http://catchingupdates.tumblr.com/ (jak się pojawi na youtube to wrzucę link)
Rany chyba nie spodziewałam się, że w spocie pokażą aż tyle nowych scen choć zaczynam się lekko niepokoić....jak dla mnie to w tych wszystkich zapowiedziach jest za dużo wątku miłosnego. Jednak wolałabym żeby wątek miłosny nie przysłonił reszty. A tak ogółem to bardzo fajne sceny... widać że trzymają się książki
No, wreszcie :) A nie wierzyli mi gdy twierdziłam, że niedługo posypią się promocyjne widea. :))
Szacun do twórców filmu. Nie z każdego zwykłego spotu telewizyinego da zrobić się emocjonująco- jedno minutowe wodowisko. Ciarki na plecach! Zgwałciłem przycisk "play" co najmniej 30 razy.
:] swoją drogą Katniss (Jeniffer Lawrecne) dużo bardziej podoba mi się w scenach gdy nie ma tony tapety. Np. tej na łące z tego spotu. :)
Mi sie podoba taka i taka :). Ale najładniej wg. mnie wyglądała w Poradniku Pozytywnego Myślenia.
Noo :] to znaczy z tapetą też jest ładna :) W poradniki wyglądała super. Ogólnie wolę ją w ciemnych włosach.
Dokładnie. Ciekawi mnie czy w kinach są już plakaty z tego filmu. W takich dużych powinno już coś być
Aaa :] myślałem że może te na krzesłach. Bardzo mi się podobają. Fajnie by było gdyby można było kupić to w formie obrazu. Ciekawi mnie czy ten wielki plakat ze wszystkimi zwycięzcami też wisi w kinach.
:D a widziałeś plakat z okładki singla Aguilery do Catihng Fire? podobny do tego gdzie stoi na kamieniu ale zajebistrzy xD
Albo ten (mi się najbardziej podoba)
http://www.filmtok.pl/Dwojka-lepsza-od-oryginalu-Stylowy-plakat-Igrzysk-smierci- W-pierscieniu-ognia-FOTO-a36647
Chciałbym mieć ten oficjalny plakat z WPO, Katniss wygląda na nim rewelacyjnie. Powiesiłbym sobie nad łóżkiem :-p
W cinema city? U mnie była Katniss w sukni ślubnej i Peeta siedzący na fotelu w jakimś dziwnym garniturze.
Łza to sie kręci, jak słychać na końcu każdego spotu czy zwiastunu gwizdanie kosogłosa - od razu sobie człowiek przypomina o Rue, jej smierci i w ogóle o całej idei kosogłosa w powstaniu i igrzyskach. Tu giną i cierpia ludzie, a ten przeklety kosogłos po prosru sobie śpiewa, no i jak tu moze nie robić się człowiekowi smutno?
Cuuuudo! Wierzę że przynajmniej Wy, prawdziwi (jak mi się wydaje) fani Igrzysk, wiecie co czuję oglądając ten spot, bo sami to czujecie :}
Im więcej tych "nowych scen", tym bardziej się zniechęcam. Utwór Coldplay wcale mi tutaj nie pasuje. Co do gry- najbardziej irytuje mnie Willow Shields (Prim), ten jej krzyk, i w zwiastunie, i tutaj, jest niesamowicie sztuczny. Mam nadzieję, że jej postać nie będzie się zbyt często pojawiać. Co do wątków miłosnych, zgadzam się z Tobą.
Mam wrażenie, że Lawrence znacznie podnosi poziom produkcji. Materiały filmowe tylko potwierdzają moje przekonanie, że do kina wybieram się głównie ze względu na nią... ;) (Oczywiście powoduje mną też ciekawość po przeczytaniu książki.)
Co do całości, liczę na Barks (Effie Trinket)- w pierwszej części była świetna, Harrelsona (Haymitch), który ogólnie rzecz biorąc dobrze wykreował swoją postać w "Igrzyskach", a z "nowości" w obsadzie- na Plummer (Wiress) i Hoffmana (Plutarch Heavensbee): widziałam obojga w innych produkcjach i uważam, że powinni dobrze się spisać.
Ja ogólnie uważam że obsada stanowi raczej mocną stronę tej produkcji, widać że inwestują w dobrych aktorów i to im się chwali
Oczywiście masz rację, w porównaniu do innych produkcji młodzieżowych, tutaj obsada jest zdecydowanie na bardzo wysokim poziomie :) Może dlatego też tak bardzo drażni mnie "słabsza" jej część (wyżej wspominana Shields).
to tylko dziecko które ma ledwie kilka scen w filmie....w jej przypadku jestem raczej ciekawa jak sobie poradzi z Kosogłosem bo tam będzie miała więcej sytuacji do wykazania się
Ja co do aktorów najbardziej nie mogę się doczekać Jennifer (i jestem pewna, że się nie zawiodę), poza tym Banks, Woddy'ego Harrelsona (którego bardzo lubię) no i mojego ukochanego Lenny'ego Kravitza (nomen omen grającego mojego ukochanego Cinnę xD). Z nowości to też Plummer, Hoffmana no i bardzo ciekawa jestem Jeny Malone (Johanny) i Sama Claffina (Finnicka). Co to Willow Shields to mam nadzieję, że się wyrobi w Kosogłosie;)