Przeczytałam już chyba z 10 streszczeń i dalej nie wiem kim jest ta postać. Pomocy!
Tez wyobrażałam sobie nieco inaczej Finnicka, ale zawsze mogło trafić się gorzej... :/
Mam nadzieję, że mile się rozczaruję co do niego, tak jak wtedy kiedy nie kojarzyłam zbytnio Jen i uważałam, że nie pasuje zbytnio na Katniss... Jak bardzo się myliłam?!:D
Ja też bym się chciała miło rozczarować, ale on jest okropnym aktorem, a Jen jest dobrą aktorką. Dla mnie to jest cios prosto w serce, że go wybrali. Zbezcześcili moją pamięć o F.!!!
A F. w książkach był umięśniony i wysoki, tak go w każdym razie zapamiętałam, a gdzie tu ta postura u tego aktora? W ogóle z twarzy nie pasuje... Jak o tym myślę, to głowa mnie boli. Mogli wybrać kogo innego, chociaż cieszę się, że nie wybrali Roberta P. vel Edwarda C. ;)
Szczerze mówiąc to nie zastanawiałam się nad tym, bo zupełnie zapomniałam o ekranizacji, ale jak tak teraz myślę to to z tych, których oni brali pod uwagę to Garrett Hedlund i Armie Hammer - reszta nie pasuje. Poza tym to i tak nie są oni idealnym odzwierciedleniem moich marzen!! Wiem, jestem wybredna ;D
Jak dla mnie Armie zupełnie z twarzy nie pasuje, ale za to Garretta miałam chyba jako drugiego na mojej wymarzonej liście aktorów, którzy mogliby zagrać Finnicka :)
Finnick miał 14 lat gdy wygrał a w książce jest mowa że wygrał igrzyska 10 lat temu więc postać ma około 24 lat :) więc wiek aktora mi razy oko pasuje. Co do postury no to na fotkach z planu widać że przybrał na wadze i mięśniach do roli. A jak mu rola wyszła?- to ocenię jak zobaczę film w całości - może dzisiejszy trailer da nam jakiś skrawek finnicka
To jest tak świetna postać że nie ma sposobu na opisanie jej w kilku zdaniach to by było nawet krzywdzące. Należy przeczytać książkę. No więc jak chcesz się dowiedzieć kim on jest to weź książkę w łapki.
Przeczytaj książkę.
Jeżeli nie chcesz, to poczekaj na film, na pewno będzie wyjaśnione.