PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=252719}

Igor

2008
6,4 5,1 tys. ocen
6,4 10 1 5146
Igor
powrót do forum filmu Igor

Sam z ledwością to obejrzałem a co dopiero pokazywać takie ohydne coś dzieciom - skandal!! Ta pseudo "bajka" to jakieś nieporozumienie - ODRADZAM!!!

cameronpoe

W zupełności się z powyższą opinią zgadzam.

ocenił(a) film na 8
p_maciek_j

A moim zdaniem film jest dobry, chociaż rzeczywiście może nie nadawać się dla dzieci.

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

nie grzesz człowieku, nie grzesz..

ocenił(a) film na 8
cameronpoe

mi się podobał bardzo, ale co jak co, bajka nie dla dzieci ;)

ocenił(a) film na 5
cameronpoe

A kto powiedzial, ze wszystkie filmy animowane musza byc kierowane do dzieci?

ocenił(a) film na 7
cameronpoe

Chciałbym poznać kryteria, jakimi się kierujesz oceniając filmy. Jak oceniasz filmy, które nie nadaje się ani na 1, ani na 10? "Nawet niezły, ale coś ma wysoką średnia, dam 1" ?

ocenił(a) film na 3
cameronpoe

fakt niezaprzeczalny. żałuje straconego czasu

ravenx

jakie wy głąby jesteście bo dla was film animowany to musi się kojarzyć z króliczkami i kwiatuszkami a idźcie sobie oglądać Prawdziwą Historię Kota w Butach

ocenił(a) film na 8
cameronpoe

Szczerze mówiąc nie rozumiem, gdzie tu skandal. Historia odpowiednio bajkowa, z morałem, głównym bohaterem uczącym się na błędach i Dobrem zwyciężającym Zło. Dla mnie bomba. Uśmiałam się jak nigdy, a i dzieciaka nie zawahałabym się przy tym posadzić.

Może to polski dubbing zrobił z filmu kacze jajo? Bo oryginał jest naprawdę świetny, głosowa obsada imponuje, a muzyka to istne cudeńko.

użytkownik usunięty
Urielen

To jest do tego polski dubbing?

cameronpoe

nie bede komentowa twojego gustu film sie podoba jednym a innym nie , ale ocenianie filmow albo 10/10 albo 1/10 jest idiotyczne. tzn wg ciebie sa tylko arcydziela albo totalne gnioty?