bezsensu jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla zabic rodzicow ktorzy nie zajmuja sie dziecmi"

A wyobrażasz sobie, żebyś miała poćwiartować swoje dzieci i trzymać latami w beczce za domem? Albo trzymać w piwnicy własną córkę przez kilkanaście lat i nieustannie ją gwałcić, a potem mordować spłodzone z nią dzieci?

Zapewne nie, a takie rzeczy się dzieją, o czym od czasu do czasu masz okazję przekonać się w mediach.

ocenił(a) film na 6
mr00v3ck

Taa w dzisiejszych czasach wszystko możliwe.No ale odnośnie samego filmu zgadzam sie cieniutki oj cieniutki ode mnie 4/10 to takie popłuczyny po Sewen.

ocenił(a) film na 1
mr00v3ck

co ma piernik do wiatraka?