Howl

2015
4,6 2,7 tys. ocen
4,6 10 1 2682
4,5 2 krytyków
Howl
powrót do forum filmu Howl

Ostrzeżenie

ocenił(a) film na 2

Przed obejrzeniem tego filmu radzę poważnie zastanowić się nad tym, czy rzeczywiście się chce to zrobić. Moim zdaniem nie warto.

ocenił(a) film na 6
DafcioBB

Właśnie obejrzałem, pewnie tam gdzie Ty. Mimo że trochę wieje amatorszczyzną, oglądało mi się dobrze. Z racji niskiego budżetu obsada nie zachwyca, jedynie maszynistę pewnie wiele osób rozpozna. Pewnie zarobił kilka tysięcy za pokazanie pyska :)

ocenił(a) film na 2
tytus01

Ja oglądam filmy na stronie Koksa. Bo naprawdę robi bardzo dobra robotę. Mi się wydaje że jest pierwszy z tłumaczeniem filmów od innych. Wracając do tematu filmu to napaliłem się na niego że muszę go zobaczyć po zwiastunie. Ja osobiście się zawiodłem gra aktorska dialogi są dla mnie fatalne, a do tego brak klimatu. Jednym się za pewnie spodoba, ale mojej ocenie film jest gniotem. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
DafcioBB

Ps: tytus01 Pozwoliłem sobie wejść na twój profil zobaczyć jak oceniałeś filmy. Powiem że nie które tytuły mamy podobne w guście :) Trzymajta się :)

ocenił(a) film na 6
DafcioBB

Zazwyczaj gnioty oceniam srogo ale ten film obejrzałem bez wchodzenia na filmweb bo spodobał mi się pomysł, lubię pociągi. Mimo kijowej gry aktorskiej właśnie klimat mi się podobał. Jako że często jeżdżę pociągami wyobraziłem sobie taką sytuację i podobało mi się to.