Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Finnick?

ocenił(a) film na 10

Przeczytałam już chyba z 10 streszczeń i dalej nie wiem kim jest ta postać. Pomocy!

aneant89

Tez wyobrażałam sobie nieco inaczej Finnicka, ale zawsze mogło trafić się gorzej... :/
Mam nadzieję, że mile się rozczaruję co do niego, tak jak wtedy kiedy nie kojarzyłam zbytnio Jen i uważałam, że nie pasuje zbytnio na Katniss... Jak bardzo się myliłam?!:D

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

Ja też bym się chciała miło rozczarować, ale on jest okropnym aktorem, a Jen jest dobrą aktorką. Dla mnie to jest cios prosto w serce, że go wybrali. Zbezcześcili moją pamięć o F.!!!

aneant89

Tym bardziej, że o jego postać walczyli tacy faceci.... *-*

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

A F. w książkach był umięśniony i wysoki, tak go w każdym razie zapamiętałam, a gdzie tu ta postura u tego aktora? W ogóle z twarzy nie pasuje... Jak o tym myślę, to głowa mnie boli. Mogli wybrać kogo innego, chociaż cieszę się, że nie wybrali Roberta P. vel Edwarda C. ;)

aneant89

A kogo miałaś wytypowanego na postać Finnicka?:D

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

Szczerze mówiąc to nie zastanawiałam się nad tym, bo zupełnie zapomniałam o ekranizacji, ale jak tak teraz myślę to to z tych, których oni brali pod uwagę to Garrett Hedlund i Armie Hammer - reszta nie pasuje. Poza tym to i tak nie są oni idealnym odzwierciedleniem moich marzen!! Wiem, jestem wybredna ;D

aneant89

Jak dla mnie Armie zupełnie z twarzy nie pasuje, ale za to Garretta miałam chyba jako drugiego na mojej wymarzonej liście aktorów, którzy mogliby zagrać Finnicka :)

aneant89

Finnick miał 14 lat gdy wygrał a w książce jest mowa że wygrał igrzyska 10 lat temu więc postać ma około 24 lat :) więc wiek aktora mi razy oko pasuje. Co do postury no to na fotkach z planu widać że przybrał na wadze i mięśniach do roli. A jak mu rola wyszła?- to ocenię jak zobaczę film w całości - może dzisiejszy trailer da nam jakiś skrawek finnicka

ocenił(a) film na 10
niejasna

To jest tak świetna postać że nie ma sposobu na opisanie jej w kilku zdaniach to by było nawet krzywdzące. Należy przeczytać książkę. No więc jak chcesz się dowiedzieć kim on jest to weź książkę w łapki.

ocenił(a) film na 8
niejasna

Przeczytaj książkę.

Jeżeli nie chcesz, to poczekaj na film, na pewno będzie wyjaśnione.

ocenił(a) film na 10
niejasna

To może nie czytaj streszczeń, tylko książke...

ocenił(a) film na 10
niejasna

Książka. Więcej pisać nie trzeba :)